2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

yok be kuzum 5 kilo iyi almışssın sen yine ah ah keşke bende 5 kilo alsaydım ben 9 kilo aldım bende ekleyeyim bir resim diyorum ama şu halimi kimsecikler görmesin diyorum :18:

yok be kuzum 5 kilo iyi almışssın sen yine ah ah keşke bende 5 kilo alsaydım ben 9 kilo aldım bende ekleyeyim bir resim diyorum ama şu halimi kimsecikler görmesin diyorum :18:

valla bende o noktadayım canım artık resim eklemezsem şaşmayın bu arada sende kilolu sayılmazsın zayıf hamile kalman dezavantajın olmuş gibi hissetmeden almışsın kiloları kanımca.

Yazdığına hiçte katılmıyorum canım... Maşallahın var... Hiçte fazla almamışın...Almış olsaydında ne olacaktı sanki...9 ay boyunca 20 kilo bile alanlar var...

masllah sana ve bebi$e takma canim $u kilolari 5 kilo cok mu sanki.. normal almamiz bizler hamileyiz.kilon gayet normal!!bebekler saglikli olsunda sonra nasilsa bir sekilde veririz kilocuklari.

ayyy cnm vallaa ayıp ediyorsun,çok güzel görünyorsun bu bir..
kilo alımında gayet normal bu iki..6aydasın 5 kilo ayda 1 kilo bile etmez..gayet iyi..
ben senden 1 hafta gerideyim ve kilom daha fazlaa.oyuzden yazık ediyorsun kendine..hem çok fit görünüyorsun,kilolar prensesine yaramış resmen alt tarafta hiç değişiklik yok vallaa süpeer

DREAMER35

kendine haksızlık etme canım. gayet iyi görünüyorsun bir de 5 kilo almak bence çok çok iyi. bebişin de maşallahı vargayet güzel bir hamişsin hiç de fazlalığın yok

dreamer maşallah çok iyi görünüyyorsun
ben bu ara çok kilo aldım
foto koyasım bile yok:S
ama bebeğim iyi olsunda alayım kilo olsun diyorum
8 kilo aldım maalesef. çok iştahım açık. sen iyi görünüyorsun ama

Son düzenleme:
dreamer tatlım maaşllh dyrm sana ve kızınaaa bnce hiç kilonu dert etme cunku fiziğin çok hoş dururyr hiçbi degişme olmamış yalnz göbüş var

Yazdığına hiçte katılmıyorum canım... Maşallahın var... Hiçte fazla almamışın...Almış olsaydında ne olacaktı sanki...9 ay boyunca 20 kilo bile alanlar var...

masllah sana ve bebi$e takma canim $u kilolari 5 kilo cok mu sanki.. normal almamiz bizler hamileyiz.kilon gayet normal!!bebekler saglikli olsunda sonra nasilsa bir sekilde veririz kilocuklari.

DREAMER35

kendine haksızlık etme canım. gayet iyi görünüyorsun bir de 5 kilo almak bence çok çok iyi. bebişin de maşallahı vargayet güzel bir hamişsin hiç de fazlalığın yok

dreamer tatlım maaşllh dyrm sana ve kızınaaa bnce hiç kilonu dert etme cunku fiziğin çok hoş dururyr hiçbi degişme olmamış yalnz göbüş var

kızlar seviyorum sizi şahane moral veriyorsunuz eksik olmayın emiiii bundan sonra hızla alcaz korkarım bebişler hızla büyüyor artık. dediğiniz gibi kuzum sağlıcakla gelsinde kilolar annesine miras kalsın. kızımla birlikte gideriz spora yazında yüzeriz bol bol veririz hepinizi çooookkk öpüyorum valla moralim tavan yaptı sayenizde

leegorkemm maaşallah artık prenses iyice belli ediyor kendini:))
life-style forumumuz abisine maaşallah 41 kere göbüş almış başını gidiyor ama diğer yerlerde tık yok beee sana öyle geliyor. Sanırım hamilelik psikolojisi bu olsa gerek hepimiz kendimizi dev gibi görüyoruz ama ortada bebişten başka birşey yok

ay canım ya life-city olmuş life-style idare et artık hamilelikte kısa devre yapıyor beyin bazen işte

kızlar 21+6 güzeller güzeli prensesim ve ben

ooh maşallaah cnm..prensesin artık ben burdayım demeye başlamış..
ama annesine de halen çok güzel bakıyor maşallaah ikinize de

buda oğluşumla 25 haftalık halimizz:)
vee boğum boğum etlerimle tabee:)

ooo forumumuzun abisi gelmiş,maşallaah
ne güzel büyümüş öyle abimiz de kocaman olmuştur artık...bende katılmıyorum cnm sana..
hiç öyle boğum boğum duran yerin yok gayet güzel görünüyorsun,psikolojik bunlar heep

sağol canım benim. artık belli olmaya başladı diyorlar görenler mutlu oluyorumbenim bebişim sağolsun hiç üzmedi beni. ne bulantı ne kusma. o bana güzel bakıyor da inşallah annesi de ona güzel bakabilir

leegorkem , life city maaşallh ikinize ve bebişine..
leegorkem göbüşün çıkmış artık eskden böle deldi...
life city tatlım gayet ii gözkyr fiziğin hiiiiç dert etme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…