- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #1.361
Eki Görüntüle 139743 eveeet sonunda bende ekleyebildim 29+2 günlük göbeğimiz
ilki birkaç gün önceki,diğeri bugünden..
30+5
kızlaar bz geldik minnoşumla... 29+ 0
naber kızlar bende göbüşümü ekleyeyim artık ama busefer gülcemalimide göstereyim dedim size
30+4 kızım ve ben bugun çektim daha taptaze
ilki birkaç gün önceki,diğeri bugünden..
30+5
kızlaar bz geldik minnoşumla... 29+ 0
naber kızlar bende göbüşümü ekleyeyim artık ama busefer gülcemalimide göstereyim dedim size
30+4 kızım ve ben bugun çektim daha taptaze
maşallah sübhanallah göbişine..epey büyütmüşsün bebişiEki Görüntüle 139743 eveeet sonunda bende ekleyebildim 29+2 günlük göbeğimiz
Kız önüne top mu koydun...Maşallah başka hiçbir yerinde bişey yok...Maşallah sana ve bebişine...Oda annesine yaramazlık yapmamış ve annesine formunu korutmuş...
yaaa evet canım ya kocaman karnım var benim aynı basket topu gibi komşular 9 aylık gibisin diyorlar ayyyyy:18:7 aylıkken böle 9 aylığı hiç düşünemiyorum. benden 1 ay sonra hamile kalan arkadaşım var onun hele hiç belli değil ikimiz sokakata yan yana iken tanıdık görsek direk bana hamilemisin diyorlar ama arkadaşımın hamile olduğunu kimse bilmiyor benim daha 4 aylıkken belirmeye başlamıştı
Eki Görüntüle 140402
evet teyzeleriiii uzun bi aradan sonra 28+4 lük kızım ve ben
bakın bakim göbüşüm aşağıdamı
çok güzel bi göbişin var cnm....ay pantalon falan nasıl giyiyosun ya...ben eşofmana bile dayanamıyorum..artık elbise giyiyorum vallahi...
maşallah tatlım sen de az kilo almışsınçok tatlı gözüküyorr benimkini görsen daha da aşağıda:26:
bak niyetim yoktu senin için çekip koyucam bende....aynen benimde kocaman gören şaşırıyo..9 aylık diyo annelerim falan..bende arada bakıyorum anam 9 aylıkken nasıl olurum diyorum
Eki Görüntüle 140402
Eki Görüntüle 140402
ay maşallah sübhanallah..teyzesi yesin onuEki Görüntüle 140402
koy koy canım benim üstümdeki kıyafetten pek belli olmamış ama top resmen top yani seninle zaten günlerimiz yakın eee ikiizinde oğluşu olacak merak ettim senin kinide
yok canım aşağıda falan değil bence göbeğin küçük görünüyor belki o yüzden öyle diyorlardır bence gayet güzelsin şekerim
canım okadarda aşağıda değil inan benimkisi dahada aşağıda duruyo bu arada çok şirin gözüküyor
ay maşallah sübhanallah..teyzesi yesin onuyok kız hiçte aşağıda değil amaaan millette valla çok biliyor herşeyi beee
Eki Görüntüle 140402
saol canım benim millet konuşuyo işte en doğrusu takmamak sende koyda şu göbüşünü görelimmaşallah didemciğim yeni bakıyorum göbüşüne hiçde aşağıda değil benimkide aynı durumda.Sen bozma moralini hiç birşey olmaz Allahın izniyle
maşallah cnm kızın kocaman olmuş ama sen hala fitsin
karnın aşağıda felanda değil sen boşver milleti banada herkes öle diyo karnın çok aşağıda yakında doğurursun diye.benim karnım hiç yukarı çıkmadıki hep aşağıdaydı.zaten 5-6 haftam kaldı şunun şurasında daha ne işi var yukarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?