defesen Herseyi cok dert ediyor.. Kayıtlı Üye 1 Mart 2010 372 0 96 A.B.D. 30 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi aysu87 #921 BITTI ARTIK SAYACAK GUN KALMADI!!! Bebek gelmiyor... Bekliyorum...
esqer ⏳☝ Kayıtlı Üye 13 Kasım 2009 1.341 2 156 1 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi aysu87 #922 defesen .!.: Selamlar siz Adiyamandasiniz galiba. Benimki mecazi anlamda saka yapiyorum: beklenen gunume 2 gun kalmisti ve Adiyamanin plakasi 02 ya, ayni askerlerin safak saymasi gibi ben de beklenen gunume kac gun kaldigini boyle sayiyorum:) Genişletmek için tıkla... ay koptum sazan gibi atladım adıyamanı gorunce diger yazdıklarını hiç okumamastım smdi gordum
defesen .!.: Selamlar siz Adiyamandasiniz galiba. Benimki mecazi anlamda saka yapiyorum: beklenen gunume 2 gun kalmisti ve Adiyamanin plakasi 02 ya, ayni askerlerin safak saymasi gibi ben de beklenen gunume kac gun kaldigini boyle sayiyorum:) Genişletmek için tıkla... ay koptum sazan gibi atladım adıyamanı gorunce diger yazdıklarını hiç okumamastım smdi gordum