- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
çok sagolun kızlar bayaa büyüttüm göbüşü :)
yine biz geldiik.. 21+0 olduk...
beyaz giydim kilolarım belli olsun diyee
kızçeler 18+3 lük göbüşümmm
Eki Görüntüle 111174
Eki Görüntüle 111174
Eki Görüntüle 111174
Oy didemim birde çok kilo aldım diyorsun fıstık gibisin maşaallah sadece göbek çıkmış ne güzel.
Allahhh be zerafete bak. Maşallah canımçok yakışmış ve hiç de kilo almış gibi gözükmüyorsun gayet fit ve güzelsin
maşallah göbüşüne canım
İkinizinde göbüşlerine kocamanmaşallah diyoruz biz oğluşumla...
tüh tühh masallah
Canımcım sağol amin hepimizi inşallah ... 5.ayı bitirdik biz bu arada şekerimç 6 dan gün alıyoruz artık ...zaman geçiyor hızla sorma...MAŞALLAH CNM SENİN GÖBİŞ BAYA BÜYÜMÜŞ YAHU.. ŞAKA MAKA 5 AYDAYIZ KIZLAR ÖYLE BÖYLE GEÇİYO ZAMAN....RABBİM SONUNA KADAR HAYIRLISIYLA ULAŞTIRSIN
ay kuzum o senin güzel görüşün 5 ayı 4 kilo ile tamamladık bakalım hızlı ilerlememiz nasıl sonuçlanacakoy oy oy nasıl da şirin maşallah yacanım az kilo aldın herhalde sen de de hiç fazlalık yok
sağol bebişim o senin güzel gören gözlerinayy maşallah yaa,ne güzel sivrilmiş ööylee..
çok fitsin canım,dr.lara bakma sen
maaşallah size...
sorma canım bende hala ona takılmış durumdayım ama sanki artık genişlemeye başladı göbeğimmaşallah dreamerda bu resmen erkek göbeği sipsivrii
Oy oy oy maaşallah baby çok hoşsunkızçeler 18+3 lük göbüşümmm
Eki Görüntüle 111174
canım ya nerden buldun bunları moral oldu valla sağol hele ki dediğin gibi 40 haftalıklar...kızlaar bu sitede Liz Stanton : Pregnancy Model for Week 21 göbüşlerinin nasılda kişiden kişiye değiştiğinin resimleri var..
göbüşleri çıkmayan yada fazla çıktığı düşünenler hiç evham yapmasın,tamamen yapısal,bünye ve vücut ile ilgili..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?