kızlar ben geldim bilgisayarım tamir oldu şükürr..sizinle dertleşmeyi çok özledimlastmoon canım kardeşini tebrik ediyorum ve eline almayıda inşallah nasip eder rabbim. darısı ablasının ve tüm isteyenlerin başına.inception canım bence doktorun verdiği d.kontrol hapını kullan kullanki kistin yok olsun yoksa gebe kalman zorlaşır.ben bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum müjdemi vereyim sizlere hemen.10 gibi adet olucam .tüm prosedürde tamam sanırım 12 si gibi tedaviye başlanır nasipse kafam çok rahatlamıştı bir aydır çok düşünmüyordum şimdi biraz heyecanlıyım yine..tüp bebekte sonuç daha başarılı ama yinede şubattan beri artık tek embriyo dölleniyormuş çoğul gebeliklere karşı.. şansım biraz daha düşük ama yinede umutluyum hayırlısı bakalım.maraton başladı yine
canım hg topiğimize inş sende beklemezsin daa fazla.rahim filmi için endişelenme çok kolay bi işlem.ağrı eşiğin düşük degilse agrın olmaz mümkün oldukça rahat ol ve kendini sıkma sakınkii filmin güzel çıksın sıktıgında bazen tıkalı olmayan yerler bile tıkalı gözükebiliyo çünkü.eger attan muaynede canım acımıyorsa onunla aynı şey agrın olmaz.5 dakikalık bi işlem.inş sorun çıkmaz canım.
canım ben adet oldum sonunda, bu ay da kistim oluşmuş adetim ondan gecikmiş, doğum kontrol hapı kullan dedi, ama ban kullanmıcam..Allah ol derse olur zaten..Soğan kürüne başladım..15 gün uygulayacağım..kardeşini tebrik ederim, darısı hepimizin başına inşallah...eee sen ne yaptın? belik sen de hamişsindir, ne güzel olur...[/QUOTE
msjını şimdi okudum çok üzüldüm senin için de dua edeceğimmm inşallah önümüzdeki ay güzel haberler paylaşırsın. yakın çevremde ilk aşılamalarda , ilk tüp bebek denemelinde hamile kalan bisürü bisürü kişiler var Allah bize de nasip eder buna inanmalıyız. yeryüzünde sabretmeyi bilenlerin bütün dilekleri gerçek olurmuş ama istenildiği,dilendiği zamansa değil sadece vaktı gelince.... sabrettmek zor ama beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldırrr.
canım ben adet oldum sonunda, bu ay da kistim oluşmuş adetim ondan gecikmiş, doğum kontrol hapı kullan dedi, ama ban kullanmıcam..Allah ol derse olur zaten..Soğan kürüne başladım..15 gün uygulayacağım..kardeşini tebrik ederim, darısı hepimizin başına inşallah...eee sen ne yaptın? belik sen de hamişsindir, ne güzel olur...[/QUOTE
msjını şimdi okudum çok üzüldüm senin için de dua edeceğimmm inşallah önümüzdeki ay güzel haberler paylaşırsın. yakın çevremde ilk aşılamalarda , ilk tüp bebek denemelinde hamile kalan bisürü bisürü kişiler var Allah bize de nasip eder buna inanmalıyız. yeryüzünde sabretmeyi bilenlerin bütün dilekleri gerçek olurmuş ama istenildiği,dilendiği zamansa değil sadece vaktı gelince.... sabrettmek zor ama beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldırrr.
teşekkür ederim canım, Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah..
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben 1 hafta tatile çıkmıştım tüp bebek tedavisinden önce moral olsun diye.dün gece geldim.şimdi açtım siz neler yapmışsınız diye topik yine durağan. ben 8de adet oldum yarın yani pazartesi randevum var hayırlısıyla yarın resmen başlıyorum maratonabu tatil bana çok iyi geldi kafam bomboş.birde daha hormon testi yaptırmadım ama bu ayki kanamam diğer aylara göre çok daha fazla seviniyorum demek herşey yolunda bende çok kanama olmazdı.sizi özledim lütfen habersiz bırkmayın sıksık girin topiğe bende gelişmlrden haberdar edicem sizleri.lastmon bu arada senide özledim hemen baktım varmısın diye ama yine yoksun
canım benim senin için her şeyin yolunda gitmesine sevindim yeni maratonunda hayırlı olsun inşaallah hayırlı evlatla sonuçlanır.tatile çıkıp dinlenmende iyi olmuş kafan rahatlamıştır en azından tüp bebeğede böyle başlamak daha iyi olcak sanırım..bende bugün tatile gidiyorum memlekete ailemin yanına bayram sonrasına kadar yokum buralarda ama aralarda fırsat bulup açmaya çalışacam özellikle seninle ilgili gelişmeleri öğrenmek için..iki gün önce adet oldum ve tatilede kocasız gittiğim için size dönüşe güzel haberlerle gelirim diyemiyorum:)dönüşte bende tüp bebek düşünüyorum hayırlısıyla bakalım senin nasıl olcak merakla bekliyorum umarım bize umut olursun..hadi hepinize iyi tatiller yüzünz hep gülsün kucağınız bebek dolsunbirbirimize özellikle ramazanda bol bol dua edelim..kib.
