Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

oleyyyyyyy iananamıyorum ya çoook mutlu oldum berencim çok sevindim..gözlerim doldu inanki kendim oldum kadar mutlu oldum..rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşAllah tez vakittede bizede nasip etsin..bize umut oldun gerçekten.. şimdi sen hamilesin yani gerçi o kadar senin içinde dua ettim niye inanamıyorsam..ay banada nasip olacakmı acaba ben de senin gibi hamileyim diye yazabilecekmiyim.ne olur bize çok çok dua et..ve gelişmelerden bizi haberdar et..kocaman bende seni öpüyorum

merhaba kızlar napıyorsunuz en son baktımda yine ben yazmışım hayırdır nerdesiniz neden ses seda yok.beren ece nerdesin sen hamile olunca unuttun hemen bizi..arada burayada uğra bize bişeyler yaz hamilelik nasıl gidiyor naıyorsun merak ettim inşallah kötü bişey yoktur..inception sen napıyorsun nasıl gidiyor tüp bebek çalışmalarına ne zaman başlıyorsunuz.bizimki daha belli değil.tatil bitti kürkçü dükkanına dün geri döndük evimi özledim gerçi ama annemlerin evide iyidi elimi fazla işe koymadılar güzel tarafı:)
eeeee sizden kendinizden haber verin!!!! ok mi?

Canım merhaba...size çook güzel bir hbrim var ... Hamileyim..hem de doğal yoldan..aşılamanın 2. ayında hamile kalmışım...Allah isteyen herkese nasip etsin..Canım özellikle de senin için dua edicem...Ben 3 yıllık evliydim, 2 yıldır bebek düşünüyordum..2 negatif aşılama sonrası doğal yoldan hamile kaldım ..Bu ay pek kafama takmamaya çalıştım tüp bebekle olur inşallah diyordum, bir de corasprin içmiştim..o mu vesile oldu bilmem ama Ramazan bereketi işte...eee sen neler yapıyorsun? ..beren ece sen nasılsın? habrdar et kendinden ..

canım ya çok mutlu oldum hemde doğal yolla ne güzel.dediğin gibi belkide tüp bebekle olur diye düşününce o ay kafan rahattı ondanda olabilir.ya banada böle olsaya öncelikle kafamıboşaltmam gerekiyor stresten uzak durmam lazım.kadir gecesi aklımdaydın baya dua ettim sana şimdi sıra sende çok çok dua et benim içinde inşallah Rabbbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin..hayırlısıyla Rabbim kucağına almayı nasip etsin.gelişmelerden haberdar et bak beren ece gibi yapma kız bi hamileyim dedi yok oldu ortadan aslında çokta merak ediyorum neden bişeyler yazmıyor..bilgisayarımı bozuldu yoksa hamileyim diye pcye fazla oturmak istemiyorda olabilir zararlı olabilir diye umarım gelip bi bizi aydınlatır..hadi öptüm seni..Allaha emanet ol...

Çoook teşekkür ederim canım, kesinlikle bundan sonra da özellikle senin için dua edicem, kadir gecesi ben de dua ettim senin için..kafanı rahat tutmaya çalış gerçekten iş kafada bitiyor..Ben bayramda çıkacağım tatile odaklanmıştım, bu ay kesin olmaz diyordum...bir de coraspin içmiştim bir önceki ay ve adetim 10 gün sürmüştü baya uzun benim için, acaba rahmim mi temizlendi diyorum...neyse ben gelişmelerden hbrdar ederim seni...inşallah senden de müjdeli hbri en kısa zamanda alırız (amin)

canım nasılsın?ben iyi değilim hemde hiç .çok zor günler geçirdim bebeğim düştü hastanede yattım falan ancak kendimi toparlıyorum herzamanki karamsarlık hallerim yine üzerimde sizi unutmadım asla unutmam.sadece içime kapandım yine.ne yapacağımı bilemiyorum artık bomboşum yazıcam yine öpüyorum çok

canım nasılsın?sizi asla unutmam.ben çok zor günler yaşadım bebeğim düştü.hastanede yattım kabus dolu günler geçirdim hala atlatmaya çalışıyorum psikolojim çok bozuldu.yine karamsar ve içe dönük günler yaşıyorum sizi çok özledim yazarım yine öpüyorum çok

lastmoon ilk yazdığım msj iletilmedi yazdı tekrar yazmak zorunda kaldım meğer gelmiş neyse.inception okadar çok sevindim ki senin adına şuan kelimelerle ifade edemem.Allahım inşallah eline almayı nasip etsin sağlıklabana çok dua etmiştiniz çok ama çok teşekkürler

canım yaa gerçekten çook üzüldüm iyi dileklerin için çok teşekkür ederim...ama en kısa zamanda inşallah tekrar meleğine kavuşursun, dualarım devam edecek...

canım benim ya okuyunca çok üzüldüm.kaç gündür yazmayınca buda aklıma geldi ama böyle bi ihtimali düşünmek istemedim hep güzel haberlerini bekliyordum.demekki hayırlısı değilmiş diye düşün ve geleceğe bak yaşın daha 27 daha olur inş. gençsin bak ben 30 u devirecem ve bende tık yok daha:)
ama herşeyin hayırlısı olsun diye dua ediyorum her zaman.inşaallah seninde benimde inceptionun ki gibi doğal yoldan evlatlarımız olur..her şeyin bi vakti zamanı var o vakit gelmeyene kadar ne yapsak ta boş..o yüzden geçmişe fazla takılma ve dua etmeye devam et..Allah tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin inşaallah...

