2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

Kdilara, Dapnetugba....
Canlarımm cook guzel odalarınız...:nazar::nazar:
Bir an o odanın mis gibi koktugu geldi gözümün önüne duygulandım...
Saglıkla mutlulukla büyüsün inşallah kuzucuklarınız o guzel odalarında...

tuğba
karacham
dilara canım aldıklarınız odalarınız çokkkkk güzel maaşllah
dilara yazdığın yazı çok içten harika gözlerim doldu valla.
hepimiz sağ sağlim kucaklarımıza alalım çabucak geçsin zaman....

Kdilara, Dapnetugba....
Canlarımm cook guzel odalarınız...:nazar::nazar:
Bir an o odanın mis gibi koktugu geldi gözümün önüne duygulandım...
Saglıkla mutlulukla büyüsün inşallah kuzucuklarınız o guzel odalarında...

tuğba
karacham
dilara canım aldıklarınız odalarınız çokkkkk güzel maaşllah
dilara yazdığın yazı çok içten harika gözlerim doldu valla.
hepimiz sağ sağlim kucaklarımıza alalım çabucak geçsin zaman....

teşekkürlerr kızlarrrr:34:

Yavaş yavaş daralıyor zaman herzamankinden daha farklı ilerliyor günler. Gelmeni beklemek ne kadar mutluluk vericiyse de, bir okadar da ürkütüyor beni sen benim miniğim minik kızım. Öyle bir gel ki dünyama aklımada olumsuz olan ne varsa silinsin seninle birlikte.Küçücük yüreğinle dokunduğun kalbime babandan sonra bir de sen anlam yükle.Nasıl mı? Baban kalbime dokunduğunda ruhumun güzelliklerini keşfetmiştim halada devam ediyorum keşfetmeye.Vazgeçilmez muhteşem bir kadın olduğumu hissediyorum gözlerime her baktığında. Sende bu aşkın meyvesi olarak anneliği yükleyeceksin kalbime ve tüm benliğime en kutsal duyguyu anneliği yükleyeceksin anlıyor musun? Bebeğim. (anladığını önceden küçük ama şimdi büyük olan tekmelerinle hissettiriyorsun).Şu anda içimdesin ve aramıza katılmana sayılı günler kaldı kızım kıyafetlerini yıkıyorum, kokluyorum hepsini bir bir. Odan da tamamlandı herşey hazır sadece sen kaldın gelmesi gereken. Yatağını izliyorum bazı zamanlar baban hep odanda zaten huzurla uyuduğunu düşünüyoruz içinde ve bu bize daha büyük bir huzur veriyor. Geldiğinde o yatakta olacaksın mimiklerinle,ağlamalarınla,gülüşlerinle ve her ne olursa olsun tam baş ucunda olacağız biliyorsun değil mi?Gel bebeğim gel ve huzurla uyu sıcacık yatağında ama gelirken öyle bir gel ki hiç bir şarkı anlatmasın gelişini,hiçbir filmde görülmesin. Öyle bir gel ki miniğim anlayayım yalnız benimsinnn...:38:

Eki Görüntüle 160232 Eki Görüntüle 160235 Eki Görüntüle 160234 Eki Görüntüle 160227 Eki Görüntüle 160228 Eki Görüntüle 160225 Eki Görüntüle 160220 Eki Görüntüle 160221 Eki Görüntüle 160222 Eki Görüntüle 160223 Eki Görüntüle 160224 Eki Görüntüle 160230 Eki Görüntüle 160226 Eki Görüntüle 160229 Eki Görüntüle 160231 Eki Görüntüle 160236
dilara prensesin odası çok:nazar: güzel .. ..yazınbeni çok duygulandırdı cnm... ne güzel anlatmışsın ;hepimizin duygularını

hepsi çok güzel ... maşallah

$DSCF6353.webp $DSCF6336.webp $DSCF6334.webp $DSCF6341.webp $DSCF6355.webp $DSCF6370.webp $DSCF6375.webp $DSCF6361.webp $DSCF6339.webp $DSCF6354.webp $DSCF6364.webp $DSCF6352.webp $DSCF6377.webp $DSCF6338.webp Kızlar bunlarda bugün aldıgımız cicilerimiz...

