Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hoşgeldin canım, süper bir hbr bu...inşallah ama inşallah başarılı olursun tedavinde, gelişmelerden bizi hbrdar et olur mu? bu arada ben 2. kistimden sonra da doktora gittim...doktor değiştirdim yani, kistimin 10mm ve 20mm, 2 adet yanayana olduğunu öğrendim ve doğum kontrol hapının gereksiz olduğunu söyledi..Kullandığımız ilaçların etkisi 72 gün sonra vucuttan atılırmış, o yüzden kist oluşmuş..doktor bana 2 aylık dinlenme süreci verdi..2 ay sonra 3. aşılamam yapılacak bakalım..hayırlısı...

süpersinnn nasıl rahatladım bilemezsinn. rahim filmini iki ay önce çekmem gerekiyordu artık cesaret edebilirim sanki galiba ağrı eşiğim düşük ama olsun sanırım beş dakika dayanabilirimmmm

hayırlı kandillerrrr... Allah hepizin dileklerini hayırlıya kılsınnn... evlat hasreti ile sınanmak çok zormuş... büyük konuşmamayı nassıllll öğrendimm anlatamammm...büyük konuştuğum herşey önüme geldi.evliliğimin 3. yılı yarın bitiyor, akıllı ben 2 sene çocuk olmasın diye nasıl korunduumm. şimdi olsun diye çırpınıyorum. çevremde yeni evlenen herkese hiç beklemeyin hemen çoçuk yapın diyorum. çocuk varken evlilliğin tadı çıkmaz sanıyoruz ama sonra hayat bize çocuk olmadan evliliğin bir tadı olmadığını öğretiyor... daha neler öğrenecez bakalım. hayat okulu deikleri bu olsa gerek. herkese iyi akşamlar duygularınızı paylaşmanız dileğiyle

kızzzzlar ben geldim:) nasılsınız diyorum ama okudum gerçi.haftasonu eşimin memleketine gittik balıkesire.kaynanama gittim yanigezdik geldik işte evimize ama varya hiç bir yer insanın kendi evi gibi olmuyor bu rahatlık hiç bir yerde yok.berencim gelmene yani bilgisayarının tamirine sevindim tabi ayrıca tüp bebeğe başlayacağınada çok sevindim.inşallah tez vakitte kucağına alırsın bebeğini.bende düşünüyorum hatta demiştim sanırım ama bizim için ancak eylül ekim dönemi uygun.
waboose senin durumunada çok üzüldüm hayırlısı olsun inşallah.mayıs döneminde seninle birlikte kaç kişi daha hamile olduğunu söylediler ama sonra göeünmediler bizimde siz yazmayana kadar bir bilgimiz olmuyor yalnız emel arada girip haber veriyordu.bu tabiki çok önemli değil hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik geçirmeniz bizim için daha önemliydi haberimiz olmasada olur.
benim normal adet tarihim bu cumartesi yani 9 temmuz ama geçen hafta önce bi kahverengi akıntı peşinden pembemsi akıntı oldu iki gün leke şeklinde bitti herşey normal şimdi dediğim gibi kürler dokundu galiba bana..
bu şaban ayı içerisinde birbirimize bol bol dua edelim inşaallah..

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben 1 hafta tatile çıkmıştım tüp bebek tedavisinden önce moral olsun diye.dün gece geldim.şimdi açtım siz neler yapmışsınız diye topik yine durağan. ben 8de adet oldum yarın yani pazartesi randevum var hayırlısıyla yarın resmen başlıyorum maratonabu tatil bana çok iyi geldi kafam bomboş.birde daha hormon testi yaptırmadım ama bu ayki kanamam diğer aylara göre çok daha fazla seviniyorum demek herşey yolunda bende çok kanama olmazdı.sizi özledim lütfen habersiz bırkmayın sıksık girin topiğe bende gelişmlrden haberdar edicem sizleri.lastmon bu arada senide özledim hemen baktım varmısın diye ama yine yoksun

canım benim senin için her şeyin yolunda gitmesine sevindim yeni maratonunda hayırlı olsun inşaallah hayırlı evlatla sonuçlanır.tatile çıkıp dinlenmende iyi olmuş kafan rahatlamıştır en azından tüp bebeğede böyle başlamak daha iyi olcak sanırım..bende bugün tatile gidiyorum memlekete ailemin yanına bayram sonrasına kadar yokum buralarda ama aralarda fırsat bulup açmaya çalışacam özellikle seninle ilgili gelişmeleri öğrenmek için..iki gün önce adet oldum ve tatilede kocasız gittiğim için size dönüşe güzel haberlerle gelirim diyemiyorum:)dönüşte bende tüp bebek düşünüyorum hayırlısıyla bakalım senin nasıl olcak merakla bekliyorum umarım bize umut olursun..hadi hepinize iyi tatiller yüzünz hep gülsün kucağınız bebek dolsun birbirimize özellikle ramazanda bol bol dua edelim..kib.

