2011 Mayıs Annelerinin Doğum Hikayeleri ve Bebeklerinin Fotoğrafları:)))

bu arada alimert 3600 kg 50 cm dünyaya geldi kırmızı ali bertt küçük kızım mert diyemiyoda bert diyo kendinize iyi bakın güzel anneler ben kaçar inşallah görüşmek üzre:79::79::79::79::79:

hepinize geçmiş olsunnnn....gözünüz aydın......allahım analı babalı büyütsün......darısı doğum bekleyen arkadaşlara.....

süper olmuş maşallah bizimde öyle olur inşallah Allah sağlılı uzun ömür versin
Şansına baya aksilikler olmuş Önemli olan bebişinin sağlıklı olması canım sağlıklı uzun ömürler versin allah
Geçmiş olsun canım zorluklar çekmişsin allah sağlıklı uzun ömür versin
bu arada alimert 3600 kg 50 cm dünyaya geldi kırmızı ali bertt küçük kızım mert diyemiyoda bert diyo kendinize iyi bakın güzel anneler ben kaçar inşallah görüşmek üzre:79::79::79::79::79:
Çok tatlıymış kızında geçmiş olsun canım sağlıklı uzun ömür versin Allah

doktor bir hafta önce bana 3cm açılma var demişti bugün 1parmak açılma var dedi bu durumu pek anlamadım nasıl oluyor.bilen var mı.açılma kapanıyor mu.bir de suyu da azalmış bu endişelendirici bir durum mu.

Bana doktor o açılmaya falan tecrübeyle alakalı demişti senin doktor pek anlayamamış bence 3 cm den sonra 1 cm olması düşündürücü açılma kapanmaz bence suyunda azalmış demesi üstüne bence, seni sezeryan yapmak istiyor olabilir

02,05 de normal rutin doktor kontrolümüz vardı. doktora gittik herşey yolunda idi. 37 artı 4 idik. ve daha zamanımız vardı. gönül rahatlığıyla eve geldik. gecesinde belime 2 3 kez keskin ağrılar girdi. hiç aklıma gelmezdi. doğum sancısı olduğu. o gün doktora gitmiştik ya:)) gece 3 -4 kez kalktım yattım. sabahleyin tam yataktan kalkarken saat 9,30 dabirden suyum geldi ama az uz bir su değil bayağı bir baktım içinde kanlı akıntı yani nişanda var. eşim yatıyordu. kaldırıp suyum geldiğini söyledim. o bile şaşırdı, şaka yaptığımı sanıyordu.benim doktorum ilde. biz ilçede oturuyoruz. doğumun başladığını düşünerek devlet hastanesine gittik. 2 cm açıklık varmış. alttan muayene ederken tekrar suyum geldi. doktorumu aradık.gelin hemen dedi. yarım saatte hastanedeydik. gidene kadar 3-4 cm açılmıştım. sancı odasına aldılar. sancılar gitti hastaneye gidince. hızlanması için suni sancı verdiler. hemen etkisini göstermeye başladı. sancılar sıklaşmaya başladı. doktorum tekrar baktı. 5 cm olmuştu açıklık. sancılar çok sıklaşınca epudral istedim. çünkü uzun sürebilirdi 5 cm in daha açılması. epudral yapıldı. 10-15 dk sürüyormuş etkisini göstermesi. ama bende tık yoktu. sancılar iyice sıklaştı. 20 dk oldu. tekrar alttan baktılar. 9-10 cm açılmış ve doğum başlamıştı. hemen doğum odasına aldılar beni. ebeler karnıma bastırdıkça ben bağırıyordum. 3-4 kez bağırdım, ıkındım ve 10 dk olmadan oğluşum dünyaya geldi. nasıl rahatlamıştım ağlamasını duyduğumda. bende ağlamaya başladım. sonra kucağıma getirdiler. dikiş atarken hiç hissetmedim. epudralin en güzel faydası o olmuştu bana. ama bir 8 gün oldu hala dikişlerim ağrıyor. ama oğluşum kucağımda çok şükür. benim için gerçekten hızlı ve kolay doğumdu. herkes mecbur olmadıkça sezeryan yaptırmasın.. bu arada oğluşum YUSUF TUNA 2.900 gr ve 52 cm olarak dünyaya geldi...

merhaba,

tüm dogum yapan anneleri tebrik ediyorum. Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin yavrularinizi. Darisi bizlerin basina. Insallah bir gün burada benim / ve benim gibi olanlarin yazacak bir dogum hikayesi olur.

