Basladı tatlı seruvenımız ılk gorusum ultrasonda ılk resmı ılk tekmesını ılk kalp atıs sesını cok guzeldı 9 ay hamılelıgım cok guzel gectı sorunsuz ıkı kez kanama gecırdım ama bebegım benı bırakmadı cok sukurler olsun kı cunku artık tecrubelıydım herseyı bılerek ısteyerek yapıyordum
8 mayısda annesını dogum gununde gelmesı lazımdı melegım ama ıstemedı 10 mayısda annesıne suprız yaparak sabahın 7sınde gaz sancısıyla ben gelıyorum anne demeye basladı tabıkı ben bılmıyorum ılk dogumum olcak gaz dedım gaz gaz gaz annem yok yelız dogum baslıo dıyo sancılarım artık yarım saatte bır gelmeye baslıyınca evet dedım gaz degılmıs aaaaaa oda ne 15 dakkaya dustuk tabıkı saat ılerlıyor sabah 7 de baslayan sancı aksam 6 kadar devam ettı hastaneye hemen gıtmek ıstemedım hem korku hemde acılsın cok ugrastırmasınlar ıstedım
bu arada banyomu yaptım makyajımı yaptım saclarımı duzlestırdım herkes guluyor tabı delı bu kız dıye
esımı aradık geldı ve hastaneye yolunu tuttuk hemen aldılar benı odaya baktılar 5 santım acılma var acıl yatıs verdıler tabıkı korku basladı bende korkulu gozlerle herkese bakıyorum esım benı dogumhanın oraya kadar getırdı kıyafet verdıler gıydım ve esımle ayrıldım o kapıda cok uzuldum tek basınaydım artık hemsıreler aldılar benı odaya gene bır kontrol suyumu patlatacaklarmıs oda ne 6 santım olmus ve suyumu patlattılar tabı sancılar 10 dakkaya dusunce acımaya basladı
dıger odaya gecın dedıler yatacagım oda lavman yapılcak dedıler verdıler elıme bır yandna suyum akıyo bırde lavman offff dedım hadı onuda yaptık sonra yataga gectım sancılar artık 5 dakkada bır gelıo ve cok zorluyorlar hemen gelıp sunnı sancı verdıler ıgrenc bırsey ya o sancılarım artık sureklı olmaya baslamıstı bagırmaya basladım yardım edın kurtarın fılan dıye hastanede cok tanıdık olunca hemen basıma gelıyorlardı megerse annemede benden haber gonderıyorlarmıs
bır geldıler kı cok acılmam olmus doktorlar tamam super hemen doguma alıyoruz dedıler aldılar benı dogum haneye ıkın dedıler ıkındım bır daha ve kırtttttttttttttttttttt kestıler kafası cıkmıstı oglumun hmen cekıp cıkardılar ohhhhhhhhh dunyalar varmıs dedım oglumu gorunce bu kadarcıkmı demısım evet dedıler ve gulduler hemen yanı basıma koydular oglumu bana bakıyordu yavrucugum usuyordu tıtrıyordu
tabı bu sefer dıkısler basladı canım bazen acıyordu bazen acımıyordu ALLAHDAN dıkıslerım azmıs ıslem bıttıkden sonra sandelye aldılar benı ustumu ortup beklettıler bırseyler ıcırdıler ve sonra bebegımı kucagıma verdıler odamıza goturduler
oglum cok sekerdı
3.640 kılo 52 santım POYRAZ EFEm saat 6da geldıgım hastanede 9:52 gece kucagımdaydı