- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
ah canım benim çok teşekkür ederim ne güzel bir iltifattı öyle utandırdın benihamilelik herkese çok yakışıyor, nerde tatlım geçti çıtırlık artıkkaydirigubbakcemile3bakalım gün gün büyütüyoruz:CüvCüv:
di mi ya bu hamilelik bayanlara çok guzel bi hava katıyor çok şukur tadabiliyoruz bunu :CüvCüv:
ay iştahın nasıl tatlım ben bi kilo aldım ama kendmi çok şiş hissedyrm yaw mafoldumben
canım benim şöyle oldu ilk 3 ay iştahsızlıktan 1 kilo vermiştim geçen hafta o 1 kiloyu aldım. yani şu an ne aldım ne verdim gibi. 54 ile hamiş kalmıştım şu an yine 54 üm. iştahım baya baya açık ama hep hamurişi istiyor canım doktorda hamurişi yok meyve ye sebze ye et ye vs. dedi. hamurişi sana yarar bebeğe hiç yararı yok dedi o yüzden ben de kısıtlıyorum hamurişi konusunda kendimi. bir de tatlıya hamilelikten önce düşkündüm ama şimdi hiçç aram yok
ilki 14+3
ikincisi bugün yani 15+3
sanki ilki daha belirgin dimi,bana mı öyle geliyor..
bu aralar pek büyümüyor göbük,sanki yayılıyor:bbo:
küçük prensim ve ben
17+4 günlüğüz
kızlar 15+0 lık bizzz:CüvCüv:
sağol canım dikekt etmeye çalışıyorum...
çok şükür bugün elbisemi aldım...
hamile elbisesi değil ama bedenimde 2 beden büyük:)
etek bel kısmı güzel oturdu üst kısmınıda ölçü aldılar bana göre ayarlayacaklar...
ayakkabım var çantayla başortüyede sonra bakayım dedim...
kızlar ne güzeL hamile elbiseLeri var...
eskiden hep bilindik şeylerdi şimdi çoğu geç işi...
hamile elbisesi olduğu bile belli değil...
bir kaç yerde denedim hoş oldu...
gündeliğe veya bir yere giderken güzel olur ama düğüne gitmez diye almadım....
düğün telaşI bitsin bir ara düşünüyorum...
cnm güle güle kullan ,kombinasyonu tamamlayınca resmini koyarmısın,ya benimde bayramın 5.günü düğün var ama bende henüz bakamadım sositososito şık ama abartısız,şirin bişey istiyorum hani dışardada giyebileyim..
bende 52 idim 53 oldum ama hamilelkte sndirim sorunu oluyor ya ondan rahatsızım biraz şişknlği ondan hissedyrm galba bnde bol bol meyve yiyorum yatmadan sut içiyorum mutlka..benmde makarnaya karşı aşırı zaafım var ya durdruyorum kendimi.eşime diyorum ki bu ne ya hamile olunca herşeyi yiyecem sanyrdm kaydirigubbakcemile3
e sen benden de çıtırmışsın tatlımaklinialirimsmileşişkinliktendir o sen öyle hissediyorsundur. sağlıklı beslenmek çok güzel. boşver tatlım makarnayı da canın istiyoken ye gitsin. bu gün okudum ebru şallı hamileliğinde hergün 1 koca tabak makarna yemiş öğlen yemeğinde ve biliyosun incecik doğum yaptı.bünyeyle alakalı galiba ben de anlamadım:uhm:
Maşallah canım çok tatlı duruyor göbüş...
ahanda aldım gazı yerim valla artık dermişim opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3valla tam da bugün okudum hatta hayret ettim kadın baya yiyomuş yaekmek, makarna, kek, tost hergün hepsinden:bbo:valla bugün ben de okuyunca bana da gaz gelmedi desem yalan olur:roflol:canım ben çıkıyorum artık. ii geceler tatlımboshayallersmile
kızlar benim göbüşde çıkmaya başladı.. ben de artık rahat edemiyorum diye dün hamile kotu aldım. bugün giydim pek bi rahat.. ha bi de bayrama elbise aldım..direk hamile elbisesi değil ama tarzı öle gibi..
Çok tatlı maş göbüşün.Ne güzel çıkmış valla.Ben burdyım anne diyor yaniiii:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?