2011 Nisan Ayı Bebişlerinin Haftasına Göre Kilo ve Boyları

Of benim bebeğin karın cevresi 1 hafta geri o yuZden zayıf cikiyo Valla 3 kilo olsa bencede çok iyi ama bana cikmaZ gibi geliyo

Cnm üzülme benim bebeğimin karın çevresi 3 hafta geri çıktı ben de çok telaşlanıyorum ama inş bir sonraki kontrole kadar toparlarlar

Cnm üzülme benim bebeğimin karın çevresi 3 hafta geri çıktı ben de çok telaşlanıyorum ama inş bir sonraki kontrole kadar toparlarlar

Canım inşallah benim bebeğimin önce kafası küçüktü sonra kafası normale dondü bu defa karın cevresi küçüldü bi gittiğimde de herseyi normale dönmüştü dün gittim karın cevresi tekrar gerilemiş çok çektirdi bana bu cimcime..... İnşallah toparlar canım senin icinde dua edicem...

Sağol cnm dua etmekten başka yapacak hiçbişey yok.Rızkını veren Rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı da nasip etsin inş...

38+0 da 3800 dedi.
bakalım ultrason doğru çıkıcakmı 8 mart günü öğrenicezzz:)

çevremdekilere sölemiyorum evet. nazardan ziyade belki ultrason yanıltabilir diye.

benimde 34+3 te 2710 gr çıktı doktor iyi dedi ama bunun dışında bir bilgim yok arkadaşlar.

maaşallah kızlar insan 2 kiloyu geçtiklerini görünce daha bir rahatlıyor değil mi?? ya biz şimdi tam olarak kaç kilo taşıyoruz acabaaa???? bebek var.suyu var.eşi var.var da vaaaarrrrr

36+0 da boyumuz 49 cm klilomuz 2760 bebişim artık zayıf diil normal. ama bebişe kilo olsun diye yedim yedimm bende 4 haftada 6 kilo almışım :26: boşferrrr bebişim kilo almış o bana yeter

biz de bugün gittik dr 34+5 günlük 2500 kg boyunu sormayı unutmuşum iki hafta sonrası için yine gelmemi istedim o zaman bakarız artık :)

36+0 da boyumuz 49 cm klilomuz 2760 bebişim artık zayıf diil normal. ama bebişe kilo olsun diye yedim yedimm bende 4 haftada 6 kilo almışım :26: boşferrrr bebişim kilo almış o bana yeter

33+1 2200 gr 42 cm 2 haftada kızım 500 gr almış bende 1 kilo almışım.

biz de bugün gittik dr 34+5 günlük 2500 kg boyunu sormayı unutmuşum iki hafta sonrası için yine gelmemi istedim o zaman bakarız artık :)

Maş bebişlerinizeee ne güzell darısı benim başıma Allahım inşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…