ayyy hepsi çok cici sen alınabilecek en pahalı ürünleri bir günde almışın:34: ben parça parça alıyomki çok para harcamışım gibi görünmesin:9:hepsine bayıldım chicco new dreams ana kucağını ne kadara aldın?pijama takımlarında çok güzel cibinliğe bayıldım:16:bende sebamedin ürünlerini alıcam:34:telsiz ve dönencenin markasına hiç rastlamamıştım ama etiketlerine bakılırsa kaliteli ürüne benziyolar
prensesin bgn sana poz verdi diye o aşkla tüm eksikleri gidermişsiniz:emir_bebek::nazar:hayırlı olsun

ayyy hepsi çok cici sen alınabilecek en pahalı ürünleri bir günde almışın:34: ben parça parça alıyomki çok para harcamışım gibi görünmesin:9:hepsine bayıldım chicco new dreams ana kucağını ne kadara aldın?pijama takımlarında çok güzel cibinliğe bayıldım:16:bende sebamedin ürünlerini alıcam:34:telsiz ve dönencenin markasına hiç rastlamamıştım ama etiketlerine bakılırsa kaliteli ürüne benziyolar
prensesin bgn sana poz verdi diye o aşkla tüm eksikleri gidermişsiniz:emir_bebek::nazar:hayırlı olsun

evet canım söylemesi ayıp bir maasımızı bıraktık geldik...güzel iltifatların için çook teşekkür ederiz canımmm:69:
ama kızımıza feda olsun...oda zaten almıcaz...beşiği falanda hazır.kıyafetleri de ilk 3ayda giyebileceği kadar var.Allah ım sğlıkla giydirmeyi nasip etsin yeterki...
Ana kucagının titreşim ısık ve müzik özelliği var çok seker eşim begendi illaki alcam dedim 180 190 gibi bişimiş öyle dio:))
telsiz dijital canım güzel bişi...dönencede dönence değil aslında projektörmüş.tavana yansıtıosun müzik calıo ordan figürler geçio o da çok değişik bişi...
zilli bugün kalbımızı caldı kandırdı bizi yani:1:

evet canım söylemesi ayıp bir maasımızı bıraktık geldik...güzel iltifatların için çook teşekkür ederiz canımmm:69:
ama kızımıza feda olsun...oda zaten almıcaz...beşiği falanda hazır.kıyafetleri de ilk 3ayda giyebileceği kadar var.Allah ım sğlıkla giydirmeyi nasip etsin yeterki...
Ana kucagının titreşim ısık ve müzik özelliği var çok seker eşim begendi illaki alcam dedim 180 190 gibi bişimiş öyle dio:))
telsiz dijital canım güzel bişi...dönencede dönence değil aslında projektörmüş.tavana yansıtıosun müzik calıo ordan figürler geçio o da çok değişik bişi...
zilli bugün kalbımızı caldı kandırdı bizi yani:1:

bebekler nasipleriyle geliyolar bir yandan gider bir yandan gelir
anakucağı bi ara ebebekte 149 liraya düşmüştü bende düşünüyorum ama helebi doğsun duruma göre alcam projektörü aklıma yazdım çıkınca bakıcam:34:

bebekler nasipleriyle geliyolar bir yandan gider bir yandan gelir
anakucağı bi ara ebebekte 149 liraya düşmüştü bende düşünüyorum ama helebi doğsun duruma göre alcam projektörü aklıma yazdım çıkınca bakıcam:34:

aynen öyle canım nasipleriyle geliyorlar gerçekten...
tabi internetten de takip etmek lazım ama biz hazır bulmusken aldık...
evett o projektörü ben de ilk defa bugün gördüm canım onu da eşim begendi...zaten bugun en çok o begendi aldı ben genelde belimin agrısından oturmak zorunda kaldım :)

merve bunlar çoooooooooooooook güzeller ve prensese çok yakışacaklar
her birinin ayrı hikayesi olacak
arabanızla gezerken kelebekleri kovalacaksınız
evde babişinize yemek yaparken ev ana kucağında muhtemelen prenses uyayakalacak sen onu seyredeceksin...:25:

ayy canım ne de güzel söylemıssın içim ısındı valla gece gece:)
inşallah öyle olur canım...bebişlerimize bu sayfalarda yayınladıklarımızı giydiririz gözümün önünde hepsi mutlu mesut büyürler...

aynen öyle canım nasipleriyle geliyorlar gerçekten...
tabi internetten de takip etmek lazım ama biz hazır bulmusken aldık...
evett o projektörü ben de ilk defa bugün gördüm canım onu da eşim begendi...zaten bugun en çok o begendi aldı ben genelde belimin agrısından oturmak zorunda kaldım :)

ayy canım ne de güzel söylemıssın içim ısındı valla gece gece:)
inşallah öyle olur canım...bebişlerimize bu sayfalarda yayınladıklarımızı giydiririz gözümün önünde hepsi mutlu mesut büyürler...

allah nazarlardan saklasın olacak inşallah:nazar::nazar::nazar:hep güzel düşünelim güzel olsun canım:40:

Back
X