- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
kızçeler 18+3 lük göbüşümmm
Eki Görüntüle 111174
Gitgide bebişler büyütüyor göbüşleri vallah...Maşallah diyelim...
Geçen akşam yürüyüşe çıktığımızda eşim diyorki kaçtane hamile gördüm hepsi paytak paytak yürüyor diyor...Önceden hiç dikkat etmemiş ve hamile bile görmezdim diyor...Sen öyle yürümüyorsun diyor...Dedim son ayda bakalım nasıl olacak...Yalnız benden küçük olanları görüyorum onlar bile öyle yürüyorlar...Peki sizlerde nasıl durumlar kızlar...
landsarc tatlım maaşallah sana ve oğluşuna da göbüşler buyuyooooooooooooooor
MAŞALLAH GÖBÜŞÜNE TATLIMMMMMMMMMM
maşallah maşallahannesi dee bebişi de çok tatlı büyümüş bebiş artık hızlı süreçteler 2 haftada acaip fark ediyor en azından kendi adıma 2 günde bile fark etti diyebilirim.
ayyy bacaklar zayıf bacım asıl boydan çekte endamını görelim... kilonun yakıştığı en güzel dönemdeyiz boşver dert etme bebeklerimiz büyüyor biz değil
maşallah çok güzel çıkmışsınız ana oğul
yine biz geldiik.. 21+0 olduk...
beyaz giydim kilolarım belli olsun diyee
kızçeler 18+3 lük göbüşümmm
Eki Görüntüle 111174
maşallah göbüşlerinize
kızlar yorum yapan herkese tşk ederiz. sizlerinde göbüşler süper valla bayıldık oğlumla. kız anneleri talip olcaz göbüşünüzdekilere
annesi de oğluşu da çokkk tatlı.kocaman bir maşallahcanım oğluş ben burdayım diyor
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim..
Canımcım sağol amin hepimizi inşallah ... 5.ayı bitirdik biz bu arada şekerimç 6 dan gün alıyoruz artık ...zaman geçiyor hızla sorma...
ay kuzum o senin güzel görüşün 5 ayı 4 kilo ile tamamladık bakalım hızlı ilerlememiz nasıl sonuçlanacak
sağol bebişim o senin güzel gören gözlerin
maaşallah size...
sorma canım bende hala ona takılmış durumdayım ama sanki artık genişlemeye başladı göbeğim
Oy oy oy maaşallah baby çok hoşsun
canım ya nerden buldun bunları moral oldu valla sağol hele ki dediğin gibi 40 haftalıklar...biz nasıl olcaz bakalım
oy oy Kaan bey de ben burdayım diyor artık
maşallah göbüşlerinizeçok tatlılar
ay canım benim çok tşk ederim kilo göstermiyorum dimi fazla moralim yerine geldi
saol canım benim çok tşk ederim cidden moral verdiniz kızlar bana
Canım gerçekten fıstık gibisin sen zaten çok zayıftın boyda var yakışmış ebru şallı gibi sadece göbek çıkmış maşaallah,benimde dünden beri morlaim bozuldu sağlık ocağında evdeki tartıdan iki kilo fazla çıktım normalde 4 kilo aldım 6 kilo almış göründüm ebe çok dedi nasıl moralim bozuldu son üç ayda ikişer kilo alacaksın dikkat et dedi dünden beri eşime diyorum ben çok mu yiyorum diye ama gerçekten yemiyorum ki( o da normal yiyorsun diyor hatta kızıyor az yiyorsun diye
uzun aradan snra oğluşumla benn
23+3 üz burda
inanmıyorum yaaa kayınvalidelik duygusu daha çocuk anne karnına düştüğü andan itibaren başlıyor demek ki kayınvalidelerine kızan sinir olan anlaşamayan hanımlar hoşgörülü olun bence artık çünkü hiç onların ellerinde değil demekki bu tamamen içgüdüsel baksanıza kadıncağız daha çocuk karnındayken çıkmış kız bakmaya
uzun aradan snra oğluşumla benn
23+3 üz burda
çok zayıfsın yaa hiç kilo almadın mı kuzum senmaaşallah göbüş büyümüş ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?