- 28 Temmuz 2010
- 520
- 32
- 73
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
kızlar benim göbüük 2-3 gündür büyüdü sanki bayaa..
bu arada son 2 günde kilo da aldım,anlamadım kafamçokkarıştı
toplamda 2 kilo olmadı daha ama sanırım kilolar hızla geliyoordelikafadulden
evet oğluşumla beeeen kaydirigubbakcemile3
14+5 iz burda
13+6 lık göbüşümüz. cinsiyetimiz henüz belli değil bakın bakalım acaba tahmini olan olacak mı?
kızlar buda benim 12. haftadaki akşam göbişimkaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=56191&stc=1&d=1286701810
kızlar buda yeni haftamızdaki göbüşümüz burda 13+4 bebişim sanki sağ tarafım daha şiş diğer tarafıma göre ben hep sağda hissediyorum zaten kızımı sağ kasığım ağrıyor ve seyirme oluyor.
merhaba arkadaşlar bende bugün çekebildim göbeğimi.
biraz çıktı çünkü hiç yoktu göbeğim bnm
hatta geçen haftalarda içine göçmüştü, sanki birden pırtladı bebeğim:)
bu arada bugün 13+6 yım.
sağol canım ama boy yok bende okadar 1.62 falan tamamımı çekmediğim için anlaşılmıyordur belki.
İnş. tatlım yaa..içleri boş havagazı olmasında
maşallah göbüşlerimize vede meleklerimize
benimde kızım olcak dün belli oldu cinsiytimiz
ay maşallah cnm bayağı çıkmış senin nöbüşş :) benimde biraz var ama bu kadar değil guclubacismile
maşallah sanada babybaby ,dikkatimi çekti hemen hemen aynı kiloda ve boydayız..bende 61le hamile kaldım boyumda 1,62 ..oğlumda 56 ile hamile kalmıştım ahh ahh..tabi 2cide az çok kilo kalıyor..kısmet artık..senin ilk bebişin mi?
Yaa akşam okadar uğraştım ama ben fotoğrafımı ekleyemedim...Sanırsam boyutlar fazla geliyor...Eşim gelince cep telefonunla çektireyim belki olur...
evet canım benim ilk bebişim allah izin verirse oğlunada allah uzun ömür versin canım ama illaki 3-4 kilo kalıyor nabıcaz bilmem:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?