2011 nisan anneleri birlikte kilo verelim mi?

aman allahımmmmmmmmmm bizim burda diyetisyen var onun tartısına çıktım 2 gün önce 75 çıkmıştım bugün 79 çıktım mümkünaaaaaaatttııı yok. gerçi ayakkabılarım ağır ve bol bir kot var üstümde ama olsun bunlar taş çatlasa 2 kilo etmez... offfffffffffffffffff

bir aydır ev topluyordum bugün evimi taşıyorlar bende akşamdan itibaren ev yerleştiricem 2-3 gün.belki tartı oynar biraz. neyse fazlada çıksak çarşamba günü kilo bildirimi yapıcaz kıslar unutmayın.ben hafta sonları nete giremiyorum pazartesi giricem artık.ama size bugün bildiğim bir kaç hareketi yazıcam.

önce şu çayımı ve çubuk krekerimi güpleteyim..

hadi bakalım hayırlısı canım güzel taktikler yapalım bunları psikolojik midir nedir ben yarım kilo vermişim yada gözlerim öle görmek istiyo

çaya şeker atacağına sütlü tatlı tüketmeyi denesen canım hem daha sağlıklı olur mesela az şekerli sütlaç ii süt yapıyo kalsiyum ihtiyacınıda karşılıyor bide bol bol komposto şekersiz ben yapıyorum çok faydasını gördüm sanada tavsiye ederim şekerim

tartı yanlış tartıııııııııııı

heee birde unutmadan günde iki ceviz ve az biraz fındık sütün kalitesi için hemde bebeğin beyninede faydalı ama fazla kaçırma sakın

bende varııımmm kızlarrr benide ekleyin hemencecik.
şimdi tartıldım veee gözlerim yuvasından fırladı resmen.
gerçi şuan full+full tokum.yemeğimi yedim üstünede humana çayın yanında kurabiye yedim şimdidedemalt içeceği içiyorum.yuhh bana bunların hepsi üst üste yapılırmı?bu topiği biraz önce görseydim bunu yapmazdım
neyse tok tarnıma olan kilomu açıklıyorum 74.3boy fukarası olarak bu kilomdan utanıyorum.hedefim 50 yolum çok uzun çokkkk.
yanlz hep birlikte kilo vermek süper bişi ben geçen sene kilo veremzken burda bi topiğe katılşdım ve o şekilde kilo vermiştim.leslie bende yüklü ama oğlum yüzünden yapamıyorum ne zaman başlasam yapmaya hemen gözlerini açıyo.bende hergün dışarı çıkıyorum.ama ölesine yürüyodum gezme amaçlı.bundan sonra spor amaçlı yürürüm artık.leslieyi bulamayan veya indiremeyenler varsa bana msn adresinizi gönderin özelden msnden atarım size.

halaa halaaa aynı değişen bişey yok.bıktım bu kilolardan.8 kilo fazlam var ama göbek basen olarak kaldı iğreeennçç görünüooo.yazlık kıyafetleri çıkardım hiiiiiiiiiiiiiçbiri olmuo napcaz yaaaaa

ay ben bu topiği çok sevdim bu topik çok, tatlı, çok hamurlu, çok şekerli bi topik bende, bende kilo vermek istiyorum 62yle hamile kaldım doğuma 77,5 ile gittim 71,5 ile doğumdan çıktım şu an 72 ve 71 kilo arasında gidip geliyorm aç ve tok karnına değişiyo bu durum ama şimdiki hedefim 60 aslında 60 da çok da şu anki kşiloma göre çok çok iyi ben şimdi geçmişi okuyaym ne yazmışsınız sonra dahil olaym aranza bakalım kilo vercekmyiz

aysu cnm özelden msnmi atıyorum leslie yi atarmısın

hepimiz aynı durumdayız cnm kalça göbek bacaklar felaket durumdayız inş. geçece

Beni de ekleyin kızlar..61 ile hamile kaldım,75 ile doğuma gittim,eve geldiğimde 71 idim,şimdi ise 68 kiloyum..58 kilo olmak istiyorum..

Yemeklerden önce sabah ve akşam sadece günde iki kere yeşil çay içiyorum..Yemeklerin üzerine günde bir yada iki kere maden suyu içiyorum..Helva ara sıra yiyorum..Rezene,humana ve ısırgan çayı içiyorum..3 litre su içiyorum..

