37+1 kilomuz 3050 gr. boyumuz 49 cm. tembel kızımın keyfi yerinde hiç gelmeye niyeti yokmuş
senin tatlı kızına da maaşallah canıminşallah hayırlı haberlerle dönersin sen de doktor kontrolünden normal mi bekliyosun canım ?
saol cnmevet teyzesi normal dün biraz rahatsızlandım bugün gittim doktora 3100 kg 51 cm olmuşuz ama sanırım biz biraz aceleciyiz teyzesi her an doğa bilirmişiz normade nisan 15 dik ama kızım artık gelmek istiyomuş doktor bey bugün öle dedi
ben 3 hafta önce gitmiştim kızlar dr a
bpd ve ac ölçülerini girerek kaan kocatepenin sitesinde hesaplama var
ona göre hesap yaparsam 150 gr daha eksik söylmeiş benim dr..
hangisi doğrudur acaba
oyy maaşallah sabırsız bebişinee peki doğmasında bi sakınca yok di mi, doktor biraz bekletelim falan demedi mi ? Gerçi kilosu da boyu da çok güzel, benimki de aksine rahat içerde, tam pansiyon buldu tabi bırakıp gelmez teyzesi
hayır cnm hiç bi sakıncası yokmuş doktora dedim bekse olmazmı dye ama dedi gelişimi tamamladı zaten bebeklerin bir çoğuda bu haftada doğar korkulacak bişey yok dedi sadece bana evden dışarı yanlız çıkma dedi suyumuz çok olduğu için doğma ihtimalimiz yüksekmiş teyzesi hayırlısı maşallah seninkine akıllıymış bak gününü bekliycek bebişimiz bnki gibi aceleci diğimiş aferim ona
oh oh maaşallah annesisizin hasret bitecek yakında desene sağlığıyla gelsin de bebişler ne zaman isterlerse o zaman olsun Hayırlısıyla kolay sağlıklı bi doğumun olur inşallah canım, darısı da başımıza olur [/QUOT
evet teyzesi dün gece yine yoklama yaptı kıvrandırdı beni biraz meleğim bekliyemiyor azıcık daha allahım cümlemi kalay geçitten geçirsin inşallh sağsağlim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip edsin
kızlar bebeğimin kilosunu öğrendim bugün doktor 3.309dedii 37 haftamız bitmiş....iki hafta kaldı doğuma dedi...boyuda 47 cm olmuş kısa kızım benim kilosu nasıl sizce zayıf mıı?????son iki haftda ne yapsamda hem kilo aldırsm hemde boyunu uzatsam ....
Benim minnoşum da büyümüş teyzeleri
36+6 da 2700 gr 49cm...
oh oh maaşallah annesisizin hasret bitecek yakında desene sağlığıyla gelsin de bebişler ne zaman isterlerse o zaman olsun Hayırlısıyla kolay sağlıklı bi doğumun olur inşallah canım, darısı da başımıza olur [/QUOT
evet teyzesi dün gece yine yoklama yaptı kıvrandırdı beni biraz meleğim bekliyemiyor azıcık daha allahım cümlemi kalay geçitten geçirsin inşallh sağsağlim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip edsin
Amin canım benim inşallahnasılsın şimdi, ben giremedim bikaç gün nete, doğdu mu yoksa senin yaramaz
kızlar bebeğimin kilosunu öğrendim bugün doktor 3.309dedii 37 haftamız bitmiş....iki hafta kaldı doğuma dedi...boyuda 47 cm olmuş kısa kızım benim kilosu nasıl sizce zayıf mıı?????son iki haftda ne yapsamda hem kilo aldırsm hemde boyunu uzatsam ....
Canım bence de kilosu gayet iyi neden kafana taktın anlamadım, boyu da doğunca uzar merak etme bol bol emzirirsin ..
35+2 kilomuz 2750 gr boyumuz 49
maaşallah annesi, bu da modellik yapacaklardan desene
37+0 kilosu 2.800 boy 48cm..
maaşallah bebişine canım
Benim minnoşum da büyümüş teyzeleri
36+6 da 2700 gr 49cm...
oyy maaşallah minnoşuna Allah nazardan saklasın
37+0 da kilosu 3.050 boyu 50 cm
maaşallah suphanallah annesi, tam haftasında sanki di mi
kusura bakmayında şaka mı yapıyorsunuz ben anlamadım..37 bitmiş 3300 lük çocuğa zayıfmı diyorsunuz...şükredin halinize
aynı sayılır haftamız benimki 2470 gr artık yorumu sana bırakıyorumkusura bakmıyorum şakada yapmıyorum canımİç güdüsel bişi herhalde sürekli telaşa kapılıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?