2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

skorpion74 göbüşün çok güzel gözüküyor canım yaa Seren Serengilin göbüşü gibi duruyor

17+5 halimiz ben ve KIZ imiz anam ben cok mu geni$ledim nee:82:

ooo biranda mı çıktı ne senin göbüş canım..
önceki fotoda bol tshirtten mi öyleydi..
kızınla sana..
duba giibi filan da değilsin,bende kendimi öyle hissediyorum ama..
sanırım şişliklerimiz de var

18 haftalık göbüşüm ve ben burdayım diyen bebişim

Eklentiler

• $02112010(004).webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 40
  • $04112010.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 34
ne şirin göbekleriniz var kızlar maşallah sizlere:)

zeynep yusyuvarlak göbeğin kız gibi geldi bana.
ne zaman belli olucak?

ne şirin göbekleriniz var kızlar maşallah sizlere:)

zeynep yusyuvarlak göbeğin kız gibi geldi bana.
ne zaman belli olucak?

göstermemekte kararlı benim yaramazım. dr ultrasona alıyo kıpır kıpır tam cinsiyetine yoğunlaşıyo ama ozamanda niyeki kıpırdasın hiç hareket etmiyo bacaklarını kapatıyo açmıyo dr karnımı sarsıyo şekil değiştirsin diye bu sefer ayaklarını altına alıp oturuyo ayy çok yorcak bu bebiş bizi şimdiden başladı inatçılığa. anlıcan bu ayın sonuna kadar sır gibi saklıcak bizimki. randevum ozamana çünkü

skorpion74 göbüşün çok güzel gözüküyor canım yaa Seren Serengilin göbüşü gibi duruyor

ilahi güldürdün beni:)) seren serengilde nerden aklina geldi

ya benim göbüs sabahlari iniyo,aksamlari cok cikiyo diger resimde birazda ti$örtten galiba öyle görünüyodu..

göbüşün ne güzel çıkmış maşallah

te$ekkür ederim canim

Göbüşüne maşallah canım...Hiçte duba gibi değilsin aksine çok tatlı duruyor...

sagol hem$oo

skorpion74 cnm maşallah göbüşüne benim göbüşte aynı böyle benimde mi kız acaba?

sagol cnm.evt senin göbüste ayni benim ki gibi duruyor.belki oda bir prensestirgönlündeki olsun insallah

İlk önce koca bir maşallah diyorum göbüşüne...Göbeğinin şekline göre bende kız diyorum...Bakalım inadından vazgeçip cinsiyetini gösterince tutturabilecekmiyim...
Benim oğlum gene tam tersi hep uyurken buluyoruz öksürüp uyandırıncada keyfi kaçmış gibi hareket ediyor...

bende artık bebişim değilde oğlum yada kızım diye sevmek istiyorum göbüşümü yaa. herkes kız dedi bakalım sonuç ne olacak ?

17+5 halimiz ben ve KIZ imiz anam ben cok mu geni$ledim nee:82:

cnm maşallah yok yok geniş filn değil aksine çok yakışmış..ee artk bizim ikinciler tatlım.herkes diyorki 2cide karın daha çabuk belli oluyormuş ve büyük oluyormuş..

zeynep sanada bebişinede maşallaah

serracan sanada maşallah bebişinede..cinsiyeti belli mi senin? karnının yapısı tıpkı benimki gibi de merak ettim..

scorpion, bayans, deniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepimize kocaman maşallah

denizcim ben 1 kilo vermiştim hamileliğin başında.onu geri aldım şimdilik bu kadar başka kilo alımım olmadı ama acaip iştahım açıkbundan sonra katlanarak gidebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…