maşallah bebişlere..bakalım bizimki kaç oldu..pofff valla insan çatlıyor meraktan ya
onu beslicem diye kendim kilo alıyorum galiba((
maşallah bebişlere..bakalım bizimki kaç oldu..pofff valla insan çatlıyor meraktan ya
onu beslicem diye kendim kilo alıyorum galiba((
32+0 da 2014 gram 43 cm olmuş minnoşum benim
hic sorma canm.bende nasil vericem kilolari diye dusunmeye basladim.herseyi ekmeksiz yiyorum artik.aciktigim zaman yogurt,meyve,sute saldiriyorum.en azindan bi sure idare ediyo.tekrara aciktigimda gene aynisini yapiyorum.
hic sorma canm.bende nasil vericem kilolari diye dusunmeye basladim.herseyi ekmeksiz yiyorum artik.aciktigim zaman yogurt,meyve,sute saldiriyorum.en azindan bi sure idare ediyo.tekrara aciktigimda gene aynisini yapiyorum.
aynen bu sıralar tatlı şeyler yemiyorum ekmeklerim sınırlı..unlu şeyler yemiyorum.acıkınca kuru meyve yoğurt süt mevsim meyvesi falan atıştırıyorum.hergün 30-45 dk yürümeye başladım..ısrarla alıyorum..eminim kendime alıyorumdur ben
maaşallh canım ya çok takdr edyrm seni valaa
kızlar yanlış yazmışım 32+6 olucaktıBengisu yum 33+6 da 2,060 gram 45 cm.di maşallah sübhanallah
selam canlarbizde bugün gittik 32+0 2300 gr 46 cm olmuşuz doktorum tatlıyı yasakladı malesef ama acayip tatlı tüketiyordum . plsun canım bebişim sağlıklı olsunda bende yemiyiveririm nolacak dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?