2011 nisan anneleri birlikte kilo verelim mi?

valla kızlar hiç birimiz utanmayalım. napalım yani bi canlı büyüttük karnımızda ve dünyaya getirdik Allahın yardımıyla.aç mı gezseydik yani.yedim işte sefam olsun haaa evet konya ovası gibi p...m var belki ama napabilirim yani.

neyse çarşamba günü kilo bildircez unutmayın.hiç verememiş olsakda kilo almış olsakda bildircez.birbirimizin neler yediğini sorcaz.yardımcı olmaya çalışıcaz ve evde yapılabilen spor hareketlerini öğretelim birbirimize.ben öğleden sonra tekrar nete giricem ve kendi bildiklerimi yazıcam .şimdi işteyim ve mavişimi emzirmeye gitmem lazım.byeeee

bence daha dikkat çekmedi yoksa kaçmayacak bi sayfa

Bencede :))))

ahh kızlarr bnide yazınnnn
utanıyorum ama 84 üm

Ne utanması canım bebeğimiz için aldık aldığımız gibide acele etmeden vericez dokuz ayda alındı bu kilolar

aynen canım çok güzel yazmışsın:))

ben de ben deee geldimm
56 ile hamile kaldım 74 ile doğuma girdim şimdi 63 kiloyum, hadi zayıflayalım yaa

Evet evet zayıflayalım maşaallah canım senin çok fazlan kalmmamış

beni de yaz hayatım 78,5 um.buçuk ne oluyosa artık..bugün yazlıkalrımı çıkardım..moralim çok bozuk hani her zaman kilo sorunum olmuştu ama gardrobumdaki hiç ama hiç bişeyin olmadığı olmamıştı..üstlerim gene oluyo ama hiç bir pantolon ve etek dizimden yukarı çıkmıyo..:84:napcam ben yaa..şu leslie nerden indirceimi bilemedim..bi link yollarmısınız nası indircem..onu yapmak için de zman lazım ama sorunum bacaklarımda olduğu için diyet yapmadan yüeüyerek verebilirim gibime gelio ama nası yürücem..offf...beni de yaz eflalim..çarşamba mı bildirioz..hadi hayırlı oslun...

ay pardon canım yaa kilomu yazmışım zaten daha önce 79 diye..tamam 79 olsun buçuk farketmez..

bnde 72 ile hamile kalmıştım.
18 kilo aldm.neyseki boyum 171 kurtarıyorum azcık

Son düzenleme:

neyse ki sen boydan kurtarmışsın ben onu bile kurtaramıyorum yaa 160 boy allahım napcam bilemiyorum hayatım eşofman oldu hiçbişeyimin içine giremiyorum tamam hayatımın hiç bi döneminde zayıf değildim ama bu kadar da hiç değildim neyse taktiklerinizi bkliyorum kızlar

Kızlarrr annemlerin gönderdiyi çikolatalar, tatlılar löpür-löpür gidiyor...yaa ben zor zayıflarım yaa 35:
Bu arada kızlar bu leslie dediyiniz ne (ben Türk olmadığım için) ben bilmiyorum,anlamadım...

Son düzenleme:
Buldum şu LESLİE-ni...Kızlar ben zaten sürekli yürüyorum günlük en az 2-3 saat yürüyorum ben...Hamileyken bile günlük en az 3-4 saat yürüyodum hatta yalan değil valla bazen bir günde 7-8 saat yürüdüğümü bilirim...Tabii şimdi bebekten dolayı sadece 2-3 saat anca oluyo...Bana yeni bi şeyler söleyin..(63:

bnde hiç bi yere gitmek istemiyorum
hiç bişeyim olmuyo bi kaç şey dışında.
yeni almaya gidiyorum hiç bişey yakışmıyo o yuzden almıyorum bilee
pff

canım sende benim gibi sadece 6 kilo verebilmişsin. herkes bana veremezsin be 10 kilonun üstünde alma dediler inanmadım çook haklılarmiış. ben diyet takımlarına katılıyorum. az yemeye gayret gösteriyorum. şimdi leslie ile 3 km benim bekliyoooooooor :))

ama ben sadece anne sütü veriyorum o yuzden çok sıkı diyetler yapamam.
sadece hamur işi pasta börek çörek abur cuburu kesebilirim cnm.
ben 81 e inmiştim ama yedim gene aldım maalesef..