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben 1 hafta tatile çıkmıştım tüp bebek tedavisinden önce moral olsun diye.dün gece geldim.şimdi açtım siz neler yapmışsınız diye topik yine durağan. ben 8de adet oldum yarın yani pazartesi randevum var hayırlısıyla yarın resmen başlıyorum maratonabu tatil bana çok iyi geldi kafam bomboş.birde daha hormon testi yaptırmadım ama bu ayki kanamam diğer aylara göre çok daha fazla seviniyorum demek herşey yolunda bende çok kanama olmazdı.sizi özledim lütfen habersiz bırkmayın sıksık girin topiğe bende gelişmlrden haberdar edicem sizleri.lastmon bu arada senide özledim hemen baktım varmısın diye ama yine yoksun
lastmoon gitmene üzüldüm inan kendimi daha şimdiden yalnız hissettim bana destek oluyordun çok.ama seninde tatile ihtiyacın var biliyorum çünkü birlikte çok zor süreçler atlattık.sende inşallah ailenle çok güzel vakit geçirirsin
bugün ilk iğnemi oldum para konusunda babam sağolsun benim için kendini helak etti ve beni inadımdan vazgeçirdi neyse herşeyde bir hayır var heyecanlıyım sana güzel haber vermek istiyorum inşallah herşey yolunda gider duanı benden esirgeme neolur.sende inşallah dönünce biran önce tedavine başlar bebeğine kavuşursun canım.bu arada inception nerde sesi çıkmıyor
berencim naber napıyon?özledim kız seniama inanki herzaman aklımdasın özellikle namazlardan sonra mutlaka senin içinde dua ediyorum.bu defa tutacak inşaallah senin.
eeee nasıl gidiyor iğneler bittimi yummurtalar ne alemde toplandımı?merak ettim bilgilendir bizi..biliyon dönüşte bende başlayacam inşaallah bu maratona ve çok yardımına ihtiyacım olacak.gerçi o gün gelsinde hele herhalde sen de o aralar bebeğim kızmı acaba arkekmi gibi merakların olur büyük ihtimalle:)İNŞAALLAH...
Varya benimkide nasıl bir tatilse artık gelen geçen bişey varmı hamilemisin bişey yokmu ?bu tarz sorular hayır sorusunada doktora gitmiyormusunuz sorun kimde işte şuraya git buraya git şu kadın bu kadın falan filan derken kafam iyice sıkılmaya başladı.güya ailemle güzel bi tatil geçirmek için geldim.böyle olunca hep içimden kimsenin beni tanımadığı bir yere eşimle gidip tatil yapmak geliyor..
neyse sizinde canınızı sıkmıyim ben..hadi hayırlı haberlerinizi bekliyorum...
lastmoon neolur gir sık sık topiğe .nasıl güldüm anlatamam.pozitiflik getirdin biran:)yumurtalarım perşembe günü toplandı yani geçen perşembe .15 tane toplandı kolay bir işlem ağrısız sızısız korulacak birşey yok.güzel gelişme göstermiş yumurtalar şükür.ertesi gün arayın dediler kaç tanesinin döllendiğine dair 7 tanesi döllenmiş oda benim için çok güzel bir haber oldu yedi ve üstü yumurtalar için 5 gün bekletiyorlarmış transfer için yarın yani salı olacak benim transferim duanı esirgeme benden.evet bayağı tecrübeli oldum.ama lastmoon sorma bu ğineler biraz farklı karnımın üstü okadar mor ki görsen acırsın halime .güzel hayaller kurmuşsun umarım gerçek olur.sen iyisin sanırım şükür yazılarından anlayabiliyorum geçiyor bana mutlu halin.ben bugün biraz stresliyim hemen gel artık ta sende başla aynı zamanlarda hamile kalalım bu seferde hamilelik hakkında konuşalım ben nasipse kesin bilgi vericem öptüm çokkk
ben geldimburda olsaydınız kızlar konuşurduk ne güzel ama yoksunuz
berencm transferin hayırlı olsun.inşallah tutacak buna inanıyorum.ne güzel ramazan öncesi hallettin artık sadece geriye bi tek beklemek ve dua etmek kalıyor.bu ramazan hürmetinede olacak inşaallah..
