Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canımsın çooook çook teşekkür ederim, duygulandırdın beni..Rabbim özellikle berenece ve lastmoon'cuma en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah... İkiniz de dualarımdasınız...Sizleri seviyorum kızlar, iiki varsınız, bu arada bebişim teyzelerini çoook öpüyor..

canım çoook ama çoook tebrik ederim...darısı tüm isteyenlere inşallah..bence hiç negatif düşünüp bebeğini de strese sokma...herkes senin gibi endişeleri ister istemez yaşıyor çok normal..Artık bize de arkadaşlarımıza dua etmek düşüyor (hamilelerin duası kabul olurmuş). Allah ikimizi de tamamına erdirsin canım..

canım çoook ama çoook tebrik ederim...darısı tüm isteyenlere inşallah..bence hiç negatif düşünüp bebeğini de strese sokma...herkes senin gibi endişeleri ister istemez yaşıyor çok normal..Artık bize de arkadaşlarımıza dua etmek düşüyor (hamilelerin duası kabul olurmuş). Allah ikimizi de tamamına erdirsin canım..

selam canlar nasılsınız özledim sizi. bayadır giremedim.beren ece inception napıyonuz nasıl gidiyor ahesme senide unutmadım senin gebelik nasıl gidiyor artık keseyi görmüşsünüzdür herhalde durumlar iyidir inş. seninde inception nasıl gidiyor cinsiyeti belli oldumu?
berenece çalıştığını söylemiştin işler nasıl gidiyoe umarım tez vakitte borçları kapatırsınız tabi o arada hamile olduğunuda öğrenirsin:)
bende durumlar aynı şimdilik işte bu adetimle tüp bebek tedavisine başlayacaz inşallah.haftaya adet olucam ama 4 gündür kahverengi akıntı geliyor nedenini anlamadım yazında böyle olmuştu kistmi var diye doktora gittim ultrasonla baktı hormon tahlilleri yaptı durum gayet normal çıktı içim rahatlamıştı ama burdan az önce yazılar okudum kahverengi akıntının normal olmadığı gebeliği engellediğini büyük ihtimalle polip olduğu yazıyor ama o kadar doktora gittim olsa söylerlerdi herhalde diye düşünüyorum:) hayırlısı olsun..
meryem süresine başlıyorum sürekli adet olunca kalıyor bi 40a tamamlayamadım gitti...
hadi kızlar çıktım ben tüpe başlarsak gelişmelerden haberdar ederim inş. hadi öptüm hepinizi...

Canım hayırlı olsun Tüp bebek tedavin, inşallah başarılı sonuçlar alacaksın, dualarım hepinizle..benim hamilelik iyi gidiyor Allah' a şükür..20 haftalık olduk neredeyse teyzeleri...cinsiyeti erkek miş..
kendinle ilgili hiçbirşeyi kafaya takma, doktor olumsuz birşey olsaydı görürdü ultrasonda, kafanı rahat tut canım...
berenece, ahesme sizler neler yapıyorsunuz??

hepinizi öpüyorum kızlar...hbrlerinizi bekliyorum..

Son düzenleme:
bu gün dr gittik 29*24mm yumurtam varmış 5,5*4mm lik 10 kadarda yumurta varmış. eşimin spremiograma baktı aşılama dedi igne verdi aşılama yapıcak rahim duvarım 7mm hiç bi ilaç kullanmadım sadece klomenden sonra çatlatma ignesi verdi çarşamba aşılıycak ne olur bi yorum yapın biri çok büyük digerleri küçük degilmi aşılama için rahim duvarı kalınlıgım nasıl? bukadar basitmi aşılama? ne olur yorum yapın çok telaşlandım 29mm yumurta büyük degilmi digerleride 5,5mm eşimin spermleri 14milyonmuş azmış o yüzden aşılama demiş devlet hastanesinde yapıcak ben özel bi lab. yıkatıp götürücem spermleri oda aşılıycak bi yorum hiç bilmiyom aşılamaaaaaaaaaaaaaa
başka ilaç falan vermedi

kızlar naber napıyosunuz her zamanki gibi sizden ses seda yok.. beren ece inception ahesme nasılsınız?
ben ii değilim ya en son size dedim ya tüp bebek tedavisine başlayacaz diye muayyenede kist çıktı sonra başka bir sürü test falan filan derken daha bizi tüp bebek servisine yeni sevk ettiler tabi ordanda bir sürü belge falan istiyolar bide ilaç için rapor lazım bu adetide kaçırdım.taa sonrakine kaldık.ama ben bu ay yapılır şubat tatilinde aradan çıkar diye düşünüyordum ama bir sürü test falan derken kaldı umutlar şubata marta kaldı ..hayırlısıyla olsunda beklerim ben..sizde dua edin benim için.beren ece sen yaptırdın biliyorsun tüp bebek aşamaları gerçekten çok zormu? merak ediyorum anlatsana biraz bana gerçi okuyorum internetten ama..yardımcı olursan sevinirim.hadi öptüm dua ile...

mrb canım,

iyiyim , 25 haftalık olacağız herşey iyi çok şükür...
canım kist için kafana takma sakın..bende de kist oluşmuştu, hatta hamile kalmadan 1 kaç ay önce doğum kontrol hapı bile kullandım düşün bendeki psikolojiyi, çocuk isterken doğum kontrol hapı kullanmak..ama sedece sabır gerekiyor..kist tedavini ol bir an önce bak o da bir engel bebek için..üzme kendini sakın..İnşallah bir an önce Tüp bebek tedavin başlar...hbrlerini bekliyoruz...öptüm hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…