merhaba kızlar (berenece, inception,.............) napıyorsunuz ne zamandır sizden ses seda yok merak ettim sizi.topiğimiz 3.sayfa olmuş ordan da kurtarmak istedim bide..ben bildiğiniz ben bi değişiklik yok aynen devam tüp bebeğide bi kaç ay sonra için düşünüyoruz.hayırlısı olsun inşallah.beren ece napıyorsun nasıl gidiyor?
inception hamilelik nasıl gidiyor artık tabi hamile olanların topiğine giriyorsundur sonuçta onlarla paylaşacağın daha çok şey var..arada bizide bilgilendir.hadi öptüm sizi..dua edin...

canım mrb, hamilelik ii gidiyor Allah' a şükür...Çok içten dua ediyorum darısı senin ve berenece nin başına inşallah..bugün 2'li test yaptırdık teyzeleri..herşey normal çıktı çok şükür, 12 haftalık olduk bu arada...Sizlerde gelişmelerden hbrdar edin.öpüyorum hepinizi :)

canım iyiyim nasıl olsun?toparlandım çok şükür ama bebek konusunu biraz erteledim.çünkü psikolojik olarak çok etkilendim.seneye düşünüyorum tekrar tüp bebek yaptırmayı Allah kısmet ederse..kışın tutma olasılığının daha fazla olduğuna dair bilgi edindim seneye eylül yada ekim gibi inşallah düşünüyorum.bu arada tekrar işe başladım aslında çok hazır değildim ama çalışmak durumundayım.biraz borçlarıda hafifletmek için eşime destek olmalıyım.hayat devam ediyor.senin içinde hayırlısı canım Allahım artık bizede hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder inşallah.dualarım seninle ve tüm bu yolda emek veren anne olmayı hayal eden kişilerle...seni görmesemde tanımasamda seviyorum yanındayım dualarım ve tüm kalbimle..

inception canım senden bu güzel gelişmeleri duymak beni çok mutlu etti.UMUDUMUZSUN......bebişini inşallah sağlıklı bir şekilde kollarına alırsın herşey hep böyle güzel devam eder inşallahhhh.kendine çok ama çok dikkat et yemene dikkat et bebişimize iyi bak o çok kıymetli biliyorsun:))öptüm kocaman

yeniden merhaba bu konuyu ben açmıştım ilk aşılamadan sonra belki hatırlayan olurşimdi yine beklemedeyim yarın 2.aşılamamın 15.günü heyecan ve stres hepsi bir arada zaman geçmiyo resmen geçen sefer 15.gün hasta olmuşum ama bu sefer iğne falan olmadım spontane gelişti ovulasyon yani yumurtalar kendiliğnden çatladı bilmemki bu durum tutmuş olması için iyi bi etkenmi çok heyecanlıyım bu heyecanımı sizinlede paylaşmak istedim inşallah yarın bişey olmaz bunuda sizinle paylaşırım...

selam yine ben kimse ziyaret etmemiş ama ben yinede bugünde hasta olmadığımı yazmak istedim,bugün perşembe pazartesine kadar bişey olmazsa kan testine gideceğim bakalım hayırlısı...

selam yine ben kimse ziyaret etmemiş ama ben yinede bugünde hasta olmadığımı yazmak istedim,bugün perşembe pazartesine kadar bişey olmazsa kan testine gideceğim bakalım hayırlısı...

ahesme canım nasılsın merak ettim herhangi bir gelişme varmı?umarım halen hasta olmamışsındır.dualarımız seninle açtığın bu topiğe güzel haber vermenin zamanı geldi bence.herşeyin hayırlısı inşaallah...

berencim senden haber aldığımıza sevindim bunu bil yazmasanda hep aklımdasın bende seni görmeyişime rağmen kardeşim gibi sevdim.çalışma fikri çok güzel bu yolla en azından haha az bebek olayını düşünürsün şahsen ben çalışmıyor olsaydım kafayı yerdim herhalde düşünmekten.çalışmak herzaman ii gelir belkide kendini işine verirsen önümüzdeki kışa kalmadan bebeğin yola çıkabilir:)
bi arkadaşım aradı onlarda baya tedavi görmüşlerdi sonunda tüp bebeğe karar vermişlerdi bende sonuç için aramayı unutmuştum.meğersem tüp bebek tutmuş 3 aylık hamileymiş çok sevindim onlar içinde. bu arada arı sütünü duydunuzmu yada kullandınızmı hiç? geçen gün bi arkadaşımın kayınvalidesi anlattı onların bi tanıdığı 14 yıl çocukları olmamış her türlü tedaviyi denemişler olmamış arı sütünü önermişler bayan kullanmış 2 ay sonra aramış hamile olduğunu sölemiş güzel bi haber dimi denemeye değer bence..hadi arkadaşlar arı sütüne başlayalım:) ben bunu araştıracam biraz kafama yatarsa kullanmaya başlayacam inşaallah...hadi haberleşelim arada dua edin.. öptüm...

selam kızlar....test yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim.henüz doktora gitmedim ama çok değişik bi duygu sanırım tam hissedemesemde inşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebekler nasip eder.şimdi daha zor günler başlıyor acaba keseyi görecekmiyiz acaba sağlılkı olacakmı falan ama rabbim hayırlısıyla inşallah sapasağlam dünyaya geti.rmeyi nasip eder inşallah.ben meryem suresini okumuştum hergün bebek isteyenlere tavsiye ederim:)görüşmek üzere...
ayrıca lastmoon teşekkür ederim güzel sözlerin için..

canımsın çooook çook teşekkür ederim, duygulandırdın beni..Rabbim özellikle berenece ve lastmoon'cuma en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah... İkiniz de dualarımdasınız...Sizleri seviyorum kızlar, iiki varsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…