2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

kızlar buda yeni haftamızdaki göbüşümüz burda 13+4 bebişim sanki sağ tarafım daha şiş diğer tarafıma göre ben hep sağda hissediyorum zaten kızımı sağ kasığım ağrıyor ve seyirme oluyor.

Eklentiler

• $11102010383.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 78

evet oğluşumla beeeen kaydirigubbakcemile3

14+5 iz burda

13+6 lık göbüşümüz. cinsiyetimiz henüz belli değil bakın bakalım acaba tahmini olan olacak mı?

kızlar maşallah göbüşlerinize çok şekerler.
rabbim nazarlardan saklasın.

ay maşallah cnm bayağı çıkmış senin nöbüşş :) benimde biraz var ama bu kadar değil guclubacismile

sağol canım ama boy yok bende okadar 1.62 falan tamamımı çekmediğim için anlaşılmıyordur belki.

maşallah sanada babybaby ,dikkatimi çekti hemen hemen aynı kiloda ve boydayız..bende 61le hamile kaldım boyumda 1,62 ..oğlumda 56 ile hamile kalmıştım ahh ahh..tabi 2cide az çok kilo kalıyor..kısmet artık..senin ilk bebişin mi?

İnş. tatlım yaa..içleri boş havagazı olmasında

kızlar hep öyle oluyor..bir beden hamileikte büyüyor 1 beden doğumdan sonra emzirirsen..kocaman bişeye dönüşüyorlar :1no2: insan rahatısz oluyor ister istemez..benim oğlumda böyle oldu , buna hamile kalınca onu emzirmeyi bıraktım ama şimdi yine şişiyor hiç beden küçülmeden devam akannehir ..neyse rabbim hayırlısnı versin..emzirmek mükemmel oluyor valla çok büyük rahatlık..

maşallah hepimize şekerler vede kuzucuklarımıza
benim göbekte gunden gune büyüyor bu sabah bile gecen haftaya göre fark etti

evet canım benim ilk bebişim allah izin verirse oğlunada allah uzun ömür versin canım ama illaki 3-4 kilo kalıyor nabıcaz bilmem:)))

Yaa akşam okadar uğraştım ama ben fotoğrafımı ekleyemedim...Sanırsam boyutlar fazla geliyor...Eşim gelince cep telefonunla çektireyim belki olur...

Yaa akşam okadar uğraştım ama ben fotoğrafımı ekleyemedim...Sanırsam boyutlar fazla geliyor...Eşim gelince cep telefonunla çektireyim belki olur...

canım microsoft picture manager ile çektiğin fotoğragı aç
orda resim düzenleme var onun içinde de resimleri sıkıştır var...
web sayfaları için olanını işaretle ve resmin boyutu değişir..
ama farklı kaydettki orjinal fotoya bişey olmasınyerimseniben

evet canım benim ilk bebişim allah izin verirse oğlunada allah uzun ömür versin canım ama illaki 3-4 kilo kalıyor nabıcaz bilmem:)))

tşk ederim cnm Allah razı olsun..inşallah Allah karnımızdakilerede sağlık ve uzun ömür versin..ne heyecanlı ilk olması :) ben ilkinde çok heyecanlıydım bunda Allahın gücüne gitmesin pek heyecan yapamadım aksine duyunca gözyaşlarına boğuldum çünkü beklmediğim ve plansız bir gebelikti..sonrada rabbim nasip etmiş vardır bir hayır diye kendimi teselli etmeye çalıştım..ama hala tam motive olabilmiş değilim ,dün bu topikteki konuları keşfedince daha mutlu oldum motivasyonum arttı valla..herkes çok sağolsun..bende yakında nöbüşümün fotosunu çekip ekleyeceğim kızlar..:hulya:

tam elim değmişken fotomu çekip ekliyeyim dedim.hazırladım foto makinemi elime aldım ,açılmıyor lmaz: şarjı bitmiş :bbo: hiç şaşmadım her zamanki şanssızlığım..kardeşim oğlumun fotosunu çeke çeke bitirmiş şarjı ,çitlendik ne olucak gamyoncuiremsu daha 12 yaşında ve oğlumun ona dudağını büke büke ve şirinlikle tiyyyzeee demesine dayanamıyor,yatıyor foto çekiliyorlar kalkıyorlar foto çekiliyorlar

:CüvCüv:
:CüvCüv:
buda benim göbü$üm:)

olmuyooo yükleyemiyorum(

oldu galiba yok yine olamamis cözemedim bir türlü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…