2011 nisan anneleri haydiiii sohbete....

ilk test tarihim 11.gün 3ağustos 363 2. test 927 kese görmeye 19 ağustosta gidicem..hiçbir hamilelik belirtim yok.bende hala inanamıyorum birlikte atlatalım bu güzel süreci.

Ayy nihayet açıldı 9 ay birlikte olacağımız topiğimiz. Hayırlı haberlirimizi paylaşmayı nasip etsin allahım.
Ben internette muhtemel doğum günümü hesapladım. 9 Nisan çıktı, o da benim gibi koç olacak kısmetse.

Bu gün ilk kez tanıştık onunla, 5 yıldır yolu gözlüyorduk , kapılarım açık bekliyordum, her ay ilk kan damlası ile yıkılıyordu tüm ümitlerim ama bunlar artık geride kaldı. Artık benimlesin bebişim, bizi hiç bırakma.

selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmm, belki nisan olmaz ama, şubatta start veriyoruz, şubat sonundan itibaren mart yada nisan doğumları gerçekleştircez arkadaşlar, bu topiği güncel tutalım, duygu düşüncelerimizi burada paylaşalımmm alkisalkisalkisalkisalkisalkis

evet arkadaşım bebeklerimizin gelişimini cinsiyetini herşeyi paylaşaım burada inşallah 9 ay beraberiz... Allah ayırmasın bizleri ( dolayısı ile göbüşümüzdeki bebişlerimizden bizleri... onlar orada oldukça bizde burada beraber olucağız..) aminnnn....

benimkisi belli, 25 ağustos ultrason tarihim, bakalım kese görünecekmi? offf şimdide o tarihi iple çek gelde, çok sabırsızıııımmmdelikafadulden

ayyyyyyy bu tedavı bızı kocatacak yaaa
12,gunu al sonra kese varmı dolumu
kalp atısı varmı
sonra dsuk rıskı varmı
allahım hayırlsı yaa
stres yapmakız sowayyyy
kızlar bu arada topıgımız hayırlı ugurlu olsun
ınsallah bızde bu topıge haftaya pazartesı katılırız canlarım

benim daha belli değil.. 11 ağustosta 2. kan testini yaptıracağım ... daha bugün öğrendim ben teyzesii :)))
aa ne guzel Masallah aramizda uc gun falan var yani:) ben 18 agustosa aldim tarihi 5+4 ediyor.

Insallah canim bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…