Adımsayar aldım..Çok hareket ettiğimi sanıyordum meğerse en fazla 700 adım atıyormuşum..Aralarda evin içinde adım sayımı artırmak için yürüyorum..Şu an 1500-2000 adım yapabiliyorum..

canım ne yaptın sen tabi iki kilo gelie ben her ay doktora gitiğimde evdekinden iki kilo fazla çıkıyordum

Senide ekliyorum canım benimde boy kısa önce doğum öncesi kilom olan 58 e sonra da 50ye düşmem lazım

Canım vericez bu kiloları bir günde almadık unutma

canım sende tatlısın:) hemen ekliyorum

inşallah canım ama umudumu kaybetmeye başladım.süt olsun die ye ye ye nasıl zayıflancak ki..offf yaaaa ..

ooo canım hemen pes etmek yok

kızlar oğlumdan giremiyorum deliricem artık şimdi yine kucağımda stresten yiyorum dikiş yerlerim ağrıyor lesliye başlayamadım eşim diyet yaptırmıyor ama iyi haber bir kilo vermişim çünkü oğlum ya kucağımda ya ayağımda ana dizi alıcaz artık(

canım ben bebişe salıncaklı ana kucağı aldım. hayatımız kurtuldu. annemin bir lafı var bebek elde büyümez, hırpalanır diye. salıncağı aldım bebiş onun üzerinde çok mutlu. ordayken daha güzel oyun oynayabiliyorsun. bazen de hafif bir döşeğin üstünde yatırıyorum onu da seviyor. oyun halısı da almam gerekecek galiba.. bebeğimin kilo alımı daha da arttı.

cnm adımsayar nerde bulabiliriz ben internetten baktım da farklı özellikleri olanlar var ve ben adımsayarı ilk senden duydum internetten mi sipariş etsem nasıl etkili oluyor mu fazla

inşallah canım ama umudumu kaybetmeye başladım.süt olsun die ye ye ye nasıl zayıflancak ki..offf yaaaa ..
bende zaman zaman kaybediyorum umudumu ama bu topik onun için var umudumuz kaybetmiycez birbirimize destek olcak gidcek bu kilolar sıkılaşacaz

GEÇMİŞ OLSN CNM BENİMDE OĞLUM DÜN GÜN BOYUNCA UYUMADI AĞLADI STRESTEN BENDE AĞLADIM NE KADAR KEK BİSKÜVİ VARSA YEDİM , BİDE BEN ANNEMLERDEYİM BURDA DURDURAMIYORUM HAMURİŞİ KÖFTE BULGUR BEYAZ EKMEK OLUYO KESEMİYORUM BU AKŞAM EVİMİZE DÖNÜYORUZ İPLER ELİMDE OLUNCA BİDE BEBİŞİN SORUMLULUĞU ARTINCA İNŞ. VERİRİM DİYORUM O NEDENLE BU HAFTA BENDE DEĞİŞİKLİK OLMAZ AMA HAFTA İÇİ ÇOK DELİ BAŞLIYCAM GÖZÜM KARA

ayy ben diyet yapamıyorum doğru düzgün yaaa.
ekmek yememeye çalışıyorum yani sadece sabah kahvaltıda yiyorum.aralarda humana ve rezene içiyorum onun yanındada ya pedibör yada burçak yiyorum.çünkü acıkıyorum
tatlıyı kestim ama dondurma yemeden yapamıyorum yaaa
nasıl vercez bu kiloları bilmiyorum.
dün mayo bakmaya gittim 19 gün sonra tatile gidiyoruz ve ben kendimden nefret ettim yaa.hiç bişi almadan geldim valla.

Ben çin malı olanlardan aldım denemek için..İnternetten sipariş verdim..Kaç kalori,kaç adım ,kaç km yaptığını gösteriyor..Sen oturunca hareket etmeyince kapanıyor,yürümeye başladığın anda oda adımlarını sayıyor..Ama internetten voit adımsayarın fiyatı uygun,elimdeki bozulunca voit alacağım..

Mayoyu bırak ben giyecek bir şey alamadım..

Mayoyu bırak ben giyecek bir şey alamadım..

ben kendime gyicek şeyleri bi tek lcw de buluyorum.kalıpları daha geniş.üst grup olarakta ordan aldım.bol belinde hafif lastik gibi yeri var karnımı çok belli etmiyo.normal badilerde çok çirkin duruyo karnım.

Evet evet zayıflayalım maşaallah canım senin çok fazlan kalmmamış

7 kg da yeterli eski kotları giyememek için canım yaa pek de az sayılmaz ama yine de şükür diyelim..

bnde hiç bi yere gitmek istemiyorum
hiç bişeyim olmuyo bi kaç şey dışında.
yeni almaya gidiyorum hiç bişey yakışmıyo o yuzden almıyorum bilee
pff

aynen canım ben de hiç bişey almıyorum, mağazalara dönüp bakmıyorum bile moralim bozuluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…