- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
hadi bakalım kızlar bundan sonra göbüşlerde çıkmaya başlar.burdan göbüşlerimizi paylaşalım:))opuyorumnanaktan
ne güzel maşallah göbişlerinize...benimde baya çıktı ama resim koyamıyorum şimdi....inş 100 mesaja ulaşınca koycam bende...
kızlar benim göbüük 2-3 gündür büyüdü sanki bayaa..
bu arada son 2 günde kilo da aldım,anlamadım kafamçokkarıştı
toplamda 2 kilo olmadı daha ama sanırım kilolar hızla geliyoordelikafadulden
evet oğluşumla beeeen kaydirigubbakcemile3
14+5 iz burda
maşallah cnm çıkmış göbüşün ben burdayım diyo artık.
evet oğluşumla beeeen kaydirigubbakcemile3
14+5 iz burda
13+6 lık göbüşümüz. cinsiyetimiz henüz belli değil bakın bakalım acaba tahmini olan olacak mı?
Canım hala belli oluyor sayılmaz göbüşün dert etme 2 kiloyu ama birşey diyim bende 1 haftada 1 kilo aldım...Allah sonumuzu hayır etsin hızlı başladık sanırım kaydirigubbakcemile3kızlar benim göbüük 2-3 gündür büyüdü sanki bayaa..
bu arada son 2 günde kilo da aldım,anlamadım kafamçokkarıştı
toplamda 2 kilo olmadı daha ama sanırım kilolar hızla geliyoordelikafadulden
Maaşallah eskilerin deyimiyle tam erkek göbüşü olmuş seninkide canım.Kaç kilo aldın? Benimde göbek sivrildi fırladı birden ama cinsiyet daha meçhul haftaya öğrencez inşallah :)evet oğluşumla beeeen kaydirigubbakcemile3
14+5 iz burda
13+6 lık göbüşümüz. cinsiyetimiz henüz belli değil bakın bakalım acaba tahmini olan olacak mı?
sankim kız gibi hayırlısı tabide canım
Oy oy çıkmış göbüş ne hoş...Ben tahminde bulunamayacağım üzgünüm anlamadım birşey ama sağlıklı olsun öğrenirsin elbet zamanı gelinceyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?