- Konu Sahibi esrayagmur
-
sayı gittikçe artıyor. maşallah diyorumm
ekledim cnm senide..Bende 100 alayım
Aaaa ben yeni gördüm kızlar kaçırmışım yaBen de okurum,beni de ekleyin ama nasıl ne diye niyet edicez şimdi tam olarak.5 ocak mı son şimdi ??
esracım beni de ekle ben 200 kez okurum. sadece abdestli olmak yetiyomu yoksa öncesinde namaz kılmak mı gerek?
cnm abdestli olursa daha iyi tabi..takva ile alakalı... ama abdestsizde okuna biliyo.. istersen 2 rekat nafile namazı kıl..niyetini et.. öyle oku..sana kalmış cnm... tabağını nasıl süslersen
Esracım, süremiz 5 ocak oldu ise bana +200 daha yazabilirsin
toplam 300 mü oldu cnm seninkisi yani..ok ekliyorum
kankim topişin bu işi başlattı diye buraya yazim dedim.forumda konuşulmuş ya kuran-ı kerimi hatim etme meselesi,kızlar isteyenler yazsın bence birer cüz alalım..ben varım bu işi düşünen varsa hatta ilk cüzü alayım başlatayım diye düşündüm ama fazla kalabalık olmazsak birkaç cüz okumak gerekir,benim çocukta oldugundan cesaret edemedim..ama dediğim gibi 30 kişi olsak birer cüz süper olur..yorumlarınızı buraya yazın,biribirimizin manesine bu güzelliğide paylaşalım derim ben..
cnm vallahi olur...cüz almak isteyen desin ben alim die... 1 cüz okumak zor değilki 20 sayfa
kızlar... 5 ocak son oldu...rahat rahat okuyalım die...istersenizde 15 te bir bitiririz tefriciye... alışkanlık olacağı içinde zorluk çekmeyiz..
kızlar ben 100 tane okudum 100 tane daha alıyorum.
cüz içinde çalıştığım için bana 1den fazlası zor gelir ama 1 tane okuyabilirim sanırım.program yaparsanız haberim olsun.
ben aliyimda canim.burda yanimda hic cuz kitabi yokki.nasil okycam.
kızlar ben 100 tane okudum 100 tane daha alıyorum.
cüz içinde çalıştığım için bana 1den fazlası zor gelir ama 1 tane okuyabilirim sanırım.program yaparsanız haberim olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?