- 31 Ocak 2008
- 1.436
- 60
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #1.341
kızlaar bz geldik minnoşumla... 29+ 0
31 haftalık göbüşümüzü iftiharla sunarız... bilgisayar kamerasından çekebildiğim için hep aynı şekillerde resim çekiyorum idare edin kızlar
Eki Görüntüle 137818
Eki Görüntüle 137819
ilki birkaç gün önceki,diğeri bugünden..
30+5
oy oy oy maşallah kızlar..belliki artık herkes tombiş tombiş olmuşkızlaar bz geldik minnoşumla... 29+ 0
evt evet maşallah cnm manken gibisin maşallah
bu ne güzelliiik böylleee
çok tatlısınız,yerim siziii minoşunlaaa..
bu nee yaa hakkaten fıstık gibisin,hiç öyle hantal gibi filan hissetme,aksine çok fitsin
oy oy oy maşallah kızlar..belliki artık herkes tombiş tombiş olmuş
ilki birkaç gün önceki,diğeri bugünden..
30+5
naber kızlar bende göbüşümü ekleyeyim artık ama busefer gülcemalimide göstereyim dedim size
30+4 kızım ve ben bugun çektim daha taptaze
naber kızlar bende göbüşümü ekleyeyim artık ama busefer gülcemalimide göstereyim dedim size
seninle günlerimiz hemen hemen aynı tatlım bende şuanda 68 kiloyum..ay çok teşekkür ederiz arkidişlerim bugun sağlıkocağında kıloma bakıldı 1 kılo almısım 68 olmuşum bugune kadar iyi gittim bundan sonra görücez bakalım.arkadaşlarımda arkadan bakınca gören hamile değilsin sanar diyorlar.nisan annelerinin özelliği bu işte:))
Eki Görüntüle 139743 eveeet sonunda bende ekleyebildim 29+2 günlük göbeğimiz
masallah canim
maaşallah canım çok şekersiniz
seninle günlerimiz hemen hemen aynı tatlım bende şuanda 68 kiloyum..göbiş var sende de başka da birşey yok..o da çok tatlı duruyor maşallah sübhanallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?