2011 Mayıs Annelerinin Doğum Hikayeleri ve Bebeklerinin Fotoğrafları:)))

daphne iliena ve zonox hayırlı olsun canlarım....
zonox oğlun çok akıllı yaannesiniüzmedi...
inşirah seninde hayırlıolsun bende mayısken nisanda doğum yaptım hatta çoğumuz böyle yaptık:))

carsamba gunu bebisimnormal suni sanciyla dogdu 3.800 gr 50 cm simdi aglamaya basladi neyse yasadiklarimi sonra yazarim kizlar .Anne olmak yeniden cok guzel her zorluga ragmen

Saol FDILEKCIM SENINKIDE MASALLAH KIZ GÜZELI. HENUZ DOGURMAMIS OLANLARADA ALLAH YARDIM ETSIN...

39+3 te oğlum 3460 gr epidural normal doğumla dünyaya geldi Allah'ıma şüküler olsun.

Merhaba kızlar...

Ay nişan nasıl olur?bu yasadıgım dogum sancısı mı derken bakın bebeklerimiz dogdu vee de büyüyorlar hızlıca :) ben de size dogum hikayemi anlatmak istiyorum...

17.05.2011 sabah 07.00...Rüyamda regl agrısı çekiyorum...Aniden uyandım...Gerçekten kasıklarımda şiddetli bir regl agrısı var.Annem yanımda uyuyor.Sesimi çıkarmadım.Dogru banyoya.Baktım hiç bişicik yok ortalarda.Dedim baskıdan oluyor;en iyisi biraz daha uyumak.Uyumusum.Uyandım saat 09.00.Agrım geçmemiş.Babam geldi odaya.Annemde uyandı.Gülerek ben bugün dogurabilirim dedim.Güldüler.Dedim kasıklarımda değişik bir agrı var.Öglene kadar bu agrı belime de sıçradı ve devam etti.Doktorumu aradım randevu aldım;şansıma İstanbul'a gitmiş.4 te gelicekmıs.Dedim o saate yazın o zaman.Bu arada belimden giren tüm bel ve kasık bölgemi saran şiddetli ve dakikalık agrılar gelmeye basladı.Anneme dedım.Anne saate bak...40dakikada bir geliyordu.Canımı da yakıyordu.Yerimde duramıyordum.Elimde olmayarak evde volta atmaya baslamısım :) Sonra 30dakikaya düştü ve de agrımda şiddetlendi.Saat 4 dayım arabasıyla geldi benı almaya ama arabaya binemıyorum ki agrıdan :) neyse doktorumun kapısına attım kendımı...Hemen ultrasona aldı.Bebek ve suyu iyi.Yalnız son anda gelen bir sürpriz:Bebek pozisyonunu değiştirmiş.Evet yıne normal olabilir ama çok zor olur;vakum kullanmak zorunda kalabilirim dedi.Canım çok sıkıldı,üzüldüm.Ordan catı muayenesine geçtik...Evet dedii acılman çok.Ama bebeğin kafası yukarıda.Baskıda var.Dogum her an baslayabilir dedi.Ordan da nst ye...Sansa hiç agrım gelmedi o esnada ve de hiç agrı çıkmadı :) Ama doktor anladı dogum yaklasıyor ee tabi benımde agrılarım artıyor:) İstersen eve git kendını agrılarını takip etmeye devam et.Durursa biraz daha bekleyelim belki bebek pozisyonunu değiştirir normal olur dedi.Ama eger çok sancın olursa hastanede bulusalım benı 2saat sonra ara szeryana alalım seni dedi.O da üzüldü çünkü hep normale hazırlamıstık kendımızı.Eve geçtik.Gecer belki sancılarım dedım ama nerdeee...Daha da sıklastı ve de iyice arttı...Artık son agrıda arayın doktoru dayanamıcam gidiyoruz hastaneye dedim.Cantalar konuldu dayım yine yetişti ve dogruu hastaneye...Ebe yıne muayene etti.Nst ye aldı.Dogum basladı baslıcak.Doktorum yolda.Hazırlayın demiş.Baktım benı soyuyorlar diger yandan giydiriyorlar.Ama ben hiç hazır değilim doguma heleki sezeryanı hiç hayal etmemıstım..Ama o an sesımde kesildi...Bonemide taktılar.Damar yolunuda acıp ameliyathaneye götürmeye basladılar.Son kez aileme gözlerım dolu el salladım...Yine sesim çıkmadı.Ben genel anastezi istiyordum.Ama saat9du müsait değilsin.Bak spinal çok rahat geçicek bize guven dediler.Baya bir direndım ama ona da pes ettim.İğnem yapıldı.Bacaklarım uyustu.Önüme perde çekildi.Ve doktorum kapıda önlüğüyle göründü.Elimi tuttular.Çeşit çeşit konular,sorular.Doktorumun gözleri güle güle odayı inleten bir ses ve üzerime konan minik masum bir beden..Tabii ben de gözyasları...Hayatımdaki en özel ve güzel andı...Sonra çok üşüdü kuzum aldılar götürdüler;giydirmeye.Sonra doktorum benımle olan son işlemlerini halletti.Ve de aldılar benı dogru odaya götürdüler.Baktım ki miniğim benden önce teslim edilmiş bizimkilere odaya bile yerleşmişler.sonrası da hastanede gecen iki gün.Tabii arada hastane fotografcımızda geldi resımlerımızı cektı kızımla :) babamız bu arada yolda Samsundan bize yetişmeye calısıyor..Gece vardı hastaneye.Rahat ve güzel bir dogum gecırdım.Kızımla birlikte hayatım bastan basa değişti.Bambaşkaymıs annelik...

