2011 Nisan annelerinin doktor kontrolleri

cnm topiğin hayırlı olsun öncelikle.
biz en son 16+4 te gittik kontrole.gittğimiz hastanede renkliydi ultrason.renkli olarak omurgasında açık varmı diye baktı.
normal ultrason görüntüsündede karın çevresini ölçtü kollarını bacaklarını ölçtü.
sanırım başkada bişi bakmadı özel olarak.
20. haftamda çağırdı detaylı ultrason için.
ama biz perşembe günü kendi doktorumuza gidicez tekrar kontrole.bakalım o neler söylicek.

kaç tane dr a gdyrsn tatlım öyle kaydirigubbakcemile3

bizde Allah ın izniyle 11 kasımda gidicez 3 lü testimiz yapılıcak ve belki cinsiyetimizi öğrenicez rabbim herşey güzel olsun herkes için tabi benim için de:Saruboceq:

cnm valla ben kendi doktorum haricinde 2. bi doktor daha arıyorum sürekli gidiyorum başka doktorlarada ama hala istediğim gibi bulamadım.

canım 17. haftadan sonra bebek artık göbek delğinin orya çıkıyormuş galiba seninki çktı mı o kadra nasıl?

canım çıktıgını nasıl anlıycaz ki biz yarın 17+0 oluyoruz ama ben anlayamadım

az önce gldik dr dan pek hareketliydi küçük sıpam kalbine falan bakamadı dr ters dönüyo garip garip hareketler doktor dediki sorun yok olsa susardım siz yabancı değilsiniz ondan söylüyorum dedi şükürler olsun ma uğraşmayayım haftaya nasılda 4 boyutlu usg de bakıcam dedi . 4 lü testimizi verdik şükür
180 gr olmus minik sıpam

ay maşallah kızlar... okudum da inanın çok sevindim. bizde inşallah pazartesi günü gidicez. 2. ye gittiğim dr. kız demişti. bu sefer de bu dr.kız derse prensesim geliyor demektir.

bizde dün gittik kızlar çok hareketlydi maaşallah dr önce kafatasına ondan sonra omurgasına ve omurgasının uzunlğuna baktı hersey yolunda çok guzel dedi 150 gr olmş benm kzıım da...heyecandan ne zamn gelecez demeyi bile unutmuşum 18-22 hafta arasnda ayrntılı ultrason taraması varmış galiba buyuk ihtimal o zamn gideriz diye düşünüyorum baklaım

yarın randevum var kendi doktoruma..çok heycanlıyım esaretimin sonumu..artık rahat rahat yürüye bilecekmiyim... cinsiyet öğrendik şükür sağlıklıydı inş yine iyidir...

merhaba kızlar
bizde dün gittik doktor teyzemize.
rabbime şükürler olsun iyiymiş miniğim.
18+5 günlük dedi.250 gram olmuş.
kafatasına baktı ölçümleri yaptı.
bacak kemiğinin boylarını ölçtü.
böbreklerine baktı.erkek çocuklarında böbrek problemi olabiliyomuş.
gözlerine,gözbebeklerine,burnuna,dudaklarına,çenesine ve kulaklarına bakıldı.şükürler olsun herşeyi iyiymiş.
3lü testimizi yaptırdık bugün.3 gün sonra çıkıcak sonuçlar.
bende malesef 1.5 ayda 4 kilo almışım.doktorum diyetisyene gitmemi önerdi.

bizden haberler böyle doktor teyzeleri.
umarım sizlerinde bebişler çok iyidir.

canım maşallah gözün aydın dicem yine... ikili test yaptırdın..iyi çıktı demi spnuç neden 3lü yaptırma ihtiyacı duydun..maş... detaylıdada iyiymiş bebişin...

canım maşallah gözün aydın dicem yine... ikili test yaptırdın..iyi çıktı demi spnuç neden 3lü yaptırma ihtiyacı duydun..maş... detaylıdada iyiymiş bebişin...

cnm çok saol.ben 2li yaptırdım ii çıktı sonuçlar ama doktorum istedi 3lüyü bende itiraz etmedim.
detaylıya girmedim henüz.22-24 haftalarda dedi.
doktorumun ultrasonu 4 boyutlu zaten ondada görebiliyo sanırım bazı detayları.

kızlar bende dün dra gittim...bebeğimiz meğerse kızmış....bende oğlum oğlum diye seviodum ne zamandır....dr kızdı biraz bana henüz hiç kilo almadım bebeğimide haftasına göre zayıf buldu...112 gr olmuş ama daha fazla olmalıydı niçin düzgün beslenmiyorsun diye bi sürü laf söyledi...eşimde yanımdaydı öyle kötü oldum ki dr iyi besleyememişsin bebeğini deyince...birde 4 lü test yapmayalım 2li testin güzel çıkmıştı bence gerek yok 22. haftada detaylı usg var zaten dedi bende ok dedim...

neyse işte böyle biraz moralim bozuk dünden beri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…