sevgiler

çoook güzel doğum hikayeleriniz benim 2. bebişimdi 2mayısta sezaryanla oldu boyu 50cm kilosu 3200 Allah analı babalı büyütmeyi nasıp etsin bütün bebişleri öpüyoruuum

çoook güzel doğum hikayeleriniz benim 2. bebişimdi 2mayısta sezaryanla oldu boyu 50cm kilosu 3200 Allah analı babalı büyütmeyi nasıp etsin bütün bebişleri öpüyoruuum

merhaba Kilcikizi,
Seninde bebegin hayirli olsun, Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin.

sevgiler

Allah sağlıklı uzun ömür versin çok güzel doğum yaşamışsın darısı başımıza artık

Son düzenleme:
benim miniğimde geldi kızlar.37+2 de 2250gr normal dogum.
ama çok küçük.şimdi emiy0r.detaylı anlatcam ama şimdi bana fırsat vermiyor.

Aslında çok anlatmaya değer bir doğum hikayem var diyemem başı kötü sonu çok muhteşem bi hikaye

Ağustos ayında eşimle yepyeni bi şehre taşındık çok ama çok sıkıntılı bi dönemdi kayınvaldemde kalmaya başlamıştım,kaldığımız şehir çok sıcak kayınvaldemde kalmak zaten yeterince sıkıntılı yani kısaca çatlamak üzereyim. Bu dönemde feci bi soğukalgınlığı sonrası hastaneye gittim dr ilaç yazdı hamile olup olmadığımı sordu. Tabiki hamile değildim yeni evlenmiştim pat diye hamile kalamazdım. Yani bu kadar cahildim anlayacağınız. Sonrasında eşimle test aldık yaptık ve ben haklı çıktım sonuç negatifti:)) tam 10 gün grip oldum ilaçlar antibiyotikler,kayınvaldem:)) en sonunda kadınla papaz oldum isyan bayrağını çektim ve evini terkedip eltime gittim. ertesi günü başvurduğum işlerden birinden yanıt geldi. görüşmeye çağrıldım ertesi gün gittim görüşme çok iyi gitti.yalnız adam bana 2 sene hamile kalmama şartı getirdi:44:özel sektör işte,bende anlaştım izinlerimi kullanmam dedim. İş yerinden ayrıldıktan sonra eltime doğru yola koyuldum. Ama şeytan beni dürttü daha 3 gün önce test yapmıştım yine de bi eczanede durdum ve bir test aldım eltime geldim hemen tuvalete tabi içimde hiç bir şekilde umut yok ama işte Cenab Allah bebeğimin tohumlarını ekmiş bir kere iki çizgi gördüm ve tabi şok hemen eşimi aradım annem kardeşim herkes şokta bir de bu kadar çabuk olması