Rabbim isteyen herkese nasip etsın bu güzel ve özel duyguyu...(sözü uzattıysam affola canlar)

25 Nisan Pazartesi günü regl ağrılarım vardı hatta ondan önceki günde ağrım vardı ama azdı,neyse pazartesi 37. hafta kontrolüm vardı gittim ağrılarımı söyledim çatı muayenesi yaptı 3cm açıklık vardı nst'de de sancım çıktı.Doğuruyosun dedi Tabi ben yusuf yusuf. Şimdi git sabah gel ben nöbetçiyim dedi.Eve gittim ağrım yok gibi ama sadece hafif regl ağrısı.Neyse saçlarımı boyadım düzleştirdim tırnaklaklarıma oje sürdüm uyudum bi güzel sabah 7'de eşyalarımı aldım gittim beni hemen doğumhaneye aldılar 10'da sancılarım artmaya başladı 2 saat falan sancı çektim ama ağlıyorum beni sezeryana alın diye.Eşim geldi beni görmeye ben ağlıyorum eşime dedimki söyle doktoruma beni sezeryana alsın ne olur diye,eşimde ağlıyo.Doktorumda eşimi tembih etmiş funda sezeryan istiycek sende tamam söylerim de demiş.Eşimde tamam gidip söyliyim dedi bende saf saf bekliyorum beni sezeryana alcaklar diye.Neyse en son geliyooo dedim.Beni hemen çatala aldılar 10 dk. içinde kızım doğdu.26 Nisan Saat 12.05'te 2.600 gr. 46 cm. boyunda dünyalar tatlısı bir kızım oldu.Hoşgeldin ASYA meleğim :)))

