2011 Nisan annelerinin doktor kontrolleri

hayırlısı olsun canım üzme canını
önemli olan sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması
benim de iştahım hiç yok ama bebişin hatırına yiyiroum aslında başlıyınca devamı geliyor

wala bende başladım dünden beri zorla yemeğe....dr dün moralimi çok bozdu aslında...sen zaten çok zayıfsın azıcık kilo almak güzelliğini bozmaz demez mi bana...bende dedim ki benim böyle kaygılarım yokki zaten...sadece iştahım yok...öyle işte...canım sıkıldı yine...eşimle bi sürü tartıştık bu yüzden...manken mi olacaksın bak senin yüzünden bebek zayıf kalmış bi sürü laf üstüne laf...

ay eşler öle takma canım benmki de öle sen bebeğini sewmyrmsn niye ceviz yemyrsn onun beyni gelşyr dyp duruyr halbki ii de yiyrm yarayack şeyleri bana dyr ki ben hamile olsaydım tosun gibi doğururdum

ay eşler öle takma canım benmki de öle sen bebeğini sewmyrmsn niye ceviz yemyrsn onun beyni gelşyr dyp duruyr halbki ii de yiyrm yarayack şeyleri bana dyr ki ben hamile olsaydım tosun gibi doğururdum

benim eşimin bir iştahı var görseniz yer kilo almaz
keşke diyorum sen doğuraydın evet diyor tıp tarihine geçerdik diyor 6-7 kilo

çocuğu onlar taşımadığı için konuşuyolar işte...örneğin ben hamileliğimin başından beri çok mide bulantısı kusma gibi şeyler yaşamadım...yani midem bulanıyordu bazen ama çıkaracak kadar değil....dün sabah çok güzel kahvaltı yaptım doktora aç gitmiyim diye 10 dk sonra ve ilk defa 2 gündür ne yediysem çıkardım aniden...hadi buyur bakalım ondan sonra bi daha ye nasıl olacak o...

bazen kulak adrı etmek onlarn dedklerini.....az kalmştr ins canm yakında duzelrsn

maşallaah prensesine
inşallah böyle sorunsuz devam eder canım..

yarın randevum var kendi doktoruma..çok heycanlıyım esaretimin sonumu..artık rahat rahat yürüye bilecekmiyim... cinsiyet öğrendik şükür sağlıklıydı inş yine iyidir...
esracım,hadi bakalım bence artık özgür olacaksın..
bir sıkıntı yoktur olsaydı hissederdin zaten..

Aysu, abimizi baya detaylı incelemiş doktoru maşallah
ne kadar büyümüş 250 gr.
böbrek olayını dediğin iyi oldu bende haftaya gidicem dr. söylerim..
inşallaah böyle sağlıkla devam eder,sağlıkla da doğar..
kilonu şimdiden kafana takma,toplamdaki kilon fazla olmaması lazım..
5 ayda 5-6 kilo normaldir..son ayda hızlı aldığın için paniklemişdir dr.
belki ödemin de var bilinmez ki...diyetisyen kontrollü iyi olur tabii..
ama sakın rejim yapma

senin de tam tersi durum olmuş canım...neyse ozamanlar seni pek duyamıyordu
şimdi daha iyi duyuyor oyuzden kafana takma..prensesin hayırlı olsun
iştahım yok diye yemezlik edersen sonuç böyle oluyor canım ne yazıkki..,
kilonda zayıfsa depolarından gider oda hem sana hem bebeğine zarar verir..
en azından onun için sağlıklı şeyler yemeyi dene...proteinini sütünü ihmal etme
en azından,protein bebeğine yarar bunu unutma,ona kilo yapar.öyle okumuştum..

kızlar muz süt ve pekmez bebege kilo aldryrmş diye duydum ne kadr doğru blmyrm tabi :82:

ayy canım bu sözler bana çok tanıdık geldi eşimde aynen böyle bişey yemiyosun çocuk zayıf doğacak erken doğum yapacan falan filan 2 kilo aldım aslında ama eşimin gözüne gelmiyor.geçen kontrolde doktora sordum daha 2 kilo aldım normalmi dedim normal daha kilo alıcaksın dedi sende şaşıracaksın dedi eşime doktordan duyunca ve maşallah kızımın gelişimide iyi olunca artık eşimde o kadar üstüme gelmiyor.

ozz senin oğlun olmayacakmıydı tatliş oğlan yazmışta merak ettim

kızlar bende dün gittim doktora .çok şükür bebeişim iyi,183 gram olmu..dün 17.haftamın ilk günüydü ve 4lü test yaptırmak için gittim yaptırdım..sonucu 1 hafta sonra verecekler..inş. herşey yolundadır..
sadece 1 kilocuk almışım ama yinede sevindim geçen ay vermiştim ve 60tım..61 olmuşum..