Neyse ertesi gün hemen doktora gittim ve minik kesemi gördü doktor,hiç bulantı kusma yaşamadım. Ama sıkıntım bir türlü bitmedi. bir gün eşim bana yeni evimiz için su elektrik aboneliği açtırmamı söyledi. Tam 6 haftalık hamileydim her yere yürüyerek gittim sonra eşimin iş yerine gittim tuvalete gittim ve malesef kanamam vardı eşimle kostur kostur acile gittik doktor hafif kanamam olduğunu yatıp dinlenmemi soyledi. Eşimle kaldığımız yere gittik ama kanamam daha da artmıştı en sonunda parça geldi ve başka bi hastaneye koştuk orada kalp atışlarını gördüm meleğimin oradaki doktorda soğuk soğuk ilk 3 ay kanaman varsa bırak bebek düşsün sakat olabilir gibi şeyler söyledi.Ben gene ağlamalar zırlamalar bolbol progestan içtim devamlı yattım,sonra yeni evimize taşındık. herşey yoluna girdi derken 15. haftamda tekrar kanamalar yine yatmalar kısacası hamileliğimin 6 ayı çok sıkıntılı geçti berbat sırt ağrıları,amniyosentez,devamlı yatma,7. ayımda toparlanmaya başladım sonrası çok güzel geçti taa ki son aya kadar 36. haftamdan sonra bir anda şiştim ellerim ayaklarım feci haldeydi son iki ay süper geçen hamilelik beni feci sıkmaya başladı kilolar,ödemler,doğumu beklemek beni yine strese soktu eşiminde iş yoğunluğu beni mahvetti. Böyle böyle 38. haftama geldim,başından beri 38 de doğururum ben diyordum. ama her kontrolde bebek kanala inmemiş diyorlardı. 39 oldum yine tık yok artık patlamak üzereyim herkes doğuruyor bende bebişimi kucağıma almak istiyordum artık ama gelmiyordu. derken 40 oldum ve annem geldi. Bu arada doğum şeklim tabiki normaldi bende en baştan beri normal istiyordum ama son zamanlarda o kadar sıkılmıştımki doğsunda nasıl olursa olsun demeye başlamıştım ama annemle eşimin inadı ve baskısı doktorumunda bu yönde tavsiyesi beni normal doğuma itti. Neyse annemin geldiğinin ertesi günü sabaha karşı belimden kasıklarıma hafif hafif sancılanmam oldu ama yalancıdır diyip geçtim. cmt idi ve o gğn bütün gün aynen o şekilde sancılanmam vardı her 10 15 dakikada bir kasılmayla gelip giden sancılar. Herkes sen bu sabaha doğurursun demeye başladı bende ümitlendim tabi bir de sancılar öyle beni zorlayacak sancılar değildi.ertesi gün dr kontrolüm var çok heyecanlıyım sabah baktım tık yok ne ağrı ne sancı dra gittik ne acılma ne sancı ne ağrı haydi tekrar eve döndük. Canım sıkkın doktorumu aradım ertesi gün tekrar bi gel dedi. Neyse pazartesi oldu ve biz öğlen gittik dr baktı 2 cm acıklıgın var yatıralım dedi. Çok ümitsizdim ama küt diye yatışım yapıldı sabah 4 te suni sancı vericez dediler. O gün benim zaten devamlı sancım vardı. eşim akşam 9 da geldi gitti. gece saat 12 de asıl sancılarıım başladı bu kısma hiç girmek istemiyorum çünkü bence her anne adayı müsaitse normal doğum yapmalı.bundan sonra anlatacaklarım normal doğumdan caydıracağı için anlatmayacağım. Benim ağrılarım çok şiddetliydi epidural istedim yapmadılar. Suyumu patlattılar ve bebeğin kakasını yaptığı ortaya çıktı. Sezeryana alınacaksın deyince zaten üstümü başımı cıkartıp ameliyat onlügünü giydim ve acilen ameliyata alındım. Sezeryan doğum benim için konforluyu çünkü ben normal doğum sancılarını yaşadım anestezim çok iyi yapıldı uyandığımda dipdiriydim. zaten 1 saat anca uyutuldum. Sonradan yoğun bakım odasına alındım. Önce eşim geldi ardından annem kucağındada bi melek küçücük kuş cülüğü gibi o kadar tatlı ki meme aranıp duruyor hemşire gelip hemen memeyi verdi aldı bebeğim ama süt gelmiyor tabi. yarım saat emzirmeden sonra annem götürdü her iki saate bir getiriceksin dediler. İnanırmısınız dakikaları değil saniyeleri saydım bir an önce gelse diye o kadar özlyordumki onu. 8 saat tuttular beni yoğun bakımda sonra odaya aldılar. Meleğimi hemen tuttum emzirdim. iki gün sonrada taburcu olduk evimize geldik. oğlum cennet bahçeleri gibi kokuyor evimizin bereketi ışığı geldi. Allah olmayan herkese versin diyorum. Dünyadaki hiç birşey bu kadar mutluluk verici değilmiş şimdi anladım.

Dogum yapmis arkadaslar Allah anali babali büyütsün yawrularinizi.Ben hala beklemekteyim 3.bebegim ama zor olacak sanirim 9 gündür sancilarim var sümüksü tikac acilali 6 gün oldu iki dünden beri hafif kanli sivi geldi ama hala bebis yok burada sezeryana almiyorlar hemen normal dogumu bekletiyorlar ama SIKINTIdayim kizlar catlamak üzereyim hic böylesini yasamamistim.Bebisim iyi kalp atislari normal iki gunde bir doktordayim hepsi normal diyor ama bende hala süphe var.Ya bisey olursa diye 9 gündür bunlari cekiyorum doktorumun umrunda degilll.DOGURANLATRI KISKANMAYA BASLADIMM

Daphne06 gözün aydın.Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı büyüsün inşallah.

