eveeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttt başlıyoruz am lütfen sizlerde bildiklerinizi ve faydalı gördüklerinizi önerin kardişleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm
öncelikle aç karnına 1 büyük bardak ılık ve az limonlu sularını herkes içecek ok muu?????:86:
sonracığıma ikinci kural ne yenilirse yenilsin çok çiğnenecek
sabah kahvaltısı sütün de iyi olabilmesi için kuvvetli yapılacak ama diğer öğünler mümkünse ekmek olmayacak çünkü ekmek yerine geçebilecek yemekler yemek daha iyi
yemeklerin suyuna bandır bandır bandırılma-ya-cak
eğer çok hamurişi seviyorsanız evde yapılmayacak ama sınırlı olarak bisküvi bulundurulacak
gece emzirmek için kalkıldığında benim gibi açlık hissediyorsanız meyve suyu veya süt içilecek asla atıştırılmayacak
devamı yarın anacım
süpersin canımama ben iice sütle kafayı bozmuş biri olarak çayı bile şekerli içmeye başladım oysa şekersiz içerim..ama baktım kızım kilo almıo şekere dadandım resmen ne alaka diyceksiniz biliorum ama kafayı taktım sütümün kalitesine ama gene de ben de sadece sabahları ekmek yiyim bari..bol su...öğlen ve akşam ekmek yemeyim ama yemeklerden yiyeyim bolca..yapabilirsem leslie..ya da müzik açıp oynamayı düşünüyorum ben bu yolla zamanında çok kilo verdim kızımı kucağıma alıp oynarım zaten o da bayılıyo..oynak olcak annesi gibi sıpam..başka.yeşil çay içebilirz..evde hareketlerimizi arttıralım..hadi bakalım bak yazdıkça hevese geliorum..bol bol da emzirelim gitsin kilolar..tombişleşsin bebişler..
aman allahımmmmmmmmmmbizim burda diyetisyen var onun tartısına çıktım 2 gün önce 75 çıkmıştım bugün 79 çıktım mümkünaaaaaaatttııı yok. gerçi ayakkabılarım ağır ve bol bir kot var üstümde ama olsun bunlar taş çatlasa 2 kilo etmez... offfffffffffffffffff
aysu cnm özelden msnmi atıyorum leslie yi atarmısınbende varııımmm kızlarrr benide ekleyin hemencecik.
şimdi tartıldım veee gözlerim yuvasından fırladı resmen.
gerçi şuan full+full tokum.yemeğimi yedim üstünede humana çayın yanında kurabiye yedim şimdidedemalt içeceği içiyorum.yuhh bana bunların hepsi üst üste yapılırmı?bu topiği biraz önce görseydim bunu yapmazdım
neyse tok tarnıma olan kilomu açıklıyorum 74.3boy fukarası olarak bu kilomdan utanıyorum.hedefim 50 yolum çok uzun çokkkk.
yanlz hep birlikte kilo vermek süper bişi ben geçen sene kilo veremzken burda bi topiğe katılşdım ve o şekilde kilo vermiştim.leslie bende yüklü ama oğlum yüzünden yapamıyorum ne zaman başlasam yapmaya hemen gözlerini açıyo.bende hergün dışarı çıkıyorum.ama ölesine yürüyodum gezme amaçlı.bundan sonra spor amaçlı yürürüm artık.leslieyi bulamayan veya indiremeyenler varsa bana msn adresinizi gönderin özelden msnden atarım size.
hepimiz aynı durumdayız cnm kalça göbek bacaklar felaket durumdayız inş. geçecehalaa halaaa aynı değişen bişey yok.bıktım bu kilolardan.8 kilo fazlam var ama göbek basen olarak kaldı iğreeennçç görünüooo.yazlık kıyafetleri çıkardım hiiiiiiiiiiiiiçbiri olmuo napcaz yaaaaa
hepimiz aynı durumdayız cnm kalça göbek bacaklar felaket durumdayız inş. geçece
aman allahımmmmmmmmmmbizim burda diyetisyen var onun tartısına çıktım 2 gün önce 75 çıkmıştım bugün 79 çıktım mümkünaaaaaaatttııı yok. gerçi ayakkabılarım ağır ve bol bir kot var üstümde ama olsun bunlar taş çatlasa 2 kilo etmez... offfffffffffffffffff
bende varııımmm kızlarrr benide ekleyin hemencecik.
şimdi tartıldım veee gözlerim yuvasından fırladı resmen.
gerçi şuan full+full tokum.yemeğimi yedim üstünede humana çayın yanında kurabiye yedim şimdidedemalt içeceği içiyorum.yuhh bana bunların hepsi üst üste yapılırmı?bu topiği biraz önce görseydim bunu yapmazdım
neyse tok tarnıma olan kilomu açıklıyorum 74.3boy fukarası olarak bu kilomdan utanıyorum.hedefim 50 yolum çok uzun çokkkk.
yanlz hep birlikte kilo vermek süper bişi ben geçen sene kilo veremzken burda bi topiğe katılşdım ve o şekilde kilo vermiştim.leslie bende yüklü ama oğlum yüzünden yapamıyorum ne zaman başlasam yapmaya hemen gözlerini açıyo.bende hergün dışarı çıkıyorum.ama ölesine yürüyodum gezme amaçlı.bundan sonra spor amaçlı yürürüm artık.leslieyi bulamayan veya indiremeyenler varsa bana msn adresinizi gönderin özelden msnden atarım size.
