kizlar bugün kontrolümüz vardi.benim minno$ 2.900 kilo ve 47 cm. olmus36+6. haftamizdayiz.doktorum gelisimini,suyunu,bebegin e$ini herseyi iyi buldu..artik istedigi zaman gelebilir yatmam gerekmiyo artik bu haftaya kadar hayirlisiyla tasidik..gerci bence hala gelicek gibi görünmüyor ama belli olmaz
kizlar bugün kontrolümüz vardi.benim minno$ 2.900 kilo ve 47 cm. olmus36+6. haftamizdayiz.doktorum gelisimini,suyunu,bebegin e$ini herseyi iyi buldu..artik istedigi zaman gelebilir yatmam gerekmiyo artik bu haftaya kadar hayirlisiyla tasidik..gerci bence hala gelicek gibi görünmüyor ama belli olmaz
36+2 de kızım 3100 gram kızlar ama boyunu öğrenemedik artık son kontroldü 4 nisan kızım geliyoooorrrrr
kızlaarrr,32+2 de 1960 gramm bebişimsizce nasıl iyimi
36+2 de kızım 3100 gram kızlar ama boyunu öğrenemedik artık son kontroldü 4 nisan kızım geliyoooorrrrr
iyi canım, maaşallah tam haftasında gidiyo, boyu nasıl ?
boyumuz bir hafta önden gidiyormus canımm3 hafta sonra kontrolümz war yine,33.hafta itibariyle bebişlerin en çok kilo aldığı döneme girilmiş oluyormuş bakalım ne kadar olcak kilomuz inş. iyi gider,zayıf dogarsa diye korkuyorum ele avuca gelsin biraz istyrm tutması kolay olsun
iyi canım, maaşallah tam haftasında gidiyo, boyu nasıl ?
boyumuz bir hafta önden gidiyormus canımm3 hafta sonra kontrolümz war yine,33.hafta itibariyle bebişlerin en çok kilo aldığı döneme girilmiş oluyormuş bakalım ne kadar olcak kilomuz inş. iyi gider,zayıf dogarsa diye korkuyorum ele avuca gelsin biraz istyrm tutması kolay olsun
korkma canım şimdiye kadar haftasında ilerlemişsiniz bundan sonra daha iyi olur artık, sağlığıyla gelsin de kilosuna da çok takılmamak lazım
bugün doktora gitti 36+6 3 kilo 4 nisan doğum tarihi olarak kaydetti hayırlısı sabırsızlıkla bekliyorum :)
Maaşallah canım bebişine, hadi tarih de belli oldu gözün aydın, hayırlı doğum nasip etsin Allah
bugün doktora gitti 36+6 3 kilo 4 nisan doğum tarihi olarak kaydetti hayırlısı sabırsızlıkla bekliyorum :)
canım bebişine maşallahhbebişinin 32.-33. haftalardaki kilosunu hatrlıyormusun
biz de bugün doktorumuza gittik
35+5 te oğlum 2.700 gr olmuş.
DOktorumuz iyi dedi. Boyunu zaten hiç söylemiyor bize.
bizimde bugün kontrolümüz vardı kızım 35+3te 2630 gr 49 cm olmuş
Maaşallah annesi kızın uzun boylu olacak desene
bugün kontrolümüz vardı 36+2 de kızım2900 kg olmuş boyumuz 50 cm olmuş maşallah kızıma 20 gün sonra dogumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?