lastmoon gitmene üzüldüm inan kendimi daha şimdiden yalnız hissettim bana destek oluyordun çok.ama seninde tatile ihtiyacın var biliyorum çünkü birlikte çok zor süreçler atlattık.sende inşallah ailenle çok güzel vakit geçirirsin
bugün ilk iğnemi oldum para konusunda babam sağolsun benim için kendini helak etti ve beni inadımdan vazgeçirdi neyse herşeyde bir hayır var heyecanlıyım sana güzel haber vermek istiyorum inşallah herşey yolunda gider duanı benden esirgeme neolur.sende inşallah dönünce biran önce tedavine başlar bebeğine kavuşursun canım.bu arada inception nerde sesi çıkmıyor

canım tedavin hayırlı uğurlu olsun,transferden sonra ananas,kabak çekirdeği,badem ye bol bol emi,Rabbim yardımcın olsun,dualarım bu yolda ilerleyen herkes için,Allahın izni ile güzel haberler vereceğine eminim

berencim naber napıyon?özledim kız seni ama inanki herzaman aklımdasın özellikle namazlardan sonra mutlaka senin içinde dua ediyorum.bu defa tutacak inşaallah senin.
eeee nasıl gidiyor iğneler bittimi yummurtalar ne alemde toplandımı?merak ettim bilgilendir bizi..biliyon dönüşte bende başlayacam inşaallah bu maratona ve çok yardımına ihtiyacım olacak.gerçi o gün gelsinde hele herhalde sen de o aralar bebeğim kızmı acaba arkekmi gibi merakların olur büyük ihtimalle:)İNŞAALLAH...
Varya benimkide nasıl bir tatilse artık gelen geçen bişey varmı hamilemisin bişey yokmu ?bu tarz sorular hayır sorusunada doktora gitmiyormusunuz sorun kimde işte şuraya git buraya git şu kadın bu kadın falan filan derken kafam iyice sıkılmaya başladı.güya ailemle güzel bi tatil geçirmek için geldim.böyle olunca hep içimden kimsenin beni tanımadığı bir yere eşimle gidip tatil yapmak geliyor..
neyse sizinde canınızı sıkmıyim ben..hadi hayırlı haberlerinizi bekliyorum...

lastmoon neolur gir sık sık topiğe .nasıl güldüm anlatamam.pozitiflik getirdin biran:)yumurtalarım perşembe günü toplandı yani geçen perşembe .15 tane toplandı kolay bir işlem ağrısız sızısız korulacak birşey yok.güzel gelişme göstermiş yumurtalar şükür.ertesi gün arayın dediler kaç tanesinin döllendiğine dair 7 tanesi döllenmiş oda benim için çok güzel bir haber oldu yedi ve üstü yumurtalar için 5 gün bekletiyorlarmış transfer için yarın yani salı olacak benim transferim duanı esirgeme benden.evet bayağı tecrübeli oldum.ama lastmoon sorma bu ğineler biraz farklı karnımın üstü okadar mor ki görsen acırsın halime .güzel hayaller kurmuşsun umarım gerçek olur.sen iyisin sanırım şükür yazılarından anlayabiliyorum geçiyor bana mutlu halin.ben bugün biraz stresliyim hemen gel artık ta sende başla aynı zamanlarda hamile kalalım bu seferde hamilelik hakkında konuşalım ben nasipse kesin bilgi vericem öptüm çokkk

merhabalar herkese...canım demek tüp bebek için bayağı bir yol katettin..Rabbim olumlu sonuçlar nasip etsin inşallah..ben de tatildeydim..dün geldim..bilgisayardan uzak kaldım..bu arada bendeki gelişmelerden bahsedeyim..ben doktor değiştirdim..aslında eylülde tüp bebek düşünüyordum..şimdi gittiğim doktor 1 aşılama daha deneyelim dedi..temmuz ve ağustos da kafanı boşalt bebek düşünme dedi..bu hafta içi adet olamam gerekio..bakalım hayırlısı..ama ben inanıyorum sen hamiş olacaksın bize moral vereceksin..ve dua edeceksin...hbrlerini bekliyoruz..

