2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

slm kızlar günaydın herkese... 13 haftalık göbüşüm:) gerçi bii 4 aylık görünümündede neyse....

Eklentiler

• $03102010(003).webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende bugün çekebildim göbeğimi.
biraz çıktı çünkü hiç yoktu göbeğim bnm
hatta geçen haftalarda içine göçmüştü, sanki birden pırtladı bebeğim:)
bu arada bugün 13+6 yım.

life city o ne güzel göbüş öylee
çok da yakışmış :CüvCüv:
uzun boylu olunca sivri sivri çıkmış

Zeynepcim seninki de siyahtan çok net olmasa da bir sivrilik var..
bende biaz daha yayık ortada sivrilik var..
en kısa zamanda çekip koyacağım inş.

Son düzenleme:

Kızlar hepinize maaşallah bebişleriniz göbüşlerinize çok güzel yakışmış bu da benim 14+2 deki halim...

slm kızlar günaydın herkese... 13 haftalık göbüşüm:) gerçi bii 4 aylık görünümündede neyse....

cnm maşallah çok tatlı göbüşün

Aysucuğum ve baby baby çok tatlı maşallah göbişleriniz

çok saol nisacım sendende bekliyoruz bi göbüş resmi.

cnm maşallah göbüşüne.
ne güzel çıkmış

Kızlar hepinize maaşallah bebişleriniz göbüşlerinize çok güzel yakışmış bu da benim 14+2 deki halim...

maşallah cnm ne güzel göbüşün.

zynp06, lifecity, dreamer35
hepinize koca bir maşallah kızlar

çok tatlı gözüküyorsunuz. ben de henüz bi numara yok:1no2:çıkınca ben de hemen ekleyeceğim

Merhaba kızlar bu dabenim göbüşüm tabi ekleyebildiysem eğer:) diğer topik almış başını gidiyor valla okumaya yetişemiyorum:)12+3 günlük bebeğim:)

Eklentiler

• $adsız.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 72
canım seninde çıkmış göbüşün :))güzellll:CüvCüv:

sorma Fadik birde kilo aldım sanırım :bbo: Evde kayınvalidemler var bakım iyi olunca 1 haftada 1 kilo almışım :kedi: Göbek fırladı haliyle iyice ay daha 2 hafta var kontrole kendime dur demem lazım doktor kilo al dedi ama ayda 1 kilo demişti kaydirigubbakcemile3

olsun canım hiçbişey olmaz sen merak etme zayıf zayıf ne güzel çıtırsın kilo alsanda sorun olmaz sen onlar burdayken iyi değerlendir istediğini ye yaptır.onlar gidince canının istediklerini yapmak bile istemiceksin..benim öle oluyorr(-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…