2011 Nisan anneleri doğumgünümüz yaklaşıyor

nihal1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2010
22
0
36
41
Nevşehir
2011 Nisan anneleri doğumgünümüz yaklaşıyor ,neler yapacaksınız.ben özel bişeyler yapmak istiyorum fikirleri olan varsa paylaşırsa seviniirm.

bizimki de 12 nisaN
kalıcı bir hediye almak istiyorum ayrıca balonlarlA süslemek istiyorum odayı .bizim haffaiçine denk geliyor.aslında dışarda da kutlanabilir.haftaiçi olduğu iiçin ve biz çalışıyoruz.artık akşam evde ktlanır.özel bir pasta yaptıracağım.sanırım hayvan figürlü olur.o günü hatırlayacak kalıcı birşey olsa.belki o gün fotoğrafçıya götürüp fotoğraf çektiririm.güzel bir elbise alacağım.rengine karar veremedim.kızım sarışın.sarı mı beyaz mı olsa düşünüyorum.

merhaba,

benim kızımında 12 nisan ama ben haftasonu yapacağım. sormayın benide stres bastı az zamanımız kaldı cok güzel olmasını istiyorum harıl harıl internetten araştırıyorum.
1.gelenlere küçük hediyeler vermek istiyorum fotomağnet yaptıracağım internetten, gelen küçük misafirlerimize (şimdilik fazla bebek yok cevremizde ama) oyuncak hediyeler alacağım.
2. 1yaş kurabiyesi yapacağım
3. lolipop alıp üzerine baskılı etiket yapacağım "Duru 1 yaşında" ama etiket formunu hala bulamadım:(
4. 1 yaşına özel temalı süslerden alacağım.
5. slayt gösterisiz olmaz
6. kızımın el ve ayak izi mutlaka alınmalı
şimdilik aklımda olan bunlar hepimize şimdiden kolay gelsin...

beni m çağırabileceğim fazla misafir yok.hele çocuklu nerdeyse hiç yok.ama fikirler güzel.enazından fotoğraf verebilirim.şeke hazırlatabilirim.doğumda da hazırlatmamıştık.eşim istememişti.sonradan da yapsaydık dedi.şimdi kabul eder.balonlarla evi süsleyeceğim
misafirlere hediye verme fikri güzel.

Merhaba hanımlar..İlk olarak kızımın doğumunda yaptığım kurabiyelerimi şimdi iş olarak yapmaya başladım.Sizde çocuklarınızın doğum gününde,onlara özel kurabiyeler yaptırmak isterseniz özelden mesaj atabilir veya bloğumu ziyaret edebilirsiniz:34: İstediğiniz her türlü modeli birlikte tasarlayıp çalışabiliriz..
Cici Bici Kurabiye

Back
X