21 mayıs bütün gün gezdik benim karnım sık sık sertleşiyordu ve ara ara regli ağrısı oluyordu.Ben tabi her zamanki gibi hiç birşeye yormadım hatta ne zaman olacak bu doğum artık olsada kurtulsam demeye başlamştım.Saat akşam 11 gibiydi eşimle kanepeye uzanmıştık tv seyrediyorduk eşim yanımda uyuya kaldı sonra saat gece 1 aniden bir avuç kadar suyum geldi ben hiiiiiiii diye bağırdım. Birden şaşırmamı dersiniz şok olmamı ne dersiniz bilmem. Eşim yanımda birden fırladı ben suyum geldi dedim sonra banyoya giderken foşşş diye bir daha geldi baya su banyoya girdim birdaha hemen doktoru ara banyo yapabilirmiyim zamanımız varmı diye sor dedim eşime oda sordu sancı yoksa duş alabilir demiş hastaneye gitsin ben gelicem demiş.
Evde herkez ayaklandı telaşlandı annem kardeşim eşim görseniz bir oraya bir buraya koşturuyorlar ben telaşlancağıma, gülüyorum onlara banyoya girdim yıkanırken yine su geldi ne çok suyum varmış be diyorum bir yandanda hep dışarda gezerken olursa ne yaparım rezil olurum diyordum Allah istediğim zamanda evde yaptı su gelmesini diyorum kendi kendime ne alakaysa bendekide düşünce işte, sonra yola koyulduk güven hastanesine ayak bastık.
Hemen yatırdılar beni nts ye bağladılar sancılarım yüksek ama ben hissetmiyorum açılma varmı baktılar daha 2 cm (bu arada normal doğum istiyorsanız arada parmaklanmayı göze alın derim) saat gündüz 8 kadar beklediler açılma olmuyor 2,5 cm kadar ancak doktorum geldi suni sancı verilmesini söyledi sancılarım yükseldi ama nasıl, baya bir var ben başladım sancı geldikçe bağırmaya açılmaya baktılar açılma hala yok açılması için iğne vurdular artık benim nevrim dönmüş acayip sancı artık tavan yapmış sancılar doktorum geldi.Açılma varmı diye 5 cm dayanamıyorum hemşire geldi epudural istiyormusunuz diye sordu ben kararsızım tabi çünkü bazı örneklerden kalıcı bel ağrısı falan bir yandanda düşünüyorum kaç saattir acı çektim.Sezeryanda olmak bu saatten sonra saçma olur dedim.Benim kararsızlığım yüzünden anestezi uzmanı da gitmiş pazar günü olduğundan ve işleri bittiğinden, ben hemşireyi çağırdım o acıdan yapın ne yaparsanız dedim kabul ediyorum hemen anestezi uzmanını çağırdılar geri ve yaptılar epuduralı bir yandanda adama bağrıyorum niye geçmedi ağrı diye garibim oda şimdi geçicek merak etme birazdan ilaç tesir edecek diyor.Sonra ohhh bütün ağrılar geçti, epudurala karşı olan ben ,açılma olmadığı için ve artık acılara katlanmak istemediğim için gözüm hiç birşeyi görmedi.
Sonra doktor tekrar baktı açılma 9 cm doğum haneyi hazırlayın başlıyor dedi lavma yaptılar tuvaletimi yaptım doğru doğumhaneye gidiyoruz ama ben hiç bir acı hissetmiyorum ıkın diyorlar ıkınıyorum ama bebek nazlanıyor gelmiyor doktor devam et canım hızlıca ıkın diyor hemşireler tek tek abanıyor karnıma ama hala çıkmıyor oğluşum nazlı biraz 20 dakka sonra foşşşş diye bir ses sonra oğluşumun kibar bir şekilde ağlaması dünyalar benim oldu temizlediler, getirdiler. Şaşkın şaşkın maviş gözleriyle bana bakıyor ve çok tatlı 3520 gr 51 cm epudural normal doğumla 22 mayıs pazar 13:20 de dünyaya ve bize merhaba dedi. 12 saatlik doğum serüvenimiz böyleydi bizim çok acılıydı.Ama herşeye değerdi ,bu dünyalar güzeli tatlısını gördükten sonra ,dilerim isteyen herkeze rabbim verir.

Son düzenleme:
lehayım ademerve tülin hikayelerinizi okurken çok duygulandım o anlarım aklıma geldi...

Kızlarr bidaha doğum yapacakmısınız :))))

lehayım ademerve tülin hikayelerinizi okurken çok duygulandım o anlarım aklıma geldi...

Kızlarr bidaha doğum yapacakmısınız :))))

İkinci bebek düşünüyordum ama şimdi zorluklarını görünce bilmiyorum bir 2 sene geçsin bakıcam yaşımda var ama neyse kısmet

tülincim çok güzel ama biyandan zor bir sorumlulukmuşş..Ben 26 yaşımdayım ikinciyi 33 te falan yaparım diyorum..Oda bebeğim bu dünyada tekkalmasın diye..

ilk doğum benim olmus kızlar basa ekledim deniz seninle kaderimiz aşağı yukarı aynı nasıl buyttun bebeğini

