2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

discopur tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm o ne öle yaaa çok fitsin maaşallah hani nereye gtmiş o 8 kiilo ben göremiyorum valla tü tü tü maaşallah

discopur tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm o ne öle yaaa çok fitsin maaşallah hani nereye gtmiş o 8 kiilo ben göremiyorum valla tü tü tü maaşallah

kız şakamı yapıyosun topiğimize 5 aylık die sızdında 3 aylıkmısın yoksa 8 kiloyu nerene aldın bacım... maşallah ya vallahi dicek bişey bulamıyorum

valla kızlar evdeki baskülü koca sakladı bulamıyom doktorun baskülümü yanlış dersini 57 başladık 65 kg gördük bugün ama saolun valla moralimi yerine getirdiniz kızlar yahuuuu ay bu çiçekler sizee

Son düzenleme:

hayır canım hiçde öyle çok kilolu görünmüyorsun..ayrıca öyle olsa bile bunların şuan çok güzel bir nedeni var ve bu fırsat bir daha zor gelicek,oyüzden fazla abartmadan keyfini çıkarmak da lazım..
evet hanımlar 21+2 göbüşümüz ve aldığımız 8 kilomuz
Eki Görüntüle 117261

baaak işee Didemcim keyfini çıkarıyor ama hiç belli etmiyor..boydan çok avantajlısın
ama inanki ne 5 aylık denir ne de 8 kilo fazla..süpeeersin canım süpeeer,hakediyorsun
en güzel fiziği olan hamilemiz misin nesin...

tşk ederim canım benimmmm çok saol ya ne güzel moral veriyosunuz

kızlar ben de böyleyim .. ve ben de nerdeyse 8 kilo aldım.. gören hala zayıflamışsın diyor.. heheheeh.. ama daha şimdideyken 8 kiloysa sizce 20 kiloya kadar çıkar mıyım ya? hiç öle olmak istemiyorum..

ayyyy kızım hiç büyümemiş senin karnın ya ne güzel duruyo belin filanda kalınlaşmamış çok narin duruyosun bayıldım valla allahım nazarlardan esirgesin maşallah çok güzelsin

ayy tatlım benm sağolasın moral buldum valla. aslında fizik öyle süperde değil. boyum 1.63 mesela manken gibi falan deelim yani:))) ama bel kalınlaştı be tatlım eee o kadar olacak feda olsun bebişe.iltifatların için çok sağol canımm bana kendimi ii hissettirdin:13:

evet hanımlar 21+2 göbüşümüz ve aldığımız 8 kilomuz
Eki Görüntüle 117261
didem seni döverim nerde o 8 kilo pardon resim çekinirken dolabamı koydun soğusun diye Allahım yaaaa bacım yapmayın böyle ama
canım benim hiiiiiiçççç kendini kötü hissetme gayet iyi görünüyorsun.yrıca resmi böyylee göbüşün dibinden çekersen tabi kocaman gibi gelir sana taktik yapcan şekerim az öteden çek bak nasıl fit görüncen mutlu hissetcen kendini. benim resimlerimi görmüyor musun hiiiiççç aaa ama olmaz ki böyleee

ay gerçekten analı kızlı pek miniksiniz yaaa o ne göbek kız öyle ben hamile değilken göbeğim bu kadardı 4 kilo aldım demez mi birde

ay kuzum öle deme kalçalar buyudu kilo oraya mı gtti bilmem valla senn kilo da ii gdyr tatlım sennki tam hamiş göbüşü teşekkür ett,k kızımla size teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…