2011 Nisan Ayı Bebişlerinin Haftasına Göre Kilo ve Boyları

bizde dun gttk dr a artık boyunu sölemyr bzmkide..kilomuz 578 grdı 23+2 idid...haftasyla uyumlu dedi bebişimn kilosu için..

benim oğlan baya önden gidiyor kızlaar..
25+1de 26+6 çıktı ve 35 cm,1003 gr.maşallaaah demeyi unutmayın amaa teyzoşlaar..
nasıl doğurucam ben bu çocuğu

25+1de 26+6 çıktı ve 35 cm,1003 gr.maşallaaah demeyi unutmayın amaa teyzoşlaar..

maaşallh maaşallh kuzum doğurursn merak etme tatlım o gucu o zamn bulursn ins .. tombiş oğlşnu dogncada bi gzel öpersn ohh mis gbi

benim bebişimde 25+5 te 1060 gramdı

ay kızlar...maşallah ya artık kg lara başladık gramlar bitti..maşallah...haftaya kontrolüm var çok heycanlıyım...inş bebişimin karın boşluğundaki açıklıkta kapanmıştır:26: ozaman benim için bayram olucak

maşallah bebişlere bende kızımı merak ediyorum teyzeleri aslında eşim git muayene deyip duruyor kendimi zor frenliyorum çünkü hiç ayını beklemeden gittim muayene bu ay için beklemeliyim diyorum bakalım sabredebilecekmiyim ama napayım özlüyorum bebeğimi

kızlar maşallah meleklerinize kocaman olmuşlar hepsi.

bizde salı günü gittik doktorumuza 26+5 olması gerekirken ultrasonda 28+2 çıktı oğluşum.
37 cm ve 1.186 kg çıktı.

kızlar maşallah meleklerinize kocaman olmuşlar hepsi.

bizde salı günü gittik doktorumuza 26+5 olması gerekirken ultrasonda 28+2 çıktı oğluşum.
37 cm ve 1.186 kg çıktı.

oy maşallah ya...ay baya büyüttük bebişlerimizi ya...RABBİM SONUNA KADAR BÖYLE GİTMEYİ NASİP ETSİN

Kısslar bizimde 23+6'da kilomuz 740 gr boyumuzda 29cm

cnm ben çok meyva süt yoğurt yiyorum bide peynir
çok yiyorum ama kızlarr:) öyle böyle diil:)
protein ağırlıklı yani

Geçen hafta ayrıntılı ultrasonum vardı. Buna göre minik kızım;

26.Haftada 36 cm boy , 1000 gr.' dı.

21+1 de445 gr 23 cm di
sizinkiler bayağı büyümüş yaa benimki pek ufak göründü gözüme..25. haftada gideceğim bakalım kaç olmuş

kızlar benim de bu hafta içi kontrolüm vardı 25. hafta başında 880 gr boyu 31 cm di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…