halaa halaaa aynı değişen bişey yok.bıktım bu kilolardan.8 kilo fazlam var ama göbek basen olarak kaldı iğreeennçç görünüooo.yazlık kıyafetleri çıkardım hiiiiiiiiiiiiiçbiri olmuo napcaz yaaaaa
ay ben bu topiği çok sevdim bu topik çok, tatlı, çok hamurlu, çok şekerli bi topik bende, bende kilo vermek istiyorum 62yle hamile kaldım doğuma 77,5 ile gittim 71,5 ile doğumdan çıktım şu an 72 ve 71 kilo arasında gidip geliyorm aç ve tok karnına değişiyo bu durum ama şimdiki hedefim 60 aslında 60 da çok da şu anki kşiloma göre çok çok iyi ben şimdi geçmişi okuyaym ne yazmışsınız sonra dahil olaym aranza bakalım kilo vercekmyiz
aysu cnm özelden msnmi atıyorum leslie yi atarmısın
inşallah canım ama umudumu kaybetmeye başladım.süt olsun die ye ye ye nasıl zayıflancak ki..offf yaaaa ..
kızlar oğlumdan giremiyorum deliricem artık şimdi yine kucağımda stresten yiyorum dikiş yerlerim ağrıyor lesliye başlayamadım eşim diyet yaptırmıyorama iyi haber bir kilo vermişim çünkü oğlum ya kucağımda ya ayağımda ana dizi alıcaz artık (
Beni de ekleyin kızlar..61 ile hamile kaldım,75 ile doğuma gittim,eve geldiğimde 71 idim,şimdi ise 68 kiloyum..58 kilo olmak istiyorum..
Yemeklerden önce sabah ve akşam sadece günde iki kere yeşil çay içiyorum..Yemeklerin üzerine günde bir yada iki kere maden suyu içiyorum..Helva ara sıra yiyorum..Rezene,humana ve ısırgan çayı içiyorum..3 litre su içiyorum..
Adımsayar aldım..Çok hareket ettiğimi sanıyordum meğerse en fazla 700 adım atıyormuşum..Aralarda evin içinde adım sayımı artırmak için yürüyorum..Şu an 1500-2000 adım yapabiliyorum..
bende zaman zaman kaybediyorum umudumu ama bu topik onun için var umudumuz kaybetmiycez birbirimize destek olcak gidcek bu kilolar sıkılaşacazinşallah canım ama umudumu kaybetmeye başladım.süt olsun die ye ye ye nasıl zayıflancak ki..offf yaaaa ..
kızlar oğlumdan giremiyorum deliricem artık şimdi yine kucağımda stresten yiyorum dikiş yerlerim ağrıyor lesliye başlayamadım eşim diyet yaptırmıyorama iyi haber bir kilo vermişim çünkü oğlum ya kucağımda ya ayağımda ana dizi alıcaz artık (
cnm adımsayar nerde bulabiliriz ben internetten baktım da farklı özellikleri olanlar var ve ben adımsayarı ilk senden duydum internetten mi sipariş etsem nasıl etkili oluyor mu fazla
bende zaman zaman kaybediyorum umudumu ama bu topik onun için var umudumuz kaybetmiycez birbirimize destek olcak gidcek bu kilolar sıkılaşacaz
GEÇMİŞ OLSN CNM BENİMDE OĞLUM DÜN GÜN BOYUNCA UYUMADI AĞLADI STRESTEN BENDE AĞLADIM NE KADAR KEK BİSKÜVİ VARSA YEDİM , BİDE BEN ANNEMLERDEYİM BURDA DURDURAMIYORUM HAMURİŞİ KÖFTE BULGUR BEYAZ EKMEK OLUYO KESEMİYORUM BU AKŞAM EVİMİZE DÖNÜYORUZ İPLER ELİMDE OLUNCA BİDE BEBİŞİN SORUMLULUĞU ARTINCA İNŞ. VERİRİM DİYORUM O NEDENLE BU HAFTA BENDE DEĞİŞİKLİK OLMAZ AMA HAFTA İÇİ ÇOK DELİ BAŞLIYCAM GÖZÜM KARA
ayy ben diyet yapamıyorum doğru düzgün yaaa.
ekmek yememeye çalışıyorum yani sadece sabah kahvaltıda yiyorum.aralarda humana ve rezene içiyorum onun yanındada ya pedibör yada burçak yiyorum.çünkü acıkıyorum
tatlıyı kestim ama dondurma yemeden yapamıyorum yaaa
nasıl vercez bu kiloları bilmiyorum.
dün mayo bakmaya gittim 19 gün sonra tatile gidiyoruz ve ben kendimden nefret ettim yaa.hiç bişi almadan geldim valla.
Mayoyu bırak ben giyecek bir şey alamadım..
Evet evet zayıflayalım maşaallah canım senin çok fazlan kalmmamış
bnde hiç bi yere gitmek istemiyorum
hiç bişeyim olmuyo bi kaç şey dışında.
yeni almaya gidiyorum hiç bişey yakışmıyo o yuzden almıyorum bilee
pff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?