OĞLUM ERTUÇ UN DOĞUM HİKAYESİ
biz eşimle 5 sene görüştük 6 senelikte evliyiz yani 11 senelik geçmişimiz var.ilk ikibuçuk sene bebek istemedik korunduk sonraki bir sene biz istedik olmadı doktora başvurduk rahimde perde olduğu için zor hamile kalacağımı ve düşüklerin olabileceğini söyledi perdenin ameliyatla alınmasının riskli olduğu rahime zarar gelebileceğini ve birdaha çocuk sahibi olamayabileceğim söylendi bizde ameliyat olmadık tedaviye başladık ilk aşılama yapıldı malesef tutmadı üç ay sonra ikinci aşılama yapıldı ikiz bebeklere hamile kaldım ikiz bebeğimimn bir tanesi birbuçuk aylıkken düştü bir diğeri kaldı ne yazıkki kalan kızımın yedi aylıkken karnımda kalbi durdu normal olarak ölü doğum yaptım dünyam yıkıldı canlı cenazeye döndüm aylarca psikolojik tedavi gördüm yaşamın anlamı kalmamıştı birdaha bebek kaybına dayanamzdım herşeyi göze alıp rahimdeki perdeyi ameliyatla aldırdım 4 saat yoğun bakımda kaldım ama başarılı bir ameliyat geçirdim ameliyattan 6 ay sonra yeniden tedaviye başlamayı düşünüyorduk fakat ramazan ayındaydık ramazanda sonra tedaviye başlayacaktık 4 ağustos en son adetimi gördüm ve 2 edylül 2010 günü hamilelik testi yaptım hiç umudum yoktu bir baktım çift çizgi inanamadım testi tekrarladım evet hamileydim orucumu hiç bırakmadım tüm ramazanı tuttum rabbim bir sene önce kızımı ramazan ayında cenetine almıştı bir sene sonra yine ramazan ayında bana emanetini yeniden verdi zorlu sitresli bir hamileleik geçirdim hep aynı kaybetme korkusu vardı panik atak hastalığım yeniden tekrarladı psikolog tedavisi gördümm terapi aldım herşey normaldi bütün testler temizdi ama 5 aylık ayrıntılı ultrosonda bebeğin kalbinde parlaklık gördüler down sendromu şüphesiyle amiyosentez istediler yıkıldım herşeyi göze alıp testi yaptırdım kabus dolu gözyaşlı 21 gün ve güze sonuç çıktı nasıl birşeydi bir acı bir mutluluk süreci içnde geçen hamilelik süresi ve 33 haftalarda iç çamaşırımda ıslaklık farkediyordum doktota gittim herşey normal dedi gönderdi 34 cü haftaya girdik bu su olayı kafama takılıyordu evet nemlilik vardı birgecce saat onda dayanamadım doktotra gittik yine herşey normal deiler gönderdiler ama içim rahat deyildi yani kızlar doktorlarada fazla güvenmeyin insan kendini takip ederse herşeyin farkına varıyor ben takip etmeseydim belki kötü şeylerde olabilirdi ısrarlıydım birşeyler ters gidiyordu ama ne aile nede doktorlara anlatamadım derdimi 3 gün sonra benden bir çay bardağı kadar su geldi tabi bemn yine hastanedeyim hele şükür anladılar bebeğin suyu normal doğum kanalı kapalı ama kesede su sızıntıs ı var hastaneye yatış dediler ciğer geliştirici iğne vurdular 48 saat tuttular bebeğin kesede var olan sızıntıdan enfeksiyon kapma bizde enfeksiyon kapma riskini gözea riski var dediler hiçbirşeyde olmayabilir dediler bunu doğuma kadar bilemeyiz karar sizin isterseniz bebeği alalım isterseniz kalsın hamilelik devam etsin dediler bebeğim tersti dönmemişti ve sezeryen olacaktı 30 mart 2011 günü sabah saat 10:30 szeryen doğumla 34 haftalıkolarak oğlum ertunç 2660 gram 47 santinm olarak dünyaya geldi ne yazıkki doğumdan 8 saat sonra oğlumu uzaktan gördüm 3 gün sonra küvezde gösterdiler onu ilk gördüğümde hıçkırıklarla gözyaşlarına boğuldum doğumdan 8 gün sonra küvezden çıktı oğlum kucağımdaydı ve 2 gün sonrası yani 10 günlükken doktor kontroluna getirdik 2500 çıktı nasıl iş anlamadım doğumda yanlışmı tarttılar hiçbirşey anlamadım ultrosonda 2200 görünüyordu fakat sonraki gelişimi güzel oldu geldiğinde çok zayıf küçüktğ yapma bebek gibiydi eee tabi bütün bunlar içinde süt yeterli gelmiyordu oğlum az geldiği için emmek istemiyordu ne yaptıysak süt artmadı süt gelsin diye 5 kilo aldım ama malesef azdı süt sağma makinesiyle ne çıkarsa sağıp veriyorum fakat mama beslenmesi daha ağırlıkta süt yetmiyor şu andada iyice azaldı yakılda kesilir diye tahmin ediyorum ben yinede ne alırsam vermeye çalışıyorum şu anda oğlu tam ikibuçuk aylık RABBİME şükürler olsun gayet iyi RABBİM isteyen herkese versin nasip etsin ben yokluğunu,kaybetmeyi,varlığını yaşadım ALLAHIM herkese hayırlı evlat nasip etsin işte bizim hikayemiz bu benim ve burdaki bütün arkadaşlarımın bebişleri hayırlı sağlıklı olsun AMİN

