2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

tsk cnm..
göbegi cikmayanlar hiiic üzülmesin..
ilk hamileligimde 6 aydan sora cikmisti benim..
eninde sonunda kocaman yusyuvarlak bise olucaksiniz yanii

kızlar buda bugünkü nöbüşüm ama yemek yiyince çektim biraz tocaman olmuş :CüvCüv: ev haliyle çektim öyle şık fln değilim,ee artık eskidim kızlar ilk heyecanlar yok :çok üzgünüm:

Son düzenleme:

maşallaah nöbüşünee
biraz fazla çıkmış gerçekten..ama biraz da ileri atmışsın ondan galiba..
ev hali olacak tabi canım,nasılsak öylee..

bak bak hatuna bayans kankiş maşallah göbişine...inceciksin kız... ay anam benim löp löp karnım var...ay sıpaya yarasın inş...

haha eminim canim.. ispatimda hazir :)
buyrun bu da bugünden

bu arada senin göbüsünde bek datluu :)

kızlar protesto ediyorum bundan sonra 60 liko ve altı yada zayıf görürn anneler 70 olana kadar paylaşımda bulunmucaksempatiksalakcinni anam bune mankenmi olcanız ya kaydirigubbakcemile3 maşallah cnm...bu arada o şirin buluşnuda beğendim...bayanssulusmile

bak bak hatuna bayans kankiş maşallah göbişine...inceciksin kız... ay anam benim löp löp karnım var...ay sıpaya yarasın inş...

kız sanki sen şişkoluktan ölüyorsun bana söylüyorsun..Allah seni boshayallersmile..Ama yinede sağol kankim moral oldu valla..ben ilkinde 56 başladım 7,5 aya kadar 5,5 kg aldım sonra bi şiştim 70le doğurdum..bundada 61le başladım ama gerileme var ilerleme yok sonu hayrolsun bakalım :ecrin_bebek:

savollllll şekerimm..kız ben seni minyon görmüştüm maşallah boy pos varmış sende manken gibisin..ondan bu 75,5 ama fazla şişman değilsin bence boy ve kemik ağırlıgı seninki..boşverin kızlar takmayınnnnnn salınnnn gitsin..sempatiksalakcinni

kızlar 15+0 lık bizzz:CüvCüv:

haha eminim canim.. ispatimda hazir :)
buyrun bu da bugünden

kızlarr maşallah göbüşlerinize
rabbim nazarlardan saklasın.

Benim gobusum pek belirgin degil, hatta yeni belirmeye basliyor:))) Ilk hamileligim. Ya yazarken bile alisamadim cok ama cok guzel bir duygu:) Masallah hepimize.
Bir sey var kafama takilan: benim gobus pek yuvarlak degil, yani ic camasirin izinin orada bir cizgi var yandan bakinca iki kat gobek gibi duruyor. O kadar derin degil ama yine de merak ediyorum. Endiselenecek birsey midir acaba???

yok canım endişelenecek bişey benim de öle aynen

kızlar bugun sabah 9.30da dr kontrolum war kontrolden geleyim ben koyacağım göbüşümü baklım nasıl bulacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…