ben geldimburda olsaydınız kızlar konuşurduk ne güzel ama yoksunuz
berencm transferin hayırlı olsun.inşallah tutacak buna inanıyorum.ne güzel ramazan öncesi hallettin artık sadece geriye bi tek beklemek ve dua etmek kalıyor.bu ramazan hürmetinede olacak inşaallah..
benim şimdi olamaz gelmişken bayramıda yapıp öyle gelecem artık eylül ve sonrası olacak benim maraton..benim ve inceptionunda seninkinden küçük olacak teyzesi artık senin ya ablası yada abisi olacak bizimkilerin hayırlısı:)
inception sen galiba bi aşıla daha deneyeceksin sen bilirsin ama bence direk tüp bebeğe geç benim aşılamaya fazla güvenim yok normal ilişkiden fazla farkı yok ama doktorun tabi daha iyi bilir onlara güvenmek gerekiyor bu konularda..valla hepinize dua ediyorum Allah çocuk isteyen herkese hayırlısağlıklı evlat versin en kısa zamanda inşallah..bu ara özürlü çocuk haberlerini alıyorum korkmaya başladım o yüzzden hayırlı sağlıklı evlat olsun inşaallah.insan hangisi daha hayırlı bilmyor en iyisini bilen Allah o yüzden herşeyin hayırlısı...
hadi ben çıktım banada dua edin beni unutmayın..öptüm

lastmoon inan beni bişey dürttü kalktım uykum yok gireyim topiğe dedim ama sen 10 dk önce çıkmışsın sanırım konuşmayı çok yürekten istedin denk gelmedi am yine

lastmoon inan beni bişey dürttü kalktım uykum yok gireyim topiğe dedim ama sen 10 dk önce çıkmışsın sanırım konuşmayı çok yürekten istedin denk gelmedi ama yine

sana ve tüm isteyenlere Allah bu mübarek ayda sesimizi duyar ve çocuk nasip eder inşallah .ben 7.günümü bugün bitirdim yine aynı stres lastmoon. tüp bebekte şans anlayacağın...yani ama bundan daha üst aşama olmadığı için insan daha heyecanlanıyor son şans gibi garip.özledim seni öptüm bana dua et neolur

Merhaba canım, evet benim doktorum aşılama deneyelim dedi, ne yalan söyleyeyim bana da tek çare tüp bebek gibi geliyor, benim de aşılamaya güvenim yok, doktoru dinliyoruz bakalım hayırlısı. Bu mübarek günlerin hatırına Rabbim hepimize en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin..hepiniz için dua ediyorum inanın...sen de kendinle ilgili gelişmelerden hbrdar et bizi...

Ayyy çok heyecanlı...inşallah pozitif sonuç görürsün canım...lütfen bizi hbrdar et sonuçla ilgili..

canım Allah inşallah hepimize güzel sağlıklı mis kokulu bebek nasip eder sende gelişmelerden haberdar et bizi aşılamaya evet güvenimiz kalmadı ama yinede negatif düşünme biz 2 kere denedik olmadı ama sendede olmayacak diye birşey yok sadece banada ilişkiyle aynı gibi geliyor yinede olumlu bak herşeyin hayırlısı güzel haberler vermeyi çok istiyorum size inan çokta korkuyorum okadar korkuyorum ki olumsuzluktan.neyse elimden sadece beklemek geliyor öptüm sevgiler

lastmoon ınception kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sıkı durun bir haberim var hamileyimmmmmmmmmmmmmmm.okadar çok mutluyum ki şoktayım uykum gelmiyor aptal gibiyim Allahım dualarımızı duydu bugün haberi alınca çok ağladım ve hepaklımdaydınız inanamıyorum ben yine yazıcam şimdi biraz dinlenmem lazım az pembe kanama oldu.hep giricem yine bırakmayalım birbirimizi garip bir duygu Allah hepimize yaşatsın benimki sorunsuz sürsün inşallah öpüyorum kocaman dualarımdasınız

Allahıma şükürler olsun canım, inan çok sevindim ve ağlıyorum sevinçten, maşallah size...sen bize umut olcaksın inşallah..Rabbim sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin (belki de ikizdir)..ben de senden sonra tüp bebek için sabırsızlanıyorum...ama önce 1 tane daha aşılamam denenecek ekim gibi...dualarını bekliyoruz...artık hemileliğinle ilgili paylaşımlarını bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…