tülincim çok güzel ama biyandan zor bir sorumlulukmuşş..Ben 26 yaşımdayım ikinciyi 33 te falan yaparım diyorum..Oda bebeğim bu dünyada tekkalmasın diye..

Senin yaşın küçükmüş yap bencede benim şimdi 35 oldu nerdeyse, bende yanlız kalmasın diye düşünüyorum ama yaşımda büyük canım

bende yazıyım barı hıkayemızı

esımle babası sayesınde tanıstık zorlu bır ask oldu benı tanıstıran baba ama annesı ıstemedı kac sene ugrastık ayrıldık barıstık kopamadık en sonunda 5 yıllık bır sevgılı hayatını evlılıge donusturmeye karar verdık tabı gene zordu ama pes etmedım evet ben etmedım esım hemen pes edıyordu cunku neyse

2008 ekım 5de evlendık evlendıkden 7 ay sonra hamıle kalmak ıstedım olduda ama bır ay sonra dustu hıc bırsey anlamadan sevınemeden ondan sonra basladı bızım bebek sevdamız denedık denedık olmadı taaaaa bır bucuk sene olmadı doktorlar doktorlar bende sorunlar cıktı esımde cıktı kurler murler denedık en sonunda rahım fılmı cekılmem lazımdı her ay bır sey cıktı ertelendı takıııı 2010 agustos ayına kadar adet olmadım sogan kuru yapıyordum ama artık olmaz gozuyle bakıyordum genede denedım adetım gecıktı test yaptım sılık cıktı ınanmadık 2 gun sonra yaptık penbe cıktı sevındık ama gene korktuk cunku o penbelerı cok gormustum neyse ertesı gun doktora gıttık veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMILEYIM COK SUKURLER OLSUN KI

Basladı tatlı seruvenımız ılk gorusum ultrasonda ılk resmı ılk tekmesını ılk kalp atıs sesını cok guzeldı 9 ay hamılelıgım cok guzel gectı sorunsuz ıkı kez kanama gecırdım ama bebegım benı bırakmadı cok sukurler olsun kı cunku artık tecrubelıydım herseyı bılerek ısteyerek yapıyordum

8 mayısda annesını dogum gununde gelmesı lazımdı melegım ama ıstemedı 10 mayısda annesıne suprız yaparak sabahın 7sınde gaz sancısıyla ben gelıyorum anne demeye basladı tabıkı ben bılmıyorum ılk dogumum olcak gaz dedım gaz gaz gaz annem yok yelız dogum baslıo dıyo sancılarım artık yarım saatte bır gelmeye baslıyınca evet dedım gaz degılmıs aaaaaa oda ne 15 dakkaya dustuk tabıkı saat ılerlıyor sabah 7 de baslayan sancı aksam 6 kadar devam ettı hastaneye hemen gıtmek ıstemedım hem korku hemde acılsın cok ugrastırmasınlar ıstedım

bu arada banyomu yaptım makyajımı yaptım saclarımı duzlestırdım herkes guluyor tabı delı bu kız dıye esımı aradık geldı ve hastaneye yolunu tuttuk hemen aldılar benı odaya baktılar 5 santım acılma var acıl yatıs verdıler tabıkı korku basladı bende korkulu gozlerle herkese bakıyorum esım benı dogumhanın oraya kadar getırdı kıyafet verdıler gıydım ve esımle ayrıldım o kapıda cok uzuldum tek basınaydım artık hemsıreler aldılar benı odaya gene bır kontrol suyumu patlatacaklarmıs oda ne 6 santım olmus ve suyumu patlattılar tabı sancılar 10 dakkaya dusunce acımaya basladı

