2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

landsarc tatlım maaşallah sana ve oğluşuna da göbüşler buyuyooooooooooooooor

MAŞALLAH GÖBÜŞÜNE TATLIMMMMMMMMMM

maşallah maşallahannesi dee bebişi de çok tatlıbüyümüş bebiş artık hızlı süreçteler 2 haftada acaip fark ediyor en azından kendi adıma 2 günde bile fark etti diyebilirim.

ayyy bacaklar zayıf bacım asıl boydan çekte endamını görelim... kilonun yakıştığı en güzel dönemdeyiz boşver dert etme bebeklerimiz büyüyor biz değil

maşallah çok güzel çıkmışsınız ana oğul

kızlaar hepinize çok teşekkür ederim..burda kimseyle paylaşamadığımdan sizlerle avunuyorum işte..
boydan da foto yapıcam ama onu evden yapmalıyım boy aynasından malum burda işyerinde anca bu kadar cnm..

kızlar yorum yapan herkese tşk ederiz. sizlerinde göbüşler süper valla bayıldık oğlumla. kız anneleri talip olcaz göbüşünüzdekilere

inanmıyorum yaaa kayınvalidelik duygusu daha çocuk anne karnına düştüğü andan itibaren başlıyor demek ki kayınvalidelerine kızan sinir olan anlaşamayan hanımlar hoşgörülü olun bence artık çünkü hiç onların ellerinde değil demekki bu tamamen içgüdüsel baksanıza kadıncağız daha çocuk karnındayken çıkmış kız bakmaya

annesi de oğluşu da çokkk tatlı.kocaman bir maşallahcanım oğluş ben burdayım diyor

maşallah göbüşlerinizeçok tatlılar

Çok teşekkür ederiz teyzeleri...

ay canım benim çok tşk ederim kilo göstermiyorum dimi fazla moralim yerine geldi

saol canım benim çok tşk ederim cidden moral verdiniz kızlar bana

Canım gerçekten fıstık gibisin sen zaten çok zayıftın boyda var yakışmış ebru şallı gibi sadece göbek çıkmış maşaallah,benimde dünden beri morlaim bozuldu sağlık ocağında evdeki tartıdan iki kilo fazla çıktım normalde 4 kilo aldım 6 kilo almış göründüm ebe çok dedi nasıl moralim bozuldu son üç ayda ikişer kilo alacaksın dikkat et dedi dünden beri eşime diyorum ben çok mu yiyorum diye ama gerçekten yemiyorum ki( o da normal yiyorsun diyor hatta kızıyor az yiyorsun diye

tatlım moralini bozma sağlık ocağının tartılarında herkez problem yaşıyor neden se bende anlamadım sen rahat ol yeki bebişin büyüsün ben nasıl yiyiyom biliyonmu

evet cnm bu ara daha hızlı büyüyor sanki.
20. haftadan snra hızla büyüyor:)
büyüdükçe göğüs altıma batmaya başladı ama.

ewt haklısın galiba biraz kayınvalide edasında olmuş

tşk edermm arkadaşlar:)

cnm ben ilk 4 ayımda 5 kilo vermiştim bulantılardan. onları geri aldım bide bu ara çok yiyorum 2 3 kiloda öyle aldım:)
yani 76 77 ye dayadım merdiveni. ama boyum uzun 172 fln ondan dolayı zayıf duruyor olabilriim.

life_city maşallah cnm seninle aynı kilodayız ama ben biraz daha toplu duruyorum senden. boydan kaybettim. benim boyda 1.68

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…