- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi cimcimenaz
-
iyi düşünmüşsün cnm.... ben inş 14+6 iken gidicem..ama neye bakcak bilmiyorum cinsiyetini bi öğrenelimde yeter...
cnm kız istediğim için hep kız dedik ama öle olmuyo saınrım büyük ihtimal erkek...son gözlemlerime göre....[/QU
bnde kız istyrdm ama dr ikili tets sransnda erkeğe benzyr ama belli deil dedi eşim o gunden beriasln oğlm die sewyrdaha dur belli deil dyrm da dnlemyr her erkeğin içind erkek çocuk sewdası yatyr bnce ..gozlemlerm derken neyi kasdettn canım?
bizimki11+6 hftsında ense kalınlığını ölçemedik kafasının üstnde hep ve inanılmaz hareketliydi...doktor bi tepe var dedi ama daha demek için erken dedi cinsiyetini.. bide karnım sivrileşti cnm yuvarlak değil... bide 40 hftlıkken pıt pıt atardı sağ tarafım bide 8 hft elleri oynuyodu çok hafif..kız kan gibi derler hemen şekillenmez hareketi geç olurmuş..yani doğru yada yanlış bilmiyorum öyle işte..sağlıklı olsunda..ilk olduğu için fark etmez.... dediğin doğru her baba erkek evlat ister istisnalar kaideyi bozmaz
cnm kız istediğim için hep kız dedik ama öle olmuyo saınrım büyük ihtimal erkek...son gözlemlerime göre....
topiğin hayırlı olsun cimcime :ecrin_bebek: bende 22 ekim yani dün gittim ve sadece genel gelişimini ve kalp atışlarını kontrol etti..dün 15+2 ydim.ve 16-18haftalar arasında 4'lü testin olduğunu söyledi..2 haftaya kadar yaptırmak istersek yaptıracağız..çok şükür bebeğim çok iyi ve sağlıklıydı ,kıpır kıpırdı ama cinsiyetini öğrenemedik..
peerşembe günü 17+0 da 4 lü test yapılacak ve rutin kontrolumuz var 13+5 de de ense kalınlıgı ölçülmüş aynı gün cinsiyetini öğrenmiştik çok özledim meleğimi sağlıkla göreyim onu inşallah başka bişi istemiyorum
bu gün gittim cnm akşam 22.30 dan sonra erkeğim geliyo ve 110 gr herşeyi çok iyi...
peerşembe günü 17+0 da 4 lü test yapılacak ve rutin kontrolumuz var 13+5 de de ense kalınlıgı ölçülmüş aynı gün cinsiyetini öğrenmiştik çok özledim meleğimi sağlıkla göreyim onu inşallah başka bişi istemiyorum
canım hislerin doğru çktı hadi bakalım inş hayrlsyla kucağna alrsn tatlm çok sewndm opuyorumnanaktan
sağol inş..hep birlikte mutlu sona ve sonrasında uykusuz gecelere kavuşuruz...
hayirli olsun topigin canimbenimde kontrolüm 28.ekimde persembe günü bakalim insallah cinsiyeti ögreniriz:ecrin_bebek:hihoyyyt
maşallah cnm...inş bu gittiğindede kocaman olmuş görürsün bebişini....
ewt canım ya insan özlyr deil mi hatta ben eşime arada taklyrm ewe usg alalım ben bebeğimi çok özlyrm arada görürüm die :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?