dıger odaya gecın dedıler yatacagım oda lavman yapılcak dedıler verdıler elıme bır yandna suyum akıyo bırde lavman offff dedım hadı onuda yaptık sonra yataga gectım sancılar artık 5 dakkada bır gelıo ve cok zorluyorlar hemen gelıp sunnı sancı verdıler ıgrenc bırsey ya o sancılarım artık sureklı olmaya baslamıstı bagırmaya basladım yardım edın kurtarın fılan dıye hastanede cok tanıdık olunca hemen basıma gelıyorlardı megerse annemede benden haber gonderıyorlarmıs

bır geldıler kı cok acılmam olmus doktorlar tamam super hemen doguma alıyoruz dedıler aldılar benı dogum haneye ıkın dedıler ıkındım bır daha ve kırtttttttttttttttttttt kestıler kafası cıkmıstı oglumun hmen cekıp cıkardılar ohhhhhhhhh dunyalar varmıs dedım oglumu gorunce bu kadarcıkmı demısım evet dedıler ve gulduler hemen yanı basıma koydular oglumu bana bakıyordu yavrucugum usuyordu tıtrıyordu

tabı bu sefer dıkısler basladı canım bazen acıyordu bazen acımıyordu ALLAHDAN dıkıslerım azmıs ıslem bıttıkden sonra sandelye aldılar benı ustumu ortup beklettıler bırseyler ıcırdıler ve sonra bebegımı kucagıma verdıler odamıza goturduler oglum cok sekerdı

3.640 kılo 52 santım POYRAZ EFEm saat 6da geldıgım hastanede 9:52 gece kucagımdaydı​

