2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

kızlaaar 20+1 minik kzıım ve beeeeeeeeeeeeeen ....ya bu arada su resim yuklemesni bi doğru duzgun yapamyrm ya neden benmki hep böle buyuk oluyr :86:

kızlaaar 20+1 minik kzıım ve beeeeeeeeeeeeeen ....ya bu arada su resim yuklemesni bi doğru duzgun yapamyrm ya neden benmki hep böle buyuk oluyr :86:

yerim ben onu...ne güzel sadece göbekte kilolar canım.
resim yüklemeye gelince imageshack kullanıyorsan canım resmi yüklemeden önce o iki kutucuğun altında resmi yeniden boyutlandır seçeneği var ordan web siteleri için olanı seçip yüklersen istediğin gibi olur umarım anlatabilmişimdir :26:

selam kızlar buda benim 21+2 günlük göbeğim...kızım ve ben...

canım maşallaah göbüşüne
ne güzel fırlamış öyle diğer taraflar kilo almyaınca göbüş fırlayıvermiş,çok tatlı

maşallah oğluşuna ve sana süpersin şekerler

göbüşler süper çıkmış maşallah

ay artık hamileyi diye salındıgın belli tatlım maaşallh sana ve oğluşuna

tam endam olmus canimmasallah

endamın yeter, gözlerin yeterrr...maşallah canım çok tatlı

maaşallah canım

oh baby...işte bu bacaklar incecik göbüş almış ne varsa...benim kız döt göbek ayırt etmiyor valla heryerden alıyor

teşekkür ederim kızlaar,
dreamer cnm,benim dötünde eksik kalır yanı yok gördüğün gibi..bacaklar da eh iştee..

bu site beni acayip etkiledi.. kendimi daha rahat hissediyorum.. ve daha bu haftalarda karnı davul gibi olanlar son haftalarda nasıl olcak düşünmek bile istemiyorum. o yüzden karnım küçük diye üzülüyordum.. vazgeçtim ben böle iyiyiym.

hiç istemeyerek koyduğum ve tartı bir yükselip bir alçalsada görünen köy klavuz istemez dedirten 24 haftada 5 kilo almış halim DİKKAT : İbretliktir Ayda 2 kilo alma geleneğimi bu ayda bozmayacağım anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…