2011 Nisan Ayı Bebişlerinin Haftasına Göre Kilo ve Boyları

maşallah gerçekten topiğimizin bebişlerineee ayy esracım merak etme ben 69 grmlık rejim yaptırırım oğluşuma yaa doktorum değilde eşim dedi sen bu gidişle bebeği doğuramazsın diyorr ayy hem o kadar yediriyor oğlum tosun olsun diyee bide dediğine bak kız hast. aynı olsa düşünsene aynı odada falan denk gelirmişiz

benim kızım hep 3-4 gün geriden geliyor...
beslenmeme dikkat ediyorum ama taa ilk başından beri hep geriden geliyor...

ay sinir etmesin beni kocan....duasaatine denk gelir semaya yükselir vallahi..hayra konuşsun fururum doğururuz cnm çatır çatır... hem kilolu çocuk 4.5--5 olmadığı sürece güçlü olur atarmış kendini dışarı herkes öyle dio... sen hangi hastaneyi düşnüyosun cnm... hisarda yapıcam %90 ama..erdemede kafam takıldı açıkcası..
benim kızım hep 3-4 gün geriden geliyor...
beslenmeme dikkat ediyorum ama taa ilk başından beri hep geriden geliyor...
cnm en başından beri öyleyse döllenme geç olmuştur takma kafana..ama gerçektende bak.. et süt yumurta ye iç faydasını gerçekten görürsün...
protein yiceksn cnm
et süt yumurta.
inan bana yararını görürsün.

cnm ben yedim... 8 gün ilerdeydi...yadim içtim 3 hafta sonunda 4 gün daha ileri atak yapmış maşallah 12 olmuş ama doktor şekere bakıcak normalse herşey güzel olcak inş cnm..dediğini dinledim yani ama.. 2 kilo yapamadım bebeği 831 miş hala

24+5 TE 26+2 İLE UYUMLU

831 GR 32 CM BOYUMUZ

esracım maşallah oğluşuna.
inşallah şeker çıkmaz cnm sakın kafana takma üzüntüdende çıkabiliyoımuş.
benimde bebeğim 8 gün önde ama doktor şekerden değil dedi.babamız boylu poslu bununda çok önemi var dedi.inşallah seninkide öyledir cnm.

kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda oğluşumun 26+5 te kilosu 1250 gr boyu 35 cm

maşallah cnm oğluşuna

slm kızlar biz yeni gördük bu topiği dün bizde doktordaydık 24+5 sata göre ultr. göre 26+3 günlük 34 cm 900 gr şeker yüklememiz akşam yapıldı bizim doktor isteğiyle sonuç bugün

cnm maşallah miniğine.
şeker yüklemesi aç yapılıyodu senin doktor neden akşam istedi?

cnm benim sağol..bizde öyleyiz anna baba iri kıyım falan..bakalım..inş iyi çıkar..bu sınavıda atlatır..artık şurda ne kaldı keyfini süreriz..

esracmm snnki bnmkine göre haftası küçük :)
bakalım ben 32+0 da haftamda büyük doplere giricem.
orda nasıl çıkıcak.
24 ocak ı bekliyorum.

Son düzenleme:
3 boyutluya girmiştim yaa ben 24 haftalıkkkenn
o doktor bana 32. haftamdada ücretsiz olarak bakıcam demişti. randevu alırsın demişti.
organlarını yine incelicek yani.
suyuna beslenmesine kan akışına fln bakıcakmış.

anladım cnm....4 boyutlu yani... ücretsiz bakması dahada güzel

sizinkiler kocaman ya benim kız pek küçük kaldı yanlarında
24+3 te 660 gr 29 cm

28+0 da kızım 1227 gr bacak boyu vücuduna göre uzunmuş ondan yiyorum bu kadar tekmeyi demek
şükür herşey yolunda erken doğum riskimde yokmuş 32. haftada görüşürüz dedi doktorumuz
şurda ne kaldı dogurmamıza kızlar yaa

sizinkiler kocaman ya benim kız pek küçük kaldı yanlarında
24+3 te 660 gr 29 cm

cnm neden küçük olsun seninkide haftasına göre gidiyodur merak etme.

cnm maşallah senin prenses kocaman olmuş

kızlar bende dra gittim 2 gün önce 26+3 de 930 gr 33 cm boy

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…