Bende aylardir girip girip okudum dogum hikayelrini bende yazmayi o kadar cok istiodum ki kizim uc ayi gecti ben daha yeni firsat bulup yaziorum evliligimiz iki seneyi gecince bebegimiz olsun istedik denemeler sonucu olmadigini farkeetik doktora gittik birsuru testler yapildi ve esimde varikosel oldugu icn sperm sayisi ve sekil bozuklugundan biraz sorun yasadigimizi ogrendik sonucta asilama yapmaya karar verdik ilk aslimamaiz tutmadi cok uzulmustum yilmadm hemen ardindAn ikinci asilamayi yaptirdik ve heycanla beklioruz sonucu bayram yaklasio ve biz bayramda esimin ailesinin yanina memleketlerine gidicez asilama yapilali on gun oldu dedimki ben oralarda meraktan olurum burda yaptiryim sonucu bilip ona gore gidiyim sonuc negatifti ve biz memlekete gittik ben uzucu ve sikici bi bayram gecirdim karnimin agrilari basladi adet olmayi bekliorum ama bir gun iki gun uc gun derken gunlerim gecio ama olamiorum icimde hic umut yok tabi doktorum sonucu ogrenmek icin aradi anlattim git bidaha yaptir dedi veee ben hamileymisimmmmmm:) bu sekilde basladi yolculugumuz hamileligimde de sikintili gunler yasadim amniosenteze kadar gitti testler ama cok sukur kizimi saglikla verdi allahim kucagimiza..... kk kk kk kk kk 9 mayis 2011 annem beni aradi kizim dedi bizim ust komsu seni gormus ruyasinda dogum yapmissin dedi bende yok anne daha iki haftamiz var ya ddim evde teksin ya endiseleniorum gelsene gunduzleri bize dedi tamam son hafta gelcem dedim.Teli kapattim tuvalete gittim ki kahverebgi bisiler gelio benden doktorumu aradim ama nasi heycanliyim yuzum ates gibi oldu kendimi sakinlestirmeye calisiorum tamAm sakin ol sakin ol dokuz ay bunu bekledin fln die doktor gel bakicaz dedi esimi aradim askim sakin ol sancim yok ama gitmemiz lazim dedim kkon dakika sora esim kapidaydi yuzunu anlatamam karmakarisikti heycanli korkmus hersey okunuodu yuznden gittik hastaneyeee. kk kk kk kk kk kk kk kk kk kk kk kk kk kk kk kk kk kkVe muayene zamanii allahim cok korktugum seyin zamani gelmisti ciktim o sedyeye ve canimi acita acita doktorum uc santim aciklik var seni nst ye bagliayalim bi dedi baglandik yirmi dakiaknin sonunda bende tik yok.doktor eve git gece sancin baslarsa geri gel bosu bosuna yatma burada dedi biz o gece annemi de alip bize gittik ben annemle yatiorum guya yatiorum diyim karnim agrio surekli odada dolaniorum annemide uyuyo die telaslandirmamaya calisiorum sessiz sessiz dolaniorum ama duzenli ve siddetli deil sancilar annem aglayan bir sesle yavrum gidelimmi dedi hastaney yok anne cok yok sen yat dedim annem agliodu sen sanci cekerken ben nasil uyurum beni bikac gun icinde cok iyi anlicaksin evlat ne demekmis dedi.neyse biz sabah oldu annemlere gittik esimin isi oraya cok yakin dogum baslarsa hurraaa hastaneye gitcez 10 mayis sali gunu saat 17o bende tik yok annem dioki ben dogururm sen daha doguramazsin gulusuoruz yok dedim ben bgnde eve giderim aksama.derken bi saat sora basladi sancilar hastNeye gittik. kk kk kk kk kk kk kk Veeee dogurma zamaniiii beni dogumhaneye aldilar sancilarim abarti deil gayet iyi ifade ediorum kendimi sakinim nobetci doktor var hadi dedi muayene edlim ben bagira cagira canimi yaka yaka ettiler 5cm olmus evet dogurucaksin artik dediler bgn beni nst ye bagladilar annemide yanima aldilar bende heycandan sancilar sifira indi ben guluorum yine eve gidioruz galiba die doktorumu arayip hbr verdiler demiski suni sanci verin bana ebe suni sanci vercek bu nedir dedim sancilarimi duzene sokucak ve hizlandircak dedi aman dedim canim cok yanicaksa vermeyin ben Beklerim sabaha kadar yok dedi.ve ben her uc dakiakda bir cildiriorum saati takip ediorum uc dakika dolmaya baslayica kendiligimden aglamaya basliorum zaten odadaki herkesi disari cikardim beni yalniz birakin agliyamiorum die sonra kafamda bi ampul yandi ebeyi cagirdim kendimden emin bi sekilde ben dayanamicam beni sezeryana alin dedim.Ebe anneme solemis annemde sakin haaa yirtinsa dahi sakin almayin demis ebe geldi dediki cnm az kaldi bak bi igne daha yapicaz hizlanicak dogumun.sakin dedim bisey daha yapmayin banaaaa ben doguramiorum bak beni anlamiosunuz dedi m oluorumm bayilcam die die beni aldilar tekrar dogum masasina muayene ettiler dokuz cm hadi doguruosun doktorunda geldi ikinma gelince baslaa . Ben hala bana bisiler oluyor ben oluorumm beni anlamiosunuz sizi sikayet etcem die dayilaniorum doktorum girdi iceri hadi bakalim herkesin dogumu boyle gecio ve sen cok hizli ilerledin dedi sanci gelince ikin ikin.allahim benim cenem kapanmio hala saat 22::00 ozman nezaman dogururm onu soleyin nolur dedim 22:30 da dogum olur eger susarsan dediler:) ikiniorum allahim guzel super diolar Ama yok dha kac kez ikinmam lazim dedim adam akilli iki kkkez dediler tamam iki kez daha ikindim saat 22:30 bakin olmuo dedim hadi ameliat yapin nolur dayanamiorum dedim sezeryani unut devam et dediler ve 22:45 de kizim dogduuu.allahim o sancilar agrilar hepsi bitmisti sanki ben dogurmamistim kzimi gordugum ani unutamiorumm allahim herkese evlat sevgisini yasatsin biraz uzun oldu ama daha arada ne konusmalrim vardi kisa kestimmmm:)kkkkkk kk kk kk kk kk kk kk kkkk

Lover, keyifle okudum canim dogum hikayeni:))
onca aciyi cekiyorsun dogum aninda ama evladini kucagina verdiklerinde aninda herseyi unutuyosun, cok degisik bir duygu bu

Bir ara cok duygulandim, kendi dogumum geldi gozumun onune,
benim dogumum baya bir zor oldu, musait bir zamanda bende yazicam insallah):)

lover ya okurken kendi doğumumu hatırladımm...bende sanki anlaşma yapıyo gibi kaç kez ıkınıcam kaçta doğar demiştim:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…