- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
evet hanımlar 21+2 göbüşümüz ve aldığımız 8 kilomuz
Eki Görüntüle 117261
discopur tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm o ne öle yaaa çok fitsin maaşallah hani nereye gtmiş o 8 kiilo ben göremiyorum valla tü tü tü maaşallah
kız şakamı yapıyosun topiğimize 5 aylık die sızdında 3 aylıkmısın yoksa 8 kiloyu nerene aldın bacım... maşallah ya vallahi dicek bişey bulamıyorum
Eki Görüntüle 117261
ayy maşallah canım benim çok güzel görünüyorsunkimsenin yanında deme 8 kilo aldım diye desen bile inanmazlar hiç öyle durmuyorsun gayet güzelsin tatlım fizik de süppperrr ayrıcaa
Eki Görüntüle 117083 Eki Görüntüle 117082
kızlar oldu mu bilmiyorum ama başarabildiysem eklemeye devam edicem bekliyorum yorumlarınızı çok acımasız olmadan söyleyin lütfen çok mu kilolu görünüyorum
Eki Görüntüle 117261
Eki Görüntüle 117261
hayır canım hiçde öyle çok kilolu görünmüyorsun..ayrıca öyle olsa bile bunların şuan çok güzel bir nedeni var ve bu fırsat bir daha zor gelicek,oyüzden fazla abartmadan keyfini çıkarmak da lazım..
baaak işee Didemcim keyfini çıkarıyor ama hiç belli etmiyor..boydan çok avantajlısın
ama inanki ne 5 aylık denir ne de 8 kilo fazla..süpeeersin canım süpeeer,hakediyorsun
en güzel fiziği olan hamilemiz misin nesin...
masallah canimda aldigin o 8 kilo nedende:)) gercekten hic belli olmuyoda..
17+0 prensesim ve ben
birden büyüyen 23+3 lük güzeller güzeli bebişim ve ben
ayyyy kızım hiç büyümemiş senin karnın ya ne güzel duruyo belin filanda kalınlaşmamış çok narin duruyosun bayıldım valla allahım nazarlardan esirgesin maşallahçok güzelsin
didem seni döverimevet hanımlar 21+2 göbüşümüz ve aldığımız 8 kilomuz
Eki Görüntüle 117261
canım benim hiiiiiiçççç kendini kötü hissetme gayet iyi görünüyorsun.yrıca resmi böyylee göbüşün dibinden çekersen tabi kocaman gibi gelir sanaEki Görüntüle 117083 Eki Görüntüle 117082
kızlar oldu mu bilmiyorum ama başarabildiysem eklemeye devam edicem bekliyorum yorumlarınızı çok acımasız olmadan söyleyin lütfen çok mu kilolu görünüyorum
işte minik kızımla ben
haftamızı yazmayı unutmuşuz 22+2 yiz
Maşallah minik prensesine hiç sadece hafif bir göbek çok şirin hiç kilo almamışsın ne güzel
işte minik kızımla ben
ay gerçekten analı kızlı pek miniksiniz yaaa o ne göbek kız öyleben hamile değilken göbeğim bu kadardı 4 kilo aldım demez mi birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?