2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

di mi ya bu hamilelik bayanlara çok guzel bi hava katıyor çok şukur tadabiliyoruz bunu :CüvCüv:

ay iştahın nasıl tatlım ben bi kilo aldım ama kendmi çok şiş hissedyrm yaw mafoldumben

canım benim şöyle oldu ilk 3 ay iştahsızlıktan 1 kilo vermiştim geçen hafta o 1 kiloyu aldım. yani şu an ne aldım ne verdim gibi. 54 ile hamiş kalmıştım şu an yine 54 üm. iştahım baya baya açık ama hep hamurişi istiyor canım doktorda hamurişi yok meyve ye sebze ye et ye vs. dedi. hamurişi sana yarar bebeğe hiç yararı yok dedi o yüzden ben de kısıtlıyorum hamurişi konusunda kendimi. bir de tatlıya hamilelikten önce düşkündüm ama şimdi hiçç aram yok

bende 52 idim 53 oldum ama hamilelkte sndirim sorunu oluyor ya ondan rahatsızım biraz şişknlği ondan hissedyrm galba bnde bol bol meyve yiyorum yatmadan sut içiyorum mutlka..benmde makarnaya karşı aşırı zaafım var ya durdruyorum kendimi.eşime diyorum ki bu ne ya hamile olunca herşeyi yiyecem sanyrdm kaydirigubbakcemile3

ilki 14+3
ikincisi bugün yani 15+3
sanki ilki daha belirgin dimi,bana mı öyle geliyor..
bu aralar pek büyümüyor göbük,sanki yayılıyor:bbo:

küçük prensim ve ben
17+4 günlüğüz
kızlar 15+0 lık bizzz:CüvCüv:

kızlar maşallah bebişlere ve göbüşlere kaydirigubbakcemile2

e sen benden de çıtırmışsın tatlımaklinialirimsmileşişkinliktendir o sen öyle hissediyorsundur. sağlıklı beslenmek çok güzel. boşver tatlım makarnayı da canın istiyoken ye gitsin. bu gün okudum ebru şallı hamileliğinde hergün 1 koca tabak makarna yemiş öğlen yemeğinde ve biliyosun incecik doğum yaptı.bünyeyle alakalı galiba ben de anlamadım:uhm:

ahanda aldım gazı yerim valla artık dermişim opuyorumnanaktan

ahanda aldım gazı yerim valla artık dermişim opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3valla tam da bugün okudum hatta hayret ettim kadın baya yiyomuş yaekmek, makarna, kek, tost hergün hepsinden:bbo:valla bugün ben de okuyunca bana da gaz gelmedi desem yalan olur:roflol:canım ben çıkıyorum artık. ii geceler tatlımboshayallersmile

ii geceler canım benm bende çıkyorum meyvemi yiyip yatcam cokacimcoook

kızlar benim göbüşde çıkmaya başladı.. ben de artık rahat edemiyorum diye dün hamile kotu aldım. bugün giydim pek bi rahat.. ha bi de bayrama elbise aldım..direk hamile elbisesi değil ama tarzı öle gibi..

bilindik bi mağazandan mı aldın cnm ya ben alcam bayram için ama bir türlü karar veremedim nereye gitceğime

aman yok arkadaslar ne zayifi :))
tsk ederim tatli yorumlariniz icin..

landsarc canim yok spor mpor saldim cayira mevlam kayira 75,5 kiloyum :kedi:

bu kadar kilo almisken , iyi geldi , moral depoladim sayenizde.. simdi 4 makina camasir katlanmayi bekliyo, oynaya oynaya katlarim :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…