- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
scorpion, bayans, deniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepimize kocaman maşallah
denizcim ben 1 kilo vermiştim hamileliğin başında.onu geri aldım şimdilik bu kadar başka kilo alımım olmadı ama acaip iştahım açıkbundan sonra katlanarak gidebilirim
leegorkem sen buna göbek mi diyorsun :90: sana yasaklamalı resim paylaşmayı17+0 prensesim ve ben
Bence 2 kilo normal canım.Ben 4 kilo falan aldım,benimki fazla.Ama göbeğim de o kadar çıkmadı.Sırf düzensiz yemekten oldu.Bundan sonra dikkat etmek istiyorum.
cnm maşallah yok yok geniş filn değil aksine çok yakışmış..ee artk bizim ikinciler tatlım.herkes diyorki 2cide karın daha çabuk belli oluyormuş ve büyük oluyormuş..
zeynep sanada bebişinede maşallaah
serracan sanada maşallah bebişinede..cinsiyeti belli mi senin? karnının yapısı tıpkı benimki gibi de merak ettim..
ay bu cokk tatlii18 haftalık göbüşüm ve ben burdayım diyen bebişim
17+0 prensesim ve ben
18 haftalık göbüşüm ve ben burdayım diyen bebişim
17+0 prensesim ve ben
buda 19+1 lik ben.yolu yarıladık...20 haftalık olduk gari kocamanız.kilo artışı yok işin ilginç tarafı
maşallah[ımg]http://img222.imageshack.us/img222/5679/grnt011z.jpg[/ımg]
buda 19+1 lik ben.yolu yarıladık...20 haftalık olduk gari kocamanız.kilo artışı yok işin ilginç tarafı
ay bayıldımmmmm göbüşüne maaşllh canm ya
15+2 lik göbüşüm ben çok şiştim galiba
Eki Görüntüle 60331
16 haftalık kızım ve ben
teşekkürler teyzesimaşallaah canım oğluşunla sana
çok güzel görünüyor göbüşün..
kilon artmasın işte ne güzel ama bundan sonra başlayabilir heral..
bende de hızlanıyor,yada kabızlığım artıyor onun etkisi bilemiyorum
oy maaşallah yuvarlanmış göbüş ne güzel16 haftalık kızım ve ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?