benim şimdi olamaz gelmişken bayramıda yapıp öyle gelecem artık eylül ve sonrası olacak benim maraton..benim ve inceptionunda seninkinden küçük olacak teyzesi artık senin ya ablası yada abisi olacak bizimkilerin hayırlısı:)
inception sen galiba bi aşıla daha deneyeceksin sen bilirsin ama bence direk tüp bebeğe geç benim aşılamaya fazla güvenim yok normal ilişkiden fazla farkı yok ama doktorun tabi daha iyi bilir onlara güvenmek gerekiyor bu konularda..valla hepinize dua ediyorum Allah çocuk isteyen herkese hayırlısağlıklı evlat versin en kısa zamanda inşallah..bu ara özürlü çocuk haberlerini alıyorum korkmaya başladım o yüzzden hayırlı sağlıklı evlat olsun inşaallah.insan hangisi daha hayırlı bilmyor en iyisini bilen Allah o yüzden herşeyin hayırlısı...
hadi ben çıktım banada dua edin beni unutmayın..öptüm
lastmoon inan beni bişey dürttü kalktım uykum yok gireyim topiğe dedim ama sen 10 dk önce çıkmışsın sanırım konuşmayı çok yürekten istedin denk gelmedi ama yine
ben geldimburda olsaydınız kızlar konuşurduk ne güzel ama yoksunuz
berencm transferin hayırlı olsun.inşallah tutacak buna inanıyorum.ne güzel ramazan öncesi hallettin artık sadece geriye bi tek beklemek ve dua etmek kalıyor.bu ramazan hürmetinede olacak inşaallah..
benim şimdi olamaz gelmişken bayramıda yapıp öyle gelecem artık eylül ve sonrası olacak benim maraton..benim ve inceptionunda seninkinden küçük olacak teyzesi artık senin ya ablası yada abisi olacak bizimkilerin hayırlısı:)
inception sen galiba bi aşıla daha deneyeceksin sen bilirsin ama bence direk tüp bebeğe geç benim aşılamaya fazla güvenim yok normal ilişkiden fazla farkı yok ama doktorun tabi daha iyi bilir onlara güvenmek gerekiyor bu konularda..valla hepinize dua ediyorum Allah çocuk isteyen herkese hayırlısağlıklı evlat versin en kısa zamanda inşallah..bu ara özürlü çocuk haberlerini alıyorum korkmaya başladım o yüzzden hayırlı sağlıklı evlat olsun inşaallah.insan hangisi daha hayırlı bilmyor en iyisini bilen Allah o yüzden herşeyin hayırlısı...
hadi ben çıktım banada dua edin beni unutmayın..öptüm
sana ve tüm isteyenlere Allah bu mübarek ayda sesimizi duyar ve çocuk nasip eder inşallah .ben 7.günümü bugün bitirdim yine aynı stres lastmoon. tüp bebekte şans anlayacağın...yani ama bundan daha üst aşama olmadığı için insan daha heyecanlanıyor son şans gibi garip.özledim seni öptüm bana dua et neolur
Merhaba canım, evet benim doktorum aşılama deneyelim dedi, ne yalan söyleyeyim bana da tek çare tüp bebek gibi geliyor, benim de aşılamaya güvenim yok, doktoru dinliyoruz bakalım hayırlısı. Bu mübarek günlerin hatırına Rabbim hepimize en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin..hepiniz için dua ediyorum inanın...sen de kendinle ilgili gelişmelerden hbrdar et bizi...
Ayyy çok heyecanlı...inşallah pozitif sonuç görürsün canım...lütfen bizi hbrdar et sonuçla ilgili..
lastmoon ınception kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sıkı durun bir haberim var hamileyimmmmmmmmmmmmmmm.okadar çok mutluyum ki şoktayım uykum gelmiyor aptal gibiyim Allahım dualarımızı duydu bugün haberi alınca çok ağladım ve hepaklımdaydınız inanamıyorum ben yine yazıcam şimdi biraz dinlenmem lazım az pembe kanama oldu.hep giricem yine bırakmayalım birbirimizi garip bir duygu Allah hepimize yaşatsın benimki sorunsuz sürsün inşallah öpüyorum kocaman dualarımdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?