2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

ilki birkaç gün önceki,diğeri bugünden..
30+5
kızlaar bz geldik minnoşumla... 29+ 0
oy oy oy maşallah kızlar..belliki artık herkes tombiş tombiş olmuş

evt evet maşallah cnm manken gibisin maşallah

bu ne güzelliiik böylleee
çok tatlısınız,yerim siziii minoşunlaaa..
bu nee yaa hakkaten fıstık gibisin,hiç öyle hantal gibi filan hissetme,aksine çok fitsin

oy oy oy maşallah kızlar..belliki artık herkes tombiş tombiş olmuş

tesekkr ederm kızlaar valla artık hepmz tombiş tombiş geznyrz ortalıklarda

naber kızlar bende göbüşümü ekleyeyim artık ama busefer gülcemalimide göstereyim dedim size
30+4 kızım ve ben bugun çektim daha taptaze

Eklentiler

• $08022011574.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 40
naber kızlar bende göbüşümü ekleyeyim artık ama busefer gülcemalimide göstereyim dedim size

maşallah canımanne de çokk güzel bebişi deçok yakışmış hamilelik ve galiba sende çok kilo almamışsın. sadece göbüş daha doğrusu bebiş var diğer yerlerde bişeycik yokvalla nisan anneleri olarak yakıyoruz ortalığı:82:h

ay çok teşekkür ederiz arkidişlerim bugun sağlıkocağında kıloma bakıldı 1 kılo almısım 68 olmuşum bugune kadar iyi gittim bundan sonra görücez bakalım.arkadaşlarımda arkadan bakınca gören hamile değilsin sanar diyorlar.nisan annelerinin özelliği bu işte:))

seninle günlerimiz hemen hemen aynı tatlım bende şuanda 68 kiloyum..göbiş var sende de başka da birşey yok..o da çok tatlı duruyor maşallah sübhanallah

seninle günlerimiz hemen hemen aynı tatlım bende şuanda 68 kiloyum..göbiş var sende de başka da birşey yok..o da çok tatlı duruyor maşallah sübhanallah

evet canım görenler öle dıyolar zaten sanki almadın kılo değişmedin dıyorlar buda hoşuma gidiyor tabi...benim hafta dönümlerim perşembe oluyor canım yarın 31.haftamız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…