2011 Nisan Ayı Bebişlerinin Haftasına Göre Kilo ve Boyları

kusura bakmıyorum şakada yapmıyorum canım İç güdüsel bişi herhalde sürekli telaşa kapılıyorum....

biraz gerilere bakın o zaman..
aynı haftada diğer bebekler kaç gr ortalama.
diğer annelerle dalga geçer gibi bide zayıfmı nasıl kilo aldırayım diyorsunuz..

günde 1 kilo kivi yiyin,hergün yarım kilo et yiyin,4 yumurta,2 lt de süt için..belki istediğiniz kıvama ulaşır..

hee 100 tane hurma yemeyide unutmayın.

Sakin ol cnm yaaa boşver millet araştırmadan sağına soluna bakmadan konuşuyor öyle....Ne sinirleniyon sen salla gitsin

Sakin ol cnm yaaa boşver millet araştırmadan sağına soluna bakmadan konuşuyor öyle....Ne sinirleniyon sen salla gitsin

haksızmıyım ama yaa.o yazdığını okuyup morali bozulan bir sürü anne olur..

bu arada benim kide 37. haftadayız 3000 kilo 48 cm..

kimsenin moralini bozmk gibi bi niyetim yok arkadaşlar nie bu kadar sinirlendinişz anlmadım...bende bu forumdaki bebeklerin kilolarına baktım benim bebeğimden daha ileride olan bebekler var...ondan bende telaşa kapıldım ve sordum....büyütmenin ve moral bozmanın alemi yok....ben kimsenin moralini asla bozmak istemem...ozaman nie böle bi topik açıldı ki herkes bebeğinin boyunu kilosunu yazıyooo...o zaman siz napıyosunuz çok merka ettimm...bebeklerimizden daha irir olan bebekler var moraliniz mi bozulyor...Neyse herkes anne olmaya hazırlanıyo kimsenin canını sıkmak sebebide olmak istemem....herkese hayırlı doğumlar....

elbette tombul bebekler görünce moralimiz bozulmuyor..neden bozulsun.maşallah deyip geçiyoruz..ama doğru düzgün okumamşsınız forumu belliki..bir sürü başlık var geriden gelen bebekler var,kilo sorunu yaşayan bebekler var.nisan annelerindede var.bu topiği okumadığınız ordan anlaşılıyor zaten..
kimse size bebeğinin kilosunu neden yazdın demedi.
aslında iri bir bebek olduğunu bal gibi biliyorsun ve gelmiş zayıfmı nasıl aldırayım diyorsun..yeteri kadar hassas değilsin.benim sinirlendiğim bu oldu...bir çok site var haftasına göre kaç kilo olması gerekiyor ortalamasına bakarsın..ordan zayıfmı irimi normalmi anlarsın.

hilalcim harikasin.agzina saglik.

bugün kontrole gittik.2800 gr civarında.bizimki minyon.boyunu söylemedi ama doktor.normalmiş kilo da.ne az ne çok işte.37 hafta bitti.doğuma kadar 3000 falan olacakmış

bugün kontrole gittik.2800 gr civarında.bizimki minyon.boyunu söylemedi ama doktor.normalmiş kilo da.ne az ne çok işte.37 hafta bitti.doğuma kadar 3000 falan olacakmış

2700 ü atlattımı sorun yok cnm..bende bugün 2700 ü geçmiş olsa diyordum.geçtiğini duyunca rahatladım..benim ilk kızım senin haftanda 2600 dü.3100 gr doğdu..üzülme sakın minyon diye..banada dr hep minyon olacak bu derdi ama doğunca çok güzel kilo aldı..boyuda iyiydi.

ben son haftamdayım 3 günüm kaldı bebeğim gününde gelirse tabi bugün kontrolde 3720 çıktı.son haftalarda özellikle çok alır diyolardıda inanmıyodum gerçekten öyleymiş..

dün doktordaydık teyzeleri 38+1 de 3300 gr. 50 cm. miş maaşallah gerçekten sonlara doğru atak yapıyo bu minnoşlar

bizde 38+0 3.100 gr 50 cm dedi doktor inanamadım...bebişim genelde küçük ilerliyordu ama şimdi maşşallahımız var 3.000gr olsun yeter derken çok sevindim valla...bebişi küçük olanlar haftası varsa hala hiç telaşlanmasınlar birden atak yapıyor bu minnoşlar....şimdi 38+4 günlüğüz cumada sezeryana giriyorum,diğer topikte yazdım...allah hepimizin yardımcısı olsun...

37+6 da 3400 grmış minik kuşum valla ben 3 olsunda gerisini istemiyorum demiştim doğuran kısslar da söylüyor usgdeki gibi çıkmıyormuş kiloları hayırlısı olssun benim yeğenim 2,5 kilo doğdu 4 ayda diıer bebeklerin kilosnu yakaladı şimdi 6 yaşında gayet sağlıklı

dün doktordaydık bizde....

38+0 da 3200 gr boyunu bilmiyorum söylemedi bu sefer ama geçen hafta 48 cm di şimdi 50 olmuştur herhalde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…