2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

yine biz geldiik.. 21+0 olduk...

beyaz giydim kilolarım belli olsun diyee

Eklentiler

• $IMG_1570i.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 47
  • $IMG_1567i.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 45
yine biz geldiik.. 21+0 olduk...

beyaz giydim kilolarım belli olsun diyee

kızçeler 18+3 lük göbüşümmm
Eki Görüntüle 111174

Gitgide bebişler büyütüyor göbüşleri vallah...Maşallah diyelim...
Geçen akşam yürüyüşe çıktığımızda eşim diyorki kaçtane hamile gördüm hepsi paytak paytak yürüyor diyor...Önceden hiç dikkat etmemiş ve hamile bile görmezdim diyor...Sen öyle yürümüyorsun diyor...Dedim son ayda bakalım nasıl olacak...Yalnız benden küçük olanları görüyorum onlar bile öyle yürüyorlar...Peki sizlerde nasıl durumlar kızlar...

welcome bnde daha öle paytak bi şeklde yurumeye başlamadım herhalde buyuyunce göbekler tasımakta zorlannca yururuz bizde öle

Oy didemim birde çok kilo aldım diyorsun fıstık gibisin maşaallah sadece göbek çıkmış ne güzel.

ay canım benim çok tşk ederim kilo göstermiyorum dimi fazla moralim yerine geldi

Allahhh be zerafete bak. Maşallah canımçok yakışmış ve hiç de kilo almış gibi gözükmüyorsun gayet fit ve güzelsin

saol canım benim çok tşk ederim cidden moral verdiniz kızlar bana

Son düzenleme:
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim..
maşallah göbüşüne canım

İkinizinde göbüşlerine kocaman maşallah diyoruz biz oğluşumla...

tüh tühh masallah

MAŞALLAH CNM SENİN GÖBİŞ BAYA BÜYÜMÜŞ YAHU.. ŞAKA MAKA 5 AYDAYIZ KIZLAR ÖYLE BÖYLE GEÇİYO ZAMAN....RABBİM SONUNA KADAR HAYIRLISIYLA ULAŞTIRSIN
Canımcım sağol amin hepimizi inşallah ... 5.ayı bitirdik biz bu arada şekerimç 6 dan gün alıyoruz artık ...zaman geçiyor hızla sorma...
oy oy oy nasıl da şirin maşallah yacanım az kilo aldın herhalde sen de de hiç fazlalık yok
ay kuzum o senin güzel görüşün 5 ayı 4 kilo ile tamamladık bakalım hızlı ilerlememiz nasıl sonuçlanacak
ayy maşallah yaa,ne güzel sivrilmiş ööylee..
çok fitsin canım,dr.lara bakma sen
sağol bebişim o senin güzel gören gözlerin
maaşallah size...
maşallah dreamerda bu resmen erkek göbeği sipsivrii
sorma canım bende hala ona takılmış durumdayım ama sanki artık genişlemeye başladı göbeğim
kızçeler 18+3 lük göbüşümmm
Eki Görüntüle 111174
Oy oy oy maaşallah baby çok hoşsun
canım ya nerden buldun bunları moral oldu valla sağol hele ki dediğin gibi 40 haftalıklar... biz nasıl olcaz bakalım

oy oy Kaan bey de ben burdayım diyor artık

kızlar yorum yapan herkese tşk ederiz. sizlerinde göbüşler süper valla bayıldık oğlumla. kız anneleri talip olcaz göbüşünüzdekilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…