2011 Nisan Ayı Bebişlerinin Haftasına Göre Kilo ve Boyları

37+1 kilomuz 3050 gr. boyumuz 49 cm. tembel kızımın keyfi yerinde hiç gelmeye niyeti yokmuş

37+1 kilomuz 3050 gr. boyumuz 49 cm. tembel kızımın keyfi yerinde hiç gelmeye niyeti yokmuş

maşallah canım allah sağ salim kucağımıza almak nasip etsin inşallh hepimize cuma günü bizimde randevumuz var 15 gün önce 2850 kg olmuştuk bakalım şimdi kaç olucaz :44: hayırlısı artık

senin tatlı kızına da maaşallah canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin sen de doktor kontrolünden normal mi bekliyosun canım ?

ben 3 hafta önce gitmiştim kızlar dr a

bpd ve ac ölçülerini girerek kaan kocatepenin sitesinde hesaplama var

ona göre hesap yaparsam 150 gr daha eksik söylmeiş benim dr..
hangisi doğrudur acaba

senin tatlı kızına da maaşallah canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin sen de doktor kontrolünden normal mi bekliyosun canım ?

saol cnm evet teyzesi normal dün biraz rahatsızlandım bugün gittim doktora 3100 kg 51 cm olmuşuz ama sanırım biz biraz aceleciyiz teyzesi her an doğa bilirmişiz normade nisan 15 dik ama kızım artık gelmek istiyomuş doktor bey bugün öle dedi

oyy maaşallah sabırsız bebişine e peki doğmasında bi sakınca yok di mi, doktor biraz bekletelim falan demedi mi ? Gerçi kilosu da boyu da çok güzel, benimki de aksine rahat içerde, tam pansiyon buldu tabi bırakıp gelmez teyzesi

ben 3 hafta önce gitmiştim kızlar dr a

bpd ve ac ölçülerini girerek kaan kocatepenin sitesinde hesaplama var

ona göre hesap yaparsam 150 gr daha eksik söylmeiş benim dr..
hangisi doğrudur acaba

bilemiycem canım bnm ama önemli olan bebişinin sağlıgı olabilir hesaplamalarda ufak farklar ama bnce sen kendi doktoruna güven

hayır cnm hiç bi sakıncası yokmuş doktora dedim bekse olmazmı dye ama dedi gelişimi tamamladı zaten bebeklerin bir çoğuda bu haftada doğar korkulacak bişey yok dedi sadece bana evden dışarı yanlız çıkma dedi suyumuz çok olduğu için doğma ihtimalimiz yüksekmiş teyzesi hayırlısı maşallah seninkine akıllıymış bak gününü bekliycek bebişimiz bnki gibi aceleci diğimiş aferim ona

oh oh maaşallah annesi sizin hasret bitecek yakında desene sağlığıyla gelsin de bebişler ne zaman isterlerse o zaman olsun Hayırlısıyla kolay sağlıklı bi doğumun olur inşallah canım, darısı da başımıza olur

kızlar bebeğimin kilosunu öğrendim bugün doktor 3.309 dedii 37 haftamız bitmiş....iki hafta kaldı doğuma dedi...boyuda 47 cm olmuş kısa kızım benim kilosu nasıl sizce zayıf mıı?????son iki haftda ne yapsamda hem kilo aldırsm hemde boyunu uzatsam ....

kusura bakmayında şaka mı yapıyorsunuz ben anlamadım..37 bitmiş 3300 lük çocuğa zayıfmı diyorsunuz...şükredin halinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…