wala dünden beri zorlada olsa yemege calısıyorum artık...bende vıcdan azabı cekıom sımdı benım yuzumden beslenemedı dıe...

ozz senin oğlun olmayacakmıydı tatliş oğlan yazmışta merak ettim

ewet canım erkek demişti doktor hemde öyle netti ki anlatamam sana...dün birden bire kızın olacak demez mi bana...şok oldumm tabi...nasıl yani dedim hani erkekti....ıkındı mıkındı filan yanlış gördümde diyemiyor ya bence her annenin bir kızı olmalı zaten bilmem ne lafı dolandırdı durdu....işte böyle...kızım olacakmış...ve bu sefer kesin dedi...ben de e erkeğe de kesin demiştiniz dedim...yok yok kesin kızın olacak dedi...bi de o kadar güveniyodum ki dra vala güvenim sarsılmadı desem yalan olur...

cnm rahat ol o açığı 4 günde kapatırsın...beslenmene dikkat et... iyemiyomusun sorun ne..bide hiç takma kapatır açığı cnm...

oh maşallah cnm hadi gözün aydın kocoman olmuş maşallah...

kızlar bende 11 de gittim doktora.....detaylı ugs girdim heryerini yine ölçtü doktorum..%100 erkek doktorumda dedi...135 gr 13 cm çok iyi dedi 1 kilo almışım.. çok inatçı ama kızlar doktora yüzünü dönüyo resmini çekicek hoğ sırtını dönüyo anlık..bunu 3 kere yaptı... anam babası gibide utangaç olcak ben biraz rahatım :) bacaklarını kapatmış.. açıyo bu sefer elleriyle kapatıyo ne güldük.. onu geçin açsın die doktor ugs cihazını az vuruyo karnıma oda ordan tekme atıyo kaç kere yok ya koptuk kızlar...iri olcamış bebişim... kafası ve karını 1hatfa+2 gibi önce genel 1 hafta önce maşallah.... daha özgür değilim 30 dak yürümeme izin ver ev işi az yapabilirmişim..ne zaman bebiş hareketlerini hissetcem ozaman rahatlıcakmışım... dedik 2 hafta sonra hissedersin..inş

boşver kız olsun sağlıklı sıhhatli olsun en önemlisi o rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın

cnm rahat ol o açığı 4 günde kapatırsın...beslenmene dikkat et... iyemiyomusun sorun ne..bide hiç takma kapatır açığı cnm...

ya ben öncedende böyleydim.2 gün bişey yemesem aklıma gelmezdi yemek....ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri dikkat ediyorum tabi..düzenli yemeğe çalışıyorum ama hiç iştahım yok ki...zorla yiyodum...yeterli değilmiş demekki...2 gündür deli gibi yiyorum bakalım....çok zorlanıyorum ama midem almıyor sanki tıklım tıklım dolu bi yere bişey daha yerleştirmeye çalışıyomuşm gibi hissediyorum..bakalım buna da alışıcam mecbur...bide alışkanlık yapıyomuş sonra ben 100 kg filan oluyomuşum hah haha.. :)

maşallah bebeğine Allah nazarlardan saklasın...

boşver kız olsun sağlıklı sıhhatli olsun en önemlisi o rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın

tabiki öyle...sağlıklı olması önemli olan...eşimin tepkşsş de bş tuhaf...sanki önceden beri kızı olsun istiyormuş gibi davranıyor..havalarda resmen...

cnm benim.. neler iyiyosun mesela..birbirimize yardımcı olalım..

Iste ayni sebepten burada doktorlar 18 ila 20. haftadan once cinsiyet hakkinda hicbir sey demiyolar. Ama doktorun kesin konusmasi cok hatali olmus. Guvenininizi sarsmis iste... Neyse bebis saglikli olsun da

Bugun ucuncu doktor kontrolum vardi. Bir sonraki kontrol 1 ay sonra. Bir de cinsiyet ogrenmek icin ultrason randevusu verecekler 1 ay kadar sonraya.
Hersey yolunda cok sukur. Ultrasona girmedim zaten burada toplam 4 kere girdiriyorlar eger ir durum soz konusu olmazsa. Dopler denilen aletle bebegin kalp atislarini dinletti:))) Ilk once kalp atisini bulamadi, sakin endiselenme dedi doktor. Olmazsa ultrasonla bakariz dedi ama sonunda bebegim sesini duyurdu:) Iki hafta oncesine kadar kalp atislari sag kasik bolgemden geliyordu simdi gobek deligime orta tarafa dogru yukselmis:))))

Yalniz burada bebek boyu su kadar oldu su kadar gram oldu demediler gecen ultrasonla baktiklarinda.. Sadece down sendromu testi yaptilar ve sonra herseyin cok iyi oldugunu soylediler. Bir sonraki gidisime detayli soru listesi hazirlayacagim:) 15 dakikada oldu da bitti sipsak cikiyorum yoksa her kontrolden:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…