2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

Valla ne güzel ben de çok zayıf başladım hamileliğe.45 kiloydum 1.65 boy.Ama doktorum tansiyon düşüklüğü sebebiyle kilo alacaksın biaz dedi.Maş ben de coştum.Alıverdim hemencecik 2 kiloyu.Kiii ben kolay kilo lan bir tip hiç değilimdir anlamadım bir türlü.Ama acayip yedim yaniii sırf tansiyonum dengeye elsin diye.Şimdi de fazla mı aldım acaba bir anda diyorum kendi kendime

Bence 2 kilo normal canım.Ben 4 kilo falan aldım,benimki fazla.Ama göbeğim de o kadar çıkmadı.Sırf düzensiz yemekten oldu.Bundan sonra dikkat etmek istiyorum.

17+0 prensesim ve ben
leegorkem sen buna göbek mi diyorsun :90: sana yasaklamalı resim paylaşmayı bizi strese sokcan kız :18:
Bence 2 kilo normal canım.Ben 4 kilo falan aldım,benimki fazla.Ama göbeğim de o kadar çıkmadı.Sırf düzensiz yemekten oldu.Bundan sonra dikkat etmek istiyorum.

canım ya sorma 20.haftadan itibaren haftada 450 gr alabilirsiniz yazıyor Dr.Kaan Kocatepenin sitesinde tırstım valla dikkat etmek lazım

sagol canimama diger göbeklere bakiyorumda benim gibi olan yokben masallah almis ba$imi gidiyorumdegigin gibi ikincinin olmasindanda oluyodur..:129:

18 haftalık göbüşüm ve ben burdayım diyen bebişim

17+0 prensesim ve ben

kızlaar maşallaah göbüşlerinize
zeynep ne güzel yuvarlanmış öyle göbüşün,bana kız gibi geliyor..

leegorkemm,hafiften çıkıyor gibi sanki..
ama hala çok formdasın
bana bile hiç belli değil diyenler var ki..
sen hiç yakınından bile geçmiyorsun:90:

buda 19+1 lik ben.yolu yarıladık...20 haftalık olduk gari kocamanız.kilo artışı yok işin ilginç tarafı

Sağolun kızlar Valla doktor kontrolünde çıkacak acı gerçek ama benim tartı almamış gösteriyo. Göbek ise yalan diye bağırıyor resmen

kızlarr yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

dreamer35 maşallah canım çok tatlıbelli ediyor kendini kuzucuk

buda 19+1 lik ben.yolu yarıladık...20 haftalık olduk gari kocamanız.kilo artışı yok işin ilginç tarafı

maşallaah canım oğluşunla sana
çok güzel görünüyor göbüşün..
kilon artmasın işte ne güzel ama bundan sonra başlayabilir heral..
bende de hızlanıyor,yada kabızlığım artıyor onun etkisi bilemiyorum

teşekkürler teyzesievet canım kabızlık feci etken.birde ben tuzu kesmeye başladım çünkü ufaktan şişmeye başladı arada ellerim sanki
16 haftalık kızım ve ben
oy maaşallah yuvarlanmış göbüş ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…