2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

kızlarrrr oo maşallah gittikçe çoğalıyor göbüşler bebişler :ecrin_bebek: maşşalah yeni eklenen göbüşlere de..bu da benim 13+ 5lik göbüşüm,çekeli birkaç gün oldu da eklemek bugüne nasipmiş..

kızlarrrr oo maşallah gittikçe çoğalıyor göbüşler bebişler :ecrin_bebek: maşşalah yeni eklenen göbüşlere de..bu da benim 13+ 5lik göbüşüm,çekeli birkaç gün oldu da eklemek bugüne nasipmiş..ama kaç keredir deniyorum olmuyor hata veriyor..kızlar nasıl ekelniyor biri yardımcı olabilirmi ben mi yanlış bişey yapyorum anlmadım:bbo:

zemuszemus evet sanırım bu sefer ekleybildim inşallah kızlar..bu aç karnına olan 13+5 nöbüşüm tok karnına çok tocaman oluyor ondan çekmedim..life_city çok tşk ederim cnm benim.. olumunekankayizsmile sana arkadaşlık isteği yolladım kabul edersen çok sevinirim..kocaman öptümmm

Son düzenleme:
yaşasın sonunda oldu çok şükür :teytey: net belli olsun diye siyah giydim ama kaç foto çektiysem inatla gri çıktı,sonunda bunu eşime çektirdim..makine inat edince dedeim hadi gri olsun :dilcikar:

maşalllah kızlaar göbüşleree..iyice belli oluyorlar artık..
leengörkem canım senin nerdeyse hiç belli değil yandan da
önden zaten hiç yok da..

welcome,bayans maşallaah,baya belirmiş

önden zaten hiç yok da..

evet canım önden belli değil daha kimse ben söylemeden anlamıyor zaten. Ama alışkın olmadığımdan yani daha önceden daha düz olduğundan şimdi yandan baya belli gibi geliyor tabi sadece bana öyle geliyor galiba. hatta yemekten sonra patlayacak gibi hissediyorum galiba kabızlığın da etkisi var.

önden zaten hiç yok da..

Ben zaten göbekliydim ama bu kadar değil...Şimdi net bir şekilde hamile olduğum belli oluyor...

Maşallah bebişimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…