- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
Buda benim göbü$ün ve prensesimin son hali teyzeleri7 kilo almis halimiz..
Maşallah canım basenler gayet güzel gözüküyor..bir büyüme görmedim..ne varsa göbişte olmuş..
maşallah sübhanallah tatlım..bizim topiğin hamişleri gayet güzel fizikli belliişte minik kızımla ben
skorpion maaşallah ne kadr guzelisniz top gbi kızın oracıkta duruyr tü tü tü maaşallah
Ay çok tatlı görünüyorsuunuzu ayrıca t shirt'teçok şirin
maşallah cnm prensesineee.
Maşallah canım basenler gayet güzel gözüküyor..bir büyüme görmedim..ne varsa göbişte olmuş..
maşallah sübhanallah tatlım..bizim topiğin hamişleri gayet güzel fizikli belli
skorpion maaşallah ne kadr guzelisniz top gbi kızın oracıkta duruyr tü tü tü maaşallah
Ay çok tatlı görünüyorsuunuzu ayrıca t shirt'teçok şirin
maşallah cnm prensesineee.
maşallah sübhanallah tatlım..bizim topiğin hamişleri gayet güzel fizikli belli
canım bu ara pek oynama olmadı yerimizde sayıyoruz ama pazartesi 7.aya bascaz artık çeker ekleriz inşeşim dyr ki tadını çıkar yapman gereken tek şey yemek yemekkuzucum sende koysana senn bzden ileri merak edyrm ben gelecegmzi
oy çok şekersiniz hiç kiloda belli olmuyor valla
sagol canim o belli olmayan kiloyla simdiden zorlanmaya basladim yerimden zor kalkiyorum:))canım bu ara pek oynama olmadı yerimizde sayıyoruz ama pazartesi 7.aya bascaz artık çeker ekleriz inş
oy çok şekersiniz hiç kiloda belli olmuyor valla
scorpion çok şekersin sende prensesin de :81:
sagol canim..karnima bakan erkek bebek der ayni öyle bir karin olustu.oglumdada ayniydi demekki benim vücut yapim böyle onu anladim cinsiyetle alakali degilayyy maşallaah çok güzel olmuş göbüşün yusyuvarlak..
prenses içerde yuvarlanarak büyüyür maşallaah
gerçekten 7 kilo hiç görünmüyor canım,normalde kızda yayılır derler göbek seninki top gibi çok güzeel
canım kızımla 22+5 olduk
ay tatlım sennle gunlermz aynı bzimmaaşallah bebişinle sana çok fit ve hoş duruyrsn çok kilo almamşn galba
sağol canım bu 6 kilo almış halim zayıf olunca böyle oluyor haliyle 42 ile hamile kaldım şimdi 48 kiloyum dahada almak istiyorum.
evet canım zayıf hamile kalmışın ne guzel... sana sınır yok yol uzun valla saglıkla al kucagna inş bebişini
canım kızımla 22+5 olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?