kusura bakmıyorum şakada yapmıyorum canımİç güdüsel bişi herhalde sürekli telaşa kapılıyorum....
Sakin ol cnm yaaa boşver millet araştırmadan sağına soluna bakmadan konuşuyor öyle....Ne sinirleniyon sen salla gitsinbiraz gerilere bakın o zaman..
aynı haftada diğer bebekler kaç gr ortalama.
diğer annelerle dalga geçer gibi bide zayıfmı nasıl kilo aldırayım diyorsunuz..
günde 1 kilo kivi yiyin,hergün yarım kilo et yiyin,4 yumurta,2 lt de süt için..belki istediğiniz kıvama ulaşır..
hee 100 tane hurma yemeyide unutmayın.
Sakin ol cnm yaaa boşver millet araştırmadan sağına soluna bakmadan konuşuyor öyle....Ne sinirleniyon sen salla gitsin
elbette tombul bebekler görünce moralimiz bozulmuyor..neden bozulsun.maşallah deyip geçiyoruz..ama doğru düzgün okumamşsınız forumu belliki..bir sürü başlık var geriden gelen bebekler var,kilo sorunu yaşayan bebekler var.nisan annelerindede var.bu topiği okumadığınız ordan anlaşılıyor zaten..
kimse size bebeğinin kilosunu neden yazdın demedi.
aslında iri bir bebek olduğunu bal gibi biliyorsun ve gelmiş zayıfmı nasıl aldırayım diyorsun..yeteri kadar hassas değilsin.benim sinirlendiğim bu oldu...bir çok site var haftasına göre kaç kilo olması gerekiyor ortalamasına bakarsın..ordan zayıfmı irimi normalmi anlarsın.
bugün kontrole gittik.2800 gr civarında.bizimki minyon.boyunu söylemedi ama doktor.normalmiş kilo da.ne az ne çok işte.37 hafta bitti.doğuma kadar 3000 falan olacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?