canım, benim bebeğim de hiç mama almadı. ilk günden itibaren anne sütü alıyor. çok şükür ayda 1200 alıyor. haftada sadece 0.5 kg zayıflama hakkımız var zaten. o nedele ekmeği azalttım, pilav ve makarna yemiyorum. onun yerine bulgur pilavı yiyorum. sulu yemeklerin sularını asla yemiyorum. hareket etmeye dikkat ediyorum. sadece bunları yapıyorum. inan sütüm çok arttı. maşallah diyim. aç kalmamaya da gayret ediyorum. böyle daha güzel ve kalıcı vericem galiba.

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttt başlıyoruz am lütfen sizlerde bildiklerinizi ve faydalı gördüklerinizi önerin kardişleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm

öncelikle aç karnına 1 büyük bardak ılık ve az limonlu sularını herkes içecek ok muu?????:86:

sonracığıma ikinci kural ne yenilirse yenilsin çok çiğnenecek

sabah kahvaltısı sütün de iyi olabilmesi için kuvvetli yapılacak ama diğer öğünler mümkünse ekmek olmayacak çünkü ekmek yerine geçebilecek yemekler yemek daha iyi

yemeklerin suyuna bandır bandır bandırılma-ya-cak
eğer çok hamurişi seviyorsanız evde yapılmayacak ama sınırlı olarak bisküvi bulundurulacak

gece emzirmek için kalkıldığında benim gibi açlık hissediyorsanız meyve suyu veya süt içilecek asla atıştırılmayacak

devamı yarın anacım

Son düzenleme:

süpersin canımama ben iice sütle kafayı bozmuş biri olarak çayı bile şekerli içmeye başladımoysa şekersiz içerim..ama baktım kızım kilo almıo şekere dadandım resmen ne alaka diyceksiniz biliorum ama kafayı taktım sütümün kalitesineama gene de ben de sadece sabahları ekmek yiyim bari..bol su...öğlen ve akşam ekmek yemeyim ama yemeklerden yiyeyim bolca..yapabilirsem leslie..ya da müzik açıp oynamayı düşünüyorum ben bu yolla zamanında çok kilo verdim kızımı kucağıma alıp oynarım zaten o da bayılıyo..oynak olcak annesi gibi sıpam..başka.yeşil çay içebilirz..evde hareketlerimizi arttıralım..hadi bakalım bak yazdıkça hevese geliorum..bol bol da emzirelim gitsin kilolar..tombişleşsin bebişler..

tamam canım düzeltirim ah ah benimde olmuyor(canım linke bakıyım

bende 18 kilo aldım ama ben 1.60 ım(

ay benim kilo sorunum yoktu çok gıcık bişey

Kızlarrr annemlerin gönderdiyi çikolatalar, tatlılar löpür-löpür gidiyor...yaa ben zor zayıflarım yaa 35:
Bu arada kızlar bu leslie dediyiniz ne (ben Türk olmadığım için) ben bilmiyorum,anlamadım...

ya bende bu oğlanın stresinden yemek istiyorum(

canım madem yürüyorsun sende plates yap o da süper yapıyor

bnde hiç bi yere gitmek istemiyorum
hiç bişeyim olmuyo bi kaç şey dışında.
yeni almaya gidiyorum hiç bişey yakışmıyo o yuzden almıyorum bilee
pff

ben bu kiloyla alışveriş yapmak istemiyorum o zaman kıyafet var diye salarım kendimi

bende anne sütü veriyorum dediklerini yapsan zaten verirsin

yöntemin gayet güzel en doğrusu

devamını bekliyoruz:)))

evet yeşil çay papatya rezene aç karnına önce bunlardan içip sonra yemek yicez hem faydalı çaylar hemde süt yapıyoooo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…