2011 Nisan Anneleri , Bebeklerimizin Cinsiyeti

canım olabiliyor aslında amerikada 20,haftada söylüyorlarmış

canım benim doktor çok emin konuştu kendinden bugünde yan çizdi kesin demedim ben filan diye.kaç kere sorduk hiç açık kapı bırakmadı erkek dedi.bugünde pişkin pişkin kız deyince sinirlerimiz bozuldu eşimle...neyse hayırlısı Allahtan

ya çok takip etmek istiyorum ama işten güçten takip edemiyorum inşallah şubattan sonra daimi takipte olucam siz yine de beni de ekleyin kızlar 19. haftaya göre dr.umuz erkek dedi halihazırda bi kızım vardı inşallah değişmezse bide oğlum olacak...

MRHB ARKADAŞLAR BENİM DE NASİPSE 9-12 NİSAN DOĞUM TARİHİM.ALLAH NASİP EDERSE KIZIM OLACAK 15+4 DE ÖĞRENDİM CİNSİYETİNİ,AMA GÜVENMEDİM 22+0 DA TEKRAR SORDUM KIZMIŞ ÇOOK MUTLUYUM!!! ALLAH İSTEYEN HERKESE İSTEDİĞİNİ VERSİN SAĞLIKLA İNŞALLAH

Merhabaaa, az once doktordan geliyorum oglum oluyor:)))) 19. haftamda ogrendim ve ultrason teksnisyeni kesin dedi....:))))))))))))))

gözün aydın canım:)))))))
sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş...

darısı da bana inş. bende öğrenebilir bu ay:)))

kızlar merhabalar ben uzun zamandır cinsiyetini biliyordum ama bu topikte paylaşmamışım nedense?.16+3 te öğrendik oğluşumuz olcak ondan sonra 3 dr daha gittik hepsi onayladı oğluşumuzu 22+6 dayız suanda ALLAH herkezin gönlüne göre versın

inş. bizimde bir kızımız olucak.bende 16.haftada öğrendim şu anda 21. haftadayım ve kesinleşti.inş 20 nisanda doğum olucak.biz sadece 1 doktora gittik bugüne kdr çok şükür bebeğimiz sağlıklı ama farklı doktorlarada göstermek gerekir mi acaba?

Merhaba,

Bende 17 haftalıkken öğrendim oğluşumun olacağını

Hepimiz sağlıkla sıhhatle alalım yavrularımızı kucağımıza ( amin)

Bir erkek geliyor:) ultrasonda keyfi pek yerindeydi. kolları bacakları açmış. alın bakın neye bakacaksanız der gibiydi :)) erkekim benim!!

toppiginiz hayirli olsun..:)
Biz de 18 haftamizda ogrenmishdik aslinda kizimiz olucagini 24 cu haftamizda bir daha netlesdirdik..Allahin izniyle Inshallah Nisanda bir KIZ bebegimiz dunyaya gelicek :))))
Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasib etsin Inshallah...

günaydın kızlar,allah izin verirse benimde nisansa bir oğlum olacak.rabbim hepimizinkini bağışlasın.

14. haftada kız dediler sonra bir sonraki kontrolde erkek olduğunu öğrendik
gözlerimle gördüm bamyayı
2. oğlum geliyor hoşgelsin sefa gelsin sağlıcakla gelssin.............

Selam arkadaşlar. Nasıp olursa 26.04.2011 tarıhınde dogumum var. Oğlum olacak kısmetse. Muhammet yiğit imiz olacak. çok sabırsanıyorum beklıyorum ... Bır an once dunyaya gelsın ıstıyorum hayırlısıyla saglıkla tabıı kı tum annelerımıze ve bebeklerımıze de dua edıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…