- Konu Sahibi esrayagmur
-
1 ooocak olsun bitis tarihimiz cnm ekliyorumcanım bende okurum.. ama ne zamanlarda okuyacagız.. baslama ve bitirme zamanını haber verirsin di mi sen.
hnk:100esrayagmur:100
sueylül:100
landsarc:100
dscoper:100
rosaperle:100
iklimya:100
bambik:100
aysu87:100
polyanna:100
gulru37:100
rana62:100
bayans:100
balkupu:100
empatik:100
leegorkeem:100
ekledim cnm 1 ocak olsun bitis uyarmiesracım ,iyi düşünmüşsün..
daha öncede okumuştuk zaten,yine okuruz hatta doğuma doğru yine yapalım..
beni de yazabilirsin canım..
cnm otakva boyutu boyle olursa hos olur abdestli ve 24ekat namazla niyete gore okumak burda konusuyoruz rabbim biliyo niyetimizi ins olurcanim bildigim kadariyla kim icin okunuyosa okumaya basliyan kisiler o kisini ismine niyet edip okuycak.bu arada anne ve kendi adimizda soylenmesi gerekiyo sanirim.sonra herkes okmayi bitirince buraya bitirdim diye esraya haber vericek.bunda belirli bir sure yapariz artik.doguma kadar yetismesi lazim cunku.sonraacima adina okudumuz kisinin okumasi bitince o kisi kendi niyetini tekrar soyluyo ve havalesini yapiyo.bu arada baslamadan once 2 rekat allah rizasi icin namaz kilarsak iyi our.aralarda okudugumuzda kilmamaiz bize kalmis.okuma bitincede namaz kilinirsa daha iyi olur.
1 son olsun bitis tarihi uyarmiallahım hepimizie hayırlı doğumlar nasip etsin kızlar bende okurum ama ne zaman başlayıp ne zaman bitiricez onuda yazarsanız
1ocak son olsun basladik insCnm ben de okurum
rosaperle:100
ama ne zaman başlayacak ve ne zamana kadar
1 ocak son olsun eksik kalirsa okuruz hemen ins cnmbende katılmak istiyorum esracım listeyi hazırla sen isim olarak bakalım bekleyelim 1 kaçgün ona göre böleriz duanın sayısını belki 40 kişiolmayabiliriz . ben daha fazla okuyabirirm bence okumalarda 3 günü geçmesin malum çok kişi olursak nacak yetişir
tamam bebis ekledimBende okurum esracım
cnm 1 ocak son olsun uyarsa basladi niyetimiz belli dua ile baslayalim insesracım bende okuyabilirim ama zamanı bildirirsen iyi olur cnm.
ekledim cnm int detayli bak telefondan yaziyorumda biraz zorluyo bdniçok faydalı bir topik olmuş..kızlar inşallah allah kabul eder..ben de okumak isterdim ama bu konularda biraz cahilimtefriciye ne anlayamadım..
ekledim cnm allah kabul etsin insesracım beni de ekle. çok hayırlı bi topik olmuş..
ekledim tatliscanım bende varım
ins ayarlariz cnm eksikleri bi kerede dagitiriz insayy benim dünyadan haberim yok kızlar,forumda yazmasanız görmicm bu topiği..cnm elimizden geldğince yapmaya çalışalım..ama bi liste oluşsa ve sayısı ona göre mi ayarlansa acaba? çünkü bunun tam 4444 olması gerekiyormuş,ne bi eksik ne bi fazla..
sueylul arkadas sagolsun oda fikir verdi ekledim insesracığım çok güzel düşünmüşsünüz bende okurum payıma düşeni nasılsa çalışmıyorum evdeyim artık detaylar hakkında bilgi verirsiniz öpt hepinizi...
ekledim cnmbenimesracım ben de katılmak istiyorum
Bende varım kuşum 100 tane sorun değil fazlasını da ouyabilirim çok güzel olur teşekür ederim
ekledim cnmbenim