2011 Nisan Anneleri , Bebeklerimizin Cinsiyeti

Hayırlı olsun topiğinizolumunekankayizsmile 12+1 de büyük ihtimal bizede erkek dedi sağlıklı olsunda ben erkek istyrdum ama kız gibi hissedyrm bi tuhaf oldum

babybaby86
erenhava

life_city
aysu87
fase2009
landsarc
WELCQME
nisa_86
ESRAesn

anowwww erkek patlamasi olduuu :)))a.s.

13+5 de % 99.9 kız oldugunu öğrendik aslında 11+0 dada kız gibi ama kı demiyorum demişti doktorumuz bende bir prenses annesiyim bayanssulusmile

bir erkekde benden kızlar :)) 13+1 de öğrendik hemde % 100 dedi dr umuz...hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza meleklerimizi kız erkek farketmez....

babybaby86
erenhava
funmak

life_city
aysu87
fase2009
landsarc
WELCQME
nisa_86
ESRAesn
tualina

tebrik ederim.. darisi ögrenemeyenlerin basina insallah..
12+0 da ögrenemedim
bu hafta gitsem mi bi bahane bulup napsam :))

bir erkekte ben arttırıyorum :lepi: dün pipisini biz gördük artık bi şüphemiz kalmadı

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. 16 haftalık hamileyim ve kızım olucak. Prensesim inş. sağlıkla gelir.

babybaby86
erenhava
funmak
tamaya

life_city
aysu87
fase2009
landsarc
WELCQME
nisa_86
ESRAesn
tualina
dscopur
simten81

..masallahhh

:CüvCüv: :CüvCüv: Bıdığımın Cinsiyetini Öğrendim Veee Oğluşum Olacak...:CüvCüv: :CüvCüv:

Hem günüme hemde ultrasona görede 13+2 haftalıkken öğrendik...

13+5 de % 99.9 kız oldugunu öğrendik aslında 11+0 dada kız gibi ama kı demiyorum demişti doktorumuz bende bir prenses annesiyim bayanssulusmile

bir erkekde benden kızlar :)) 13+1 de öğrendik hemde % 100 dedi dr umuz...hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza meleklerimizi kız erkek farketmez....

bir erkekte ben arttırıyorum :lepi: dün pipisini biz gördük artık bi şüphemiz kalmadı

bi erkek de burda var kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrr

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. 16 haftalık hamileyim ve kızım olucak. Prensesim inş. sağlıkla gelir.

kızlar maşallah hepinizin bebişlerinize
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin hepimize.
bu sene erkek senesi sanırım.baya prens gelicek dünyaya.

O birrrrrr kızzzzzz :)) Bu kadar erkekten nasıl koruyacağım kızımı bakalım :))))

tatlisoglum senin birdahaki kontrolün ne zaman

canım bu ayn sonunda demişti doktor ben daha randevu alamdım tarih belli değil gittiğimde elim boş dönmeyeyim kesin öğreneyim diye tam ayın sonunda yada kasımın ilk başında gitmeyi düşünüyorum..

kizlar 13+ yani 14 ncü hafta cok riskliymis cinsiyet tahmini icin..
kiz erkek, erkekte kiz gibi görünebilirmis.. o yüzden birdaha ki kontrole kadar alisveris yapmayin sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…