2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

Canım kocaman maşallah göbüşüne...Ben göbek şekline göre içimden kız geçti...Bu haftaya kadar gelmişin neden dr. hala söylemedi cinsiyetini...Halbuki teknoloji çok ilerledi usg aletleri süper...

yaa en son gittiğimde 16 haftalıktı kuzum göremedi dr. ,randevumda bayramdan sonnra olunca pek üstüne düşmedim. milletin kız demişler erkeğe, erkek demişler kıza çevirmişlerya benimki garanti olsun dedim anlıcan ama meraktan çatlıyorum.

Kızlar bişe sorcam göbüşleriniz sertleştimi.
bendede göbüş var ama hala sabahları pek yok akşam baya bi şişiyo ama sert değil.
Benimde canım sıkılıyo sizdede böylemi
cevaplarsanız çok sevinirm..

canım benmki çok da sertleşmedi ya kasıklarımın uztunde war bi sertlik ama öle çok fazla deil gbi

benimde göbek baya çıktı ama çokda sert değil normal gibi birde hissetmeye başaldınız mı kızlr ben bu hafdta baya hissediyorum elimi koyunca özlelikle gece yatınca

Benim gobegim bir iki hafta oncesine kadar cok da belli olmuyordu bir de yandan aynaya bakinca iki katmis gibi duruyordu. Simdi neredeyse aradaki kat gitti iyice yuvarlaklasti buyudu:)))Pek sert degil :)

yaa $u sitedeki kazi cali$malari yüzünden bayramlik resmimde yok olup gitmi$
( neyse bir ara tekrardan yüklerim en iyi bir kac gün daha beklemek cünkü ne olacagi belli degil..düzeltmeler bitmemis

ayyy szileri görünce teselli oldum karnım öyle büyüdükü bebek değilde göbek bu diyordum ama görüyorum ki sizlerindef öyle bende yakında fotoğrafımı koyarım bir de bol kıyafetlerle rahat ediyorum onunda etkisi var sanırım :)

hafta sonu eve kadın geldi ilk gelişiydi yeni tanışacağız
sizi ben 9 aylık sandım abimin eşi yeni doğurdu karnı bu kadardı demezmi
ben ama sevindim bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…