canım sayfan hayırlı olsun...yalnız ben sadece su ve sıvı şeylerle sütün olmadına inandım artık..bi ara dikkat ettim tatlı hamur işi yemedim ve sütüm azaldı..bilmiorum belki de azalacağı vardı..sonra gene eski yememe geri döndüm gene sütüm ii çok şükür ve o ara bebişim az kilo aldı ben de mama vermeye başladım bakalım eğer kilosu normale dönerse mamayı bırakıcam..ama zayıf bu sütün yaramamış dediler yemiosun dediler..haklılarmış..çocuğum doysun da tombak anne olayım napimm..ama egzersize varım..o dediğin egzersiz ne canım??vakit bulursam inşallah..
canım ilk ben yazayım ama çok utanıyorum87 kiloyum şuan tam bir obezim nasıl vercem bilmiyorum inşallah bu sayfa başlangıcım olur hayde bakalım
sorun deil canım bende sen gibi obez bi anneyim..
79 kiloda benim... sıkma canını yanlız diilsin..
ben de 79 um ben de...ve kilo almam ben bilinçliyim yemem diyodum ama baktım ki sütler azalıyo tam gaz yiyorum şişecem daha muhtemelen..
Kızlar 72,5 kg-la hamile kaldım (tam da zayıflamaya karar vermiştim)...78,5 kg-la doğuma girdim. Şu an 67 - 68 arası gidip geliyorum 60 - 63 olursam yeter de artar bile benim için ( tabii fazla vere bilirsem daha güzel). EEE napıyoruz ???
Bu arada bende yürüme bandı fln yok..(
canım sayfan hayırlı olsun...yalnız ben sadece su ve sıvı şeylerle sütün olmadına inandım artık..bi ara dikkat ettim tatlı hamur işi yemedim ve sütüm azaldı..bilmiorum belki de azalacağı vardı..sonra gene eski yememe geri döndüm gene sütüm ii çok şükür ve o ara bebişim az kilo aldı ben de mama vermeye başladım bakalım eğer kilosu normale dönerse mamayı bırakıcam..ama zayıf bu sütün yaramamış dediler yemiosun dediler..haklılarmış..çocuğum doysun da tombak anne olayım napimm..ama egzersize varım..o dediğin egzersiz ne canım??vakit bulursam inşallah..
bunalıma girenlerden biri de benim. 17 kilo aldım ama giden kilo 6 oldu. inanın bir şey yediğimde yoktu loğusalıkta. çözemedim ben bu işi. geerçi ailemde öyle kilolarımız kalıyor. ben kilo vermek için çalışmalara başladım. leslie ile 3 km yürüyorum. ama bebiş izin vermiyor tamamlamama. 1,5 mil felan yürüyebiliyorum. sütüme dikkat ediyorum. çok şükür bir sorun yok. bebeğime hiç mama vermedim ve vermek istemiyorum. bu nedenle ayda en fazla 2kg verme limitim var. fazlası sütü azaltırmış
67 ıle hamıle kaldım 84 ıle doguma gırdım şuan 75kıloyum ve aynaya baktıkça moralım bozuluyor acayıp acıkıyorum emzırdıgın ıçın kılo almazsın dıyorlar nasıl gtcek bu kılolar
Canım sen çok almamışsın ne güzel ne mi yapıyoruz ekmeğive tatlıları hamur işlerini ve tabi abur cuburu azaltıp egzersiz yapıyoruzKızlar 72,5 kg-la hamile kaldım (tam da zayıflamaya karar vermiştim)...78,5 kg-la doğuma girdim. Şu an 67 - 68 arası gidip geliyorum 60 - 63 olursam yeter de artar bile benim için ( tabii fazla vere bilirsem daha güzel). EEE napıyoruz ???
Bu arada bende yürüme bandı fln yok..(
canım sen gayet iyisin ne güzel 6 kilo almışsın ve fazlası bile gitmiş maşallah diyeyim :)
bende yazım bakalım 56 ile hamile kaldım 75 ile doğuma gittim şu anda 66 kiloyum ve kafayı yemek üzereyi 38 beden iken 42 bedenim ve bütün kilolar göbek ve kalçada ooooffffffffffffff
biçareeeeeeeee
günaydın kızlar maşallah 70 den aşağı kilo söyleyen az olmuş ama kimse bana yetişememişneyse peki herkes dertlide ne yapmalıyıs bebişlerle yürüyüşe çıksak havalar bi ii bi kötü evde eliptik bisikletim var ve sezeryanlıyım 40 gün oldu kullansam zararı olurmu sizce kızlar aslında yüzmek en iyisidi işte imkan yok onada
bende 75 kiloyum benide yazın ve bence çarşamba günleri kilo bildirimi olsun.
ayrıca bu bölüm daha kalabalık olur sanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?