2011 Nisan Ayı Bebişlerinin Haftasına Göre Kilo ve Boyları

bebişlerimize 41 kere maaşallah kızlar biz de doktordan geldik NST girdik çok iyiymiş yaramaz kızım, bi dk. durmadı 32+5 te 2100 gr. boyu da 43 cm. olmuş, büyüdük anneyi de büyüttük

biz geldik teyzeleri doktordan... 34+1 de 2583 gram olmus bizim ufaklık boyunu bir ölçtürmedi sıpam kıprastı durdu:))))

maaşllah butun bebişlereeeee benmde pazrtesi bakalım benm cimcimem kaç oldu

maşallah bebişlere..bakalım bizimki kaç oldu..pofff valla insan çatlıyor meraktan ya
onu beslicem diye kendim kilo alıyorum galiba((

maşallah bebişlere..bakalım bizimki kaç oldu..pofff valla insan çatlıyor meraktan ya
onu beslicem diye kendim kilo alıyorum galiba((

hic sorma canm.bende nasil vericem kilolari diye dusunmeye basladim.herseyi ekmeksiz yiyorum artik.aciktigim zaman yogurt,meyve,sute saldiriyorum.en azindan bi sure idare ediyo.tekrara aciktigimda gene aynisini yapiyorum.

hic sorma canm.bende nasil vericem kilolari diye dusunmeye basladim.herseyi ekmeksiz yiyorum artik.aciktigim zaman yogurt,meyve,sute saldiriyorum.en azindan bi sure idare ediyo.tekrara aciktigimda gene aynisini yapiyorum.

sueylul tatlım sen çok almadın zaten bldgm kadryla gder kilolar merak etme bnde caktmga aralarda sut meyve yiyrm zaten bebişlere kilo ladran şeyler ya onlar ii oluyr

aynen bu sıralar tatlı şeyler yemiyorum ekmeklerim sınırlı..unlu şeyler yemiyorum.acıkınca kuru meyve yoğurt süt mevsim meyvesi falan atıştırıyorum.hergün 30-45 dk yürümeye başladım..ısrarla alıyorum..eminim kendime alıyorumdur ben

maaşallh canım ya çok takdr edyrm seni valaa

maaşallh canım ya çok takdr edyrm seni valaa

takdir ediyorsun da noluyor yine alıyorum yine alıyorumbişey becersem neysene pis bünyem var yaa..arkadaşım canı ne isterse herşey yedi hemde kusana kadar.15 kilo aldı..ben yersem tadımlık yiyorum halime bak

selam canlar bizde bugün gittik 32+0 2300 gr 46 cm olmuşuz doktorum tatlıyı yasakladı malesef ama acayip tatlı tüketiyordum . plsun canım bebişim sağlıklı olsunda bende yemiyiveririm nolacak dimi

selam canlar bizde bugün gittik 32+0 2300 gr 46 cm olmuşuz doktorum tatlıyı yasakladı malesef ama acayip tatlı tüketiyordum . plsun canım bebişim sağlıklı olsunda bende yemiyiveririm nolacak dimi

maşallah canım..bende 32 bittiğinde 1800 falan olmasını ümit ediyorum bakalım nasip kısmet..boylarda süper bu arada ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…