2011 Nisan Ayı Bebişlerinin Haftasına Göre Kilo ve Boyları

bence bebişin yapısınada bağlı kilosu..leegörkemm canım seni sonunda burda yakaladım nerdesin canım nasılsın?

merhaba kızlar bugün doktor kontrolumuz vardı 27+1 de 38 cm ve 1150 gr. çıktı doktorumuz bir hafta önden gidiyor dedi... maaşallah oğluma:)

kızlar benim de bu hafta içi kontrolüm vardı 25. hafta başında 880 gr boyu 31 cm di

merhaba kızlar bugün doktor kontrolumuz vardı 27+1 de 38 cm ve 1150 gr. çıktı doktorumuz bir hafta önden gidiyor dedi... maaşallah oğluma:)

MAŞALLAH YA BEBİŞLERİNİZE.. NE GÜZEL BÜYÜYOLAR ARTIK..BUNDAN SONRA DAHA ÇABUK KİLO ALICKLARMIŞ AMA BAKALIM...

bizde bugün kontrolümüzü olduk teyzeleri 26+6.haftada KIZIM 950gr.olmus gelisimi gayet güzel dedi doktor teyzemiz..seker kontrolü yapildi 47 cikti oda iyimis sorun yokmus.idrar ve kanim da iyi cikti.bizden mutlusu yok yani

Son düzenleme:
bizde bugün kontrolümüzü olduk teyzeleri 26+6.haftada KIZIM 950gr.olmus gelisimi gayet güzel dedi doktor teyzemiz..seker kontrolü yapildi 47 cikti oda iyimis sorun yokmus.idrar ve kanim da iyi cikti.bizden mutlusu yok yani

gözünaydın canım büyütmüşsün kızı şekerinde iyi çıkmış ne güzel darısı benim başıma bu hafta şekerime baktırıcam haftayada doktora gidicem özledim kızımı.

MAŞALLAH CNM.. 1 HAFTA ÖNDENMİ GİDİYO? GELİŞİMİ İYİ SANIRIM..AMA ARTIK KİLO OLARAK HESAPLAMAK İSTİYORUM... BU GİDİŞİMDE OLURMU DİYORUM AMA OLMAZ SANIRIM...:26:

Yok canım haftasıyla uyumlu gidiyor.
İnternette de 24. hafta için 600-650 yazııyor zaten.
Gelecek kontrolde kilodan bahsedebiliriz sanırım

ay bende benim bebis az kilo aldi saniyodum az önce kaan kocatepenin sitesine baktim benim haftamda kac olmali bebek diye 26+6(27.haftada) tam 950 gr.yaziyo ortalamadaki..sevindirik oldumdemekki az degilmis olmasi gerekende kuzumbende doktora az degilmi diyorum bide:))kadinda hayir normal dedibizimde kolayimiz hic bulunmuyo vallahi..

ay ben bu topiği hep unutuyorum yaaa
bizde cumartesi doktordaydık teyzeleri.
oğluşum 8 gün büyük çıkmıştı 29+2 yani 30.haftasından gün almıştı.kilomuz 1.473 boyumuzda 39-40 cnm çıktı.

oğluşum 8 gün büyük çıkmıştı 29+2 yani 30.haftasından gün almıştı.kilomuz 1.473 boyumuzda 39-40 cnm çıktı.

Yıldızlı maşallah bebeklerinize.
Her kontrolde neredeyse ikiye katlıyorlar.

24+5 TE 26+2 İLE UYUMLU 12 GÜN İLERİDE MAŞALLAH AMA ŞEKERİME BAKILCAK İYİ ÇIKARSA BEBİŞİMİZ SAĞLIKLA KİLO ALIYO...BU KADAR ÖNDEN GİDEN BEBİŞ ACABA ŞEKERDENMİ KİLO ALIYO DİE TEREDDÜT EDİYOLAR... SAĞLIĞI YERİNDE VE KARNINDAKİ AÇIKLIK 2 DEĞİL 1 TANEYMİŞ MEĞER..ODA AYNI DURUYO CİDDİ BİŞEY DEĞİL YANİ..ÇOK ŞÜKÜR HERŞEYİMİZ İYİ... TOPLAM 7 KİLO ALMIŞIM ŞU ANA KADAR DOKTOR YÜZ VERMİYO İYİDE DEMEDİ..DİKKAT ET DEDİ..

831 GR 32 CM BOYUMUZ

masallah canim
24. hafta.
Kilomuz 662
Boyumuz da yaklaşık 30

canim burayida unutma:))aglar sonra bak..masallah oglusuna

dünü$ masallah oglusunainsallah seker testinden de güzel sonuclar alirsin..
24+5 TE 26+2 İLE UYUMLU

831 GR 32 CM BOYUMUZ

masallah canim

canim burayida unutma:))aglar sonra bak..masallah oglusuna

dünü$ masallah oglusunainsallah seker testinden de güzel sonuclar alirsin..

sağol cnm inş iyi sonuç alırımda..rahat rhat büyütürüm oğlumu hoş olumsuz çıksa diyetmi yaptırıyo..vallahi yediklerimde diyetlikbi durum yok ama bakalım..

kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda oğluşumun 26+5 te kilosu 1250 gr boyu 35 cm

slm kızlar biz yeni gördük bu topiği dün bizde doktordaydık 24+5 sata göre ultr. göre 26+3 günlük 34 cm 900 gr şeker yüklememiz akşam yapıldı bizim doktor isteğiyle sonuç bugün

kızlar maşallah bütün bebekler öncen mi gidiyor banamı öyle geldi..nazar değmesin

kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda oğluşumun 26+5 te kilosu 1250 gr boyu 35 cm
maşallah nisan bebekleri çok sağlıklı nazar değmesin inş..
slm kızlar biz yeni gördük bu topiği dün bizde doktordaydık 24+5 sata göre ultr. göre 26+3 günlük 34 cm 900 gr şeker yüklememiz akşam yapıldı bizim doktor isteğiyle sonuç bugün
ay seninki benimkinden bi 69 gr daha çok ama boyud fazla ahaha maşallah cnm senin bebekte doktor dememiş sana ama iri kıyım bişi olcak sanırım..diyo bakalım nasıl doğurtcazseni die...aman o gün gelsin çatır çatır doğururuz inş
kızlar maşallah bütün bebekler öncen mi gidiyor banamı öyle geldi..nazar değmesin

maşallah topiğimizin bebişleri çok sağlıklı dimi cnm..hep önden gidiyolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…