2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

slm kızlar maşallah göbüş ve bebeklerinize ne kadarda büyümüşler. bizimkiler çok istekli hemen büyümeye inş doğuncada öyle olurlar.

ne güzel maşallah göbişlerinize...benimde baya çıktı ama resim koyamıyorum şimdi....inş 100 mesaja ulaşınca koycam bende...

kızlar benim göbüük 2-3 gündür büyüdü sanki bayaa..
bu arada son 2 günde kilo da aldım,anlamadım kafamçokkarıştı
toplamda 2 kilo olmadı daha ama sanırım kilolar hızla geliyoordelikafadulden

Eklentiler

• $IMG_1144i.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 68

maşallah cnm çıkmış göbüşün ben burdayım diyo artık.

13+6 lık göbüşümüz. cinsiyetimiz henüz belli değil bakın bakalım acaba tahmini olan olacak mı?

Eklentiler

• $09102010(002).webp
    11 KB · Görüntüleme: 111
  • $09102010(005).webp
    11 KB · Görüntüleme: 118
slm arkadaşlar yeni topiğimiz hayırlı olsun maaşallah göbüşleriniz ne güzelde çıkmış bemim sabahları çok hafif ufacık bi göbüş var yatana kadar iyice çıkıyo ama yinede kıyafetle pek beli olmuyo hamile kaldıktan sonra verdiğim 2kilonun 1,5 kilosunu geri aldım bende başka bişey yok bakalım göbüşüm çıkınce bende eklerim şuan 14+2 yiz bizde son usg ye göre hayırlısı bakalım bol bol resim ekleyinde bizlerde görelim

zynpcim göbüşün çok tatlı maaşallah baya belli oluyo bayrama kadar iyice çıkar göbüşlerimiz hamilelik giysen olmaz giymesen olmaz ben bol gelen kıyafetlerimi giyerim artık evlendiğimde aldığım kıyafetler bol geliyo şuan hamilelik alanınız var mı?

Canım hala belli oluyor sayılmaz göbüşün dert etme 2 kiloyu ama birşey diyim bende 1 haftada 1 kilo aldım...Allah sonumuzu hayır etsin hızlı başladık sanırım kaydirigubbakcemile3
evet oğluşumla beeeen kaydirigubbakcemile3

14+5 iz burda

Maaşallah eskilerin deyimiyle tam erkek göbüşü olmuş seninkide canım.Kaç kilo aldın? Benimde göbek sivrildi fırladı birden ama cinsiyet daha meçhul haftaya öğrencez inşallah :)
13+6 lık göbüşümüz. cinsiyetimiz henüz belli değil bakın bakalım acaba tahmini olan olacak mı?

Oy oy çıkmış göbüş ne hoş...Ben tahminde bulunamayacağım üzgünüm anlamadım birşey ama sağlıklı olsun öğrenirsin elbet zamanı gelinceyerimseniben

Oy oy çıkmış göbüş ne hoş...Ben tahminde bulunamayacağım üzgünüm anlamadım birşey ama sağlıklı olsun öğrenirsin elbet zamanı gelinceyerimseniben

ayın 25 ine kadar beklicez cinsiyet için bakalım hayırlısını versin rabbim cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…