2011 Nisan Anneleri için Geri Sayım Başlasın

Yasasin 17 gun kaldi bugun dogum yerim olan CANAKKALEDE yim:))))))))))
Yasasinnnn:))))

günlerden geçtim de bir an önce şu sancılarımdan kurtulmak ve bebeğimi kucağıma almak istiyorum..

:119::119::119::119::119::119:son yediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:122::122::122::122::122::122::122:

yaa offf gunler bitmiyo ki (( bebisimde gelmek istemiyo galiba :)))) yarin SON gunumuz 40 haftamiz bitiyo ama bebisim gelicek gibi durmuyo hic ((( niye gelmiyo yaa cok ozledi annesi onu artik sarilmak istiyorum ona :)))

son 4 gunumuz kaldı 21 nısan persembe gunu sezeryanla dogum yapıcam inş. Allah ın ıznıylee..

ayy ne kadar heyecanlı .. ben doğum yapalı 3 yıl oldu sanki yeni doğuracakmışım gibi heyecan duydum sizlerin yazdıklarınızı okuduğumda.

canım sağa sağlim İnşallah bebeğini kucağına alırsın Allah seni de bebeğini de kurtarsın.

konaklama süreniz doldu hanımefendi, en geç yarın 00:00 da rahmi sağlıklı bi şekilde boşaltınız lütfen

Geçen hafta cuma günü bebişimi dünyaya geldi :)
Sezeryanla doğdu ameliyathaneye girmeden önce alttan uyuşturtym demiştim ama birden fazla ameliyat inleyen insanlar... bnlar beni korkuttu ve uyutun beni dedim kendime geldiğimde ağrılarım vardı odaya çıkardılar sonra bebeğimi gösterdiler herşey hayal meyaldi ama Normal doğumda bebeğinizle ilk anda ilgilenebiliyorsunuz ama sezeryan olunca can derdine düşülüyor biraz neyse kendime gelince doya doya sevdim miniğimi Allah hayırlı sağlıklı başarılı ve uzun ömürler nasip etsin miniklerimize Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…