ay yerim ben onu ya..... :87:31+4te gittik doktora.1778grdı.biraz minyon olacakmış.
bizde 33+5de gittik ozaman 2700gr 47cmde boyu dedi doktorumuz iki hafta kadar önde gidiyomuşbizim bebişş
32+4 kilosu 1,956 kilo çıktı.. nasıl kızlar:44:
ortalamaya göre 32. haftanın sonunda 1800 olması gerekiyormuş..150 gr daha fazla 4 gündede o kadar alsa gayet iyi bence tam gününde gidiyor.
bizimde bugünkü kontrolümüzde yani 34+3 te canim kizimiz 2,300 kg.di boyunu söylemedi.karnimi ölctü cok iyi gelismis,bebegin gelisimide cok iyi cikti masallah..kontrol gayet iyi gecti sükürler olsun.rahimagzindada acilma yok bir önceki ölcümle ayni yatmaya calisma cabalarim i$e yaramis cok sevindim.$u iki haftayida atlatirsak sonrasinda problem kalmiycak insallah. cok MUTLUYUZ
bizimde bugünkü kontrolümüzde yani 34+3 te canim kizimiz 2,300 kg.di boyunu söylemedi.karnimi ölctü cok iyi gelismis,bebegin gelisimide cok iyi cikti masallah..kontrol gayet iyi gecti sükürler olsun.rahimagzindada acilma yok bir önceki ölcümle ayni yatmaya calisma cabalarim i$e yaramis cok sevindim.$u iki haftayida atlatirsak sonrasinda problem kalmiycak insallah. cok MUTLUYUZ
gozun aydn canımmmmmmmm çok sewidniim maaşşşlhh bebişine de
canım gözünaydın maaşallah bebeişine...
gözün aydın cnm ne güzel valla maş diyelim.darısı benim başıma inş..
maşallah bebeklere.ben 3 kilo olsun razıyım fazlasında gözüm yok valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?