- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
maşallah göbüşüne canım..halen çok çıkmasa da ufaktan
çıkıyor heralde..hakkaten çıtır hamile olacaksın
kızlar buda bugünkü nöbüşüm ama yemek yiyince çektim biraz tocaman olmuş :CüvCüv: ev haliyle çektim öyle şık fln değilim,ee artık eskidim kızlar ilk heyecanlar yok :çok üzgünüm:
cnm hayret valla en fazla 53-55 kğ gibisin hayret ettim 75,5 deyince,emin misin yaaa valla şaştım ben 60 kg yum,2.bebek şiştim deyip duruyorum..
haha eminim canim.. ispatimda hazir :)
buyrun bu da bugünden
bu arada senin göbüsünde bek datluu :)
bak bak hatuna bayans kankiş maşallah göbişine...inceciksin kız... ay anam benim löp löp karnım var...ay sıpaya yarasın inş...
kızlar 15+0 lık bizzz:CüvCüv:
kızlar buda bugünkü nöbüşüm ama yemek yiyince çektim biraz tocaman olmuş :CüvCüv: ev haliyle çektim öyle şık fln değilim,ee artık eskidim kızlar ilk heyecanlar yok :çok üzgünüm:
haha eminim canim.. ispatimda hazir :)
buyrun bu da bugünden
Yeni göbüş yok mu ayol, merakla bekliyorum kızlar hadi
Benim gobusum pek belirgin degil, hatta yeni belirmeye basliyor:))) Ilk hamileligim. Ya yazarken bile alisamadim cok ama cok guzel bir duygu:) Masallah hepimize.
Bir sey var kafama takilan: benim gobus pek yuvarlak degil, yani ic camasirin izinin orada bir cizgi var yandan bakinca iki kat gobek gibi duruyor. O kadar derin degil ama yine de merak ediyorum. Endiselenecek birsey midir acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?