2011 Nisan Anneleri , Bebeklerimizin Cinsiyeti

ewet hemen başlamamak lazım alışverşe dr erkek dedi pipi falan gösterdi ama ya yanılmışsa...emin olmak lazım

babybaby86
erenhava
funmak
tamaya
tiancu

life_city
aysu87
fase2009
landsarc
WELCQME
nisa_86
ESRAesn
tualina
dscopur
simten81
ozz83

..masallahhh

Bizimkide kısmetse erkek olacakmış. İki doktorda erkek dedi. Bayramdan sonra detaylı ultrosonumuz var bakalım o ne diyecek.gamyoncuiremsu

değişme ihtimali var mı bana da doktorum kız dedi ama net bi şekilde demedi 4. aydayım. umarım değişmez şimdiden bi sürü kıyafeti oldu bebişinn

Ayy ne güzel yaaa herkez öğrenmiş neyinin olacağını darıs mayıs annelerine inşallahhh
Fıstıklarr Allah kolayy doğumlar versin hepinize sağlıkla mutlu günlerde alın bebişlerinizi kuçaklarınıza :))

O birrrrrr kızzzzzz :)) Bu kadar erkekten nasıl koruyacağım kızımı bakalım :))))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 İşin çok zor canım...

merhaba 13+0 da öğrendik cinsiyeti bir hafta oldu... erkekim geliyor...

Bizimkide kısmetse erkek olacakmış. İki doktorda erkek dedi. Bayramdan sonra detaylı ultrosonumuz var bakalım o ne diyecek.gamyoncuiremsu

erkeğim geliyo kızlar yuppi....

benim de prensesim geliyor :))) 14+4 te belli oldu

Yavaş yavaş cinsiyetini öğrenenler çoğalıyor...Kızlar mı erkekler mi fazla diyorduk ama erkekler çok hızlı çoğalıyorlar...Maşallah...

bizim bugün gene baktı cinsiyeti değişmez artık dedi ben zaten kesin demişitm dedi aslında 12. hfatda sölerim dedi haftaya 4 boyutlu usg ye giricez :lepi:

benimde kiz:ecrin_bebek:im olucak insallah..listeye eklersin canim.darisi senin ba$inahihoyyyt,tatlioglu$umunda ba$ina ve kiz isteyen herkeseee:Saruboceq:

benimde kiz:ecrin_bebek:im olucak insallah..listeye eklersin canim.darisi senin ba$inahihoyyyt,tatlioglu$umunda ba$ina ve kiz isteyen herkeseee:Saruboceq:

çok sevindim canım...aşkitonun ki de kızmış,Allah dualarınızı kabul etmiş..
darısı tatlişoğluma inş. :Saruboceq:

çok sevindim canım...aşkitonun ki de kızmış,Allah dualarınızı kabul etmiş..
darısı tatlişoğluma inş. :Saruboceq:

bende öyle canim ya zaten hala inanamiyorum bir türlü:CüvCüv::ecrin_bebek:allahim gercekten dualarimizi kabul etti.insallah isteyen herkese gönlündekini versin rabbim:Saruboceq:

kızlar benımde kızım oluyor ıcımden hep gecen erkekte ama kızmıs ben 16+4 gunlugum daha cınsıyetı degısmez herhalde yoksa kıyafet almak ıcın erkenmı sızce degısebılırmı

konusunda uzman bi doktorsa değişmez cnm.
ablamların erkek çocukları 12. haftada belli oldu.
benimki 15+1 de belli oldu.
erkekler çabuk belli ediyor. 18+2 de de başka doktorla onayladım erkek olduğunu.

bende yarın öğreneceğim inş burdan sizlerle paylaşırım içimden kız geçiyor ama Allah bilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…