Of benim bebeğin karın cevresi 1 hafta geri o yuZden zayıf cikiyo Valla 3 kilo olsa bencede çok iyi ama bana cikmaZ gibi geliyo
Cnm üzülme benim bebeğimin karın çevresi 3 hafta geri çıktı ben de çok telaşlanıyorum ama inş bir sonraki kontrole kadar toparlarlar
Canım inşallah benim bebeğimin önce kafası küçüktü sonra kafası normale dondü bu defa karın cevresi küçüldü bi gittiğimde de herseyi normale dönmüştü dün gittim karın cevresi tekrar gerilemiş çok çektirdi bana bu cimcime..... İnşallah toparlar canım senin icinde dua edicem...
36+0 da boyumuz 49 cm klilomuz 2760 bebişim artık zayıf diil normal. ama bebişe kilo olsun diye yedim yedimm bende 4 haftada 6 kilo almışım :26: boşferrrr bebişim kilo almış o bana yeter
33+1 2200 gr 42 cm 2 haftada kızım 500 gr almış bende 1 kilo almışım.
biz de bugün gittik dr 34+5 günlük 2500 kg boyunu sormayı unutmuşum iki hafta sonrası için yine gelmemi istedim o zaman bakarız artık :)
Hadi bakalım yarın yaz mutlaka senin bebişi de merak ediyorum.İnş almışlardır kilo yaaa...Benim de haftaya kontrolüm daha var bakalım...yarın bende öğreneceğim 32+4 teyim.çok merak ediyorum ya
35+4 kilomuz 3174gr olmuş ama bizim dr boy vermio yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?