İlenia senin yazdıklarını okudukça acaba benim de mi öyle olacak diyorum.İlk doğum öncesi gibi değil belirtilerim.Karman çorman bu sefer.Hakkımızda hayırlısı olsun canım.

edolina
Takma kafana dicem ama olmuyo hep tetikte beklemek icimizde kalmicak ya gelcek sonunda belirtilerin bazilari siralaninca insan ister istemez her an bekliyor..

yarin yani carsamba gunu saat 10.da hastaneye gidiyorum kizlar suyum azalmis suni sanci ile dogum yaptiracak doktorum.3.cocuk kolay gelir kolay olur demistim ama hic belli olmuyormus dua edin suni sancidan korkuyorum.

baştan beri normal doğum istememe, rahim açıklığımın 2 cm olmasına rağmen bebeğim bir türlü gelmek istemiyordu. her kontrolde 0 sancı ile eve dönüyordum. 38+6 da doktora gittim ve doktorumla epidural sezeryana karar verdik. 40+2 de 10-05-11 de sabah saat 7.30 da epidural sezeryan olucaktım. içimde bebeğime kavuşucak olmanın sevinci, sezeryan olmanın üzüntüsü vardı. 10-05-11 sabahı saat 04.00 gibi eşimin beni ikazı ile uyandım. sayıklar haldeydim. o an altımdan ılık bişeylerin geldiğini hissettim ama enfeksiyon olabileceğini düşünerek tuvalete gittim. gelen şey pembe renkte akışkan bir sıvıydı. hemen evde kalan kayınvalidemi uyandırdım. k.vlaidem nişanın geldiğini doğumun bir kaç saate başlayacağını söyledi. heycan ve sevinçten elim ayağıma dolaştı :) hemen hastanemi aradım. ebe hemşire "suyunuz gelince, hastaneye gelin" dedi. telefonu kapadım ve yalnızca 1 2 dk geçmeden altımdan yine ılık ılık su gibi bişeyler gelmeye başladı. azar azar iç çamaşırımı kirletiyordu. artık suyumda gelmişti. son hazırlıkları yapıp saat 4.30 05.00 gibi hastaneye gittik. ebe ilk kontorlde "3 cm açılma ve rahimde hatrı sayılır bir yumuşaman var" dedi. hemen yatışım yapıldı. her yarım saatte bir çatı muayenem yapılıyordu ve her seferinde 1 cm açılmam oluyordu. en sonunda suni sancı önerildi ve kabul ettim. tam suni sancı serumu takılıcakken dayanılmaz sancılar başladı ve daha suniyi çeyrek lt almışken epidural istedim. epiduralle birlikte sancılarım bitti. kasılmalarımı hissediyordum sadece ama acı yoktu. toplamda suni ve epidurali 20 dk aldım ve hemşire tam kontrole gelmiştiki büyük tuvaletimin geldiğini söyledim. ebe hemen altıma baktı ve bebek geliyor acilen doğuma dedi. bu anlattıklarım toplamda 5 saat içinde gerçekleşti

sonunda doğumhanedeydim. kendi doktorum sadece izleyici olarak katılmıştı ve hatta katılmamıştı desem daha doğru olur.(dikiş sırasında geldi)
epidural yaptırmamım sonucunda ıkınma sürecim uzamış ve cidden güçleşmişti. bir türlü doğru şekilde ıkınamıyordum. inanılmaz stres olmuştum. ebeler sürekli yol gösteriyor ama benim ilk doğumum olması nedeni ile bir türlü olayı kavrayamıyordum. en sonunda ebenin bi tanesinin "vakum kullanalım" dediğini duydum ve hemen müdahale ederek tüm gücümle ıkındım" veeeeeeeeee beklenen an gelmişti. bebeğimin başı çıkmış ve yağ gibi akıp gitmişti. o an hatırladığım tek şey gözleri fal taşı gibi açılmış oğlumun şaşkın bakışlarıydı. inanılmaz bir duygu!

oğlumu yanağıma sadece 3 5 saniye koydular ve temizlemeye götürdüler doktorum dikişlerim için geldiğinde epidural uyuşamam tamamen geçmişti ve dikişlerimi ne yazık ki ben hisseder haldeyken yaptılar. ama kesiyi hissetmedim. doktoruma sonradan kontrole gittiğimde söyledim bu durumu. meğerse doktorum beni o an uyuşuk sanıyormuş

özetle. bugün olsa yine NORMAL doğum yapardım. her doğum kendine özgüdür bu nedenle hiç kimse doğumu düşünüp korkmamalı bence. o acı dindikten sonra yine olsa yaparım diyebiliyorsan, o acılar çabuk unutuluyor demektir.

13.05.2011 çok zor bi dogum yaptım haziran annesi olmama ragmen doktor suyumun azalması ile 37 haftada suni sancı ile dogurtmaya çalıştı tam 9 saat çektim ama hiiç açılma olmadı sonunda 3.30 civarında minigimi sezeryanla aldılar allah ım o günü asla unutamam.sonuç mayıs annesi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…