2011 Nisan Anneleri , Bebeklerimizin Cinsiyeti

Tüm arkadaşlarımızın gönlüne göre versin Rabbim bize 12 ve 15. haftalarda erkek dedi ama hala emin değilim değişen arkadaşları görünce bir 20 ye kadar beklicez sanırım

nisa hadi bakalim, allahta ümit kesilmez

allah herkeze gönlündekini nasip etsin. en önemlisi saglikli olsunlar, hayirli evlat olsunlar insallah:119:

tamamda benim anlamadığım şey şu... ultrasonda resmini görmüyomusunuz bebişin pipisini.. bizim doktor resmini çekti...hatta 4 lüde kordanu kenardaydı...şöyleki bence ugs makinesiylede alakası var sanırım...ben şunu duydum bebeğin kalp atışını duymak için başka şeyle bakıyolarmış..yani ugs den karnından bakarken seside duyulmuyomu..bizde aynı anda duyuluyo..

nisa hadi bakalim, allahta ümit kesilmez

allah herkeze gönlündekini nasip etsin. en önemlisi saglikli olsunlar, hayirli evlat olsunlar insallah:119:

Tatlım biz çok mutlyuz oğlumuz olma fikrine isim örgüler örülüyor her ne kadar kuzum her gittiğimizde pipisini göstersede yinede emin olamıyozişte

benimde inşallah oğlum olacak bugün kesinleşti tabi yine de allah bilir.

17.haftada cinsiyetimizn erkek olduğunu öğrendik.Oğluşumuz geliyor

babybaby86
erenhava
funmak
tamaya
tiancu
ebrudenizz
sheker_qirl
tatlişoğlum
aSkiTo
karamel86
skorpion74
ozlemes26
cimcimenaz
mesa
leegorkemm
*papatya*
angel_eda
ozz83
dscopur
tuba335
zeynepercan

life_city
aysu87
fase2009
landsarc
WELCQME
nisa_86
ESRAesn
tualina
basolkubra
simten81
BALKUPUM
esrayagmur
eflalim
rana62
esteem
benseno

ay inanmıyorum bir aralar oğlanlar önde gidiyordu kızlar sollamış bakıyorumdadeğmesin

eskiden millet oglan dogurmuyor diye bosaniyordu.. simdilerde erkekler bile kiz cocugu istiyor :)
kim derdi ki..

Oyyy maşallah kızlar oğlanları geçmiş...

ya beni de alın listeye :/ doktorum 16.haftada erkek dedi 20 de göstermedi kuzum.haftasonu detaylı usg var onda netleşecek sanırım ama ben doktoruma güveniyorum :)))

Kızlar bende uzun zamandır yoktum çok fena geçti 3ay benimde oğluşum geliyor 17.haftada öğrendik,benim kiloyu daha tartılmadım ama zaten 4 ayda 4 kilo verdim heralde ancak onu geri alıyorumdur

selam , ben de bu sabah doktora gittim renkli ultrasona girdim bir oğlum olacakmış 20. haftamdayım geç oldu ama sonunda öğrendik sağlıcakla doğsunda öyle çok mutluyum :)

benim değişti kızlar...doktorum yanılmışım dedi Kızımız olacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…