lastmoon ınception kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sıkı durun bir haberim var hamileyimmmmmmmmmmmmmmm.okadar çok mutluyum ki şoktayım uykum gelmiyor aptal gibiyim Allahım dualarımızı duydu bugün haberi alınca çok ağladım ve hepaklımdaydınız inanamıyorum ben yine yazıcam şimdi biraz dinlenmem lazım az pembe kanama oldu.hep giricem yine bırakmayalım birbirimizi garip bir duygu Allah hepimize yaşatsın benimki sorunsuz sürsün inşallah öpüyorum kocaman dualarımdasınız
merhaba kızlar napıyorsunuz en son baktımda yine ben yazmışım hayırdır nerdesiniz neden ses seda yok.beren ece nerdesin sen hamile olunca unuttun hemen bizi..arada burayada uğra bize bişeyler yaz hamilelik nasıl gidiyor naıyorsun merak ettim inşallah kötü bişey yoktur..inception sen napıyorsun nasıl gidiyor tüp bebek çalışmalarına ne zaman başlıyorsunuz.bizimki daha belli değil.tatil bitti kürkçü dükkanına dün geri döndük evimi özledim gerçi ama annemlerin evide iyidi elimi fazla işe koymadılar güzel tarafı:)
eeeee sizden kendinizden haber verin!!!! ok mi?
Canım merhaba...size çook güzel bir hbrim var ... Hamileyim..hem de doğal yoldan..aşılamanın 2. ayında hamile kalmışım...Allah isteyen herkese nasip etsin..Canım özellikle de senin için dua edicem...Ben 3 yıllık evliydim, 2 yıldır bebek düşünüyordum..2 negatif aşılama sonrası doğal yoldan hamile kaldım ..Bu ay pek kafama takmamaya çalıştım tüp bebekle olur inşallah diyordum, bir de corasprin içmiştim..o mu vesile oldu bilmem ama Ramazan bereketi işte...eee sen neler yapıyorsun? ..beren ece sen nasılsın? habrdar et kendinden ..
canım ya çok mutlu oldum hemde doğal yolla ne güzel.dediğin gibi belkide tüp bebekle olur diye düşününce o ay kafan rahattı ondanda olabilir.ya banada böle olsayaöncelikle kafamıboşaltmam gerekiyor stresten uzak durmam lazım.kadir gecesi aklımdaydın baya dua ettim sana şimdi sıra sende çok çok dua et benim içinde inşallah Rabbbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin..hayırlısıyla Rabbim kucağına almayı nasip etsin.gelişmelerden haberdar et bak beren ece gibi yapma kız bi hamileyim dedi yok oldu ortadan aslında çokta merak ediyorum neden bişeyler yazmıyor..bilgisayarımı bozuldu yoksa hamileyim diye pcye fazla oturmak istemiyorda olabilir zararlı olabilir diye umarım gelip bi bizi aydınlatır..hadi öptüm seni..Allaha emanet ol...
merhaba kızlar napıyorsunuz en son baktımda yine ben yazmışım hayırdır nerdesiniz neden ses seda yok.beren ece nerdesin sen hamile olunca unuttun hemen bizi..arada burayada uğra bize bişeyler yaz hamilelik nasıl gidiyor naıyorsun merak ettim inşallah kötü bişey yoktur..inception sen napıyorsun nasıl gidiyor tüp bebek çalışmalarına ne zaman başlıyorsunuz.bizimki daha belli değil.tatil bitti kürkçü dükkanına dün geri döndük evimi özledim gerçi ama annemlerin evide iyidi elimi fazla işe koymadılar güzel tarafı:)
lastmoon ilk yazdığım msj iletilmedi yazdı tekrar yazmak zorunda kaldım meğer gelmiş neyse.inception okadar çok sevindim ki senin adına şuan kelimelerle ifade edemem.Allahım inşallah eline almayı nasip etsin sağlıklabana çok dua etmiştiniz çok ama çok teşekkürler
lastmoon ilk yazdığım msj iletilmedi yazdı tekrar yazmak zorunda kaldım meğer gelmiş neyse.inception okadar çok sevindim ki senin adına şuan kelimelerle ifade edemem.Allahım inşallah eline almayı nasip etsin sağlıklabana çok dua etmiştiniz çok ama çok teşekkürler
merhaba kızlar (berenece, inception,.............) napıyorsunuz ne zamandır sizden ses seda yok merak ettim sizi.topiğimiz 3.sayfa olmuş ordan da kurtarmak istedim bide..ben bildiğiniz ben bi değişiklik yok aynen devam tüp bebeğide bi kaç ay sonra için düşünüyoruz.hayırlısı olsun inşallah.beren ece napıyorsun nasıl gidiyor?
inception hamilelik nasıl gidiyor artık tabi hamile olanların topiğine giriyorsundur sonuçta onlarla paylaşacağın daha çok şey var..arada bizide bilgilendir.hadi öptüm sizi..dua edin...
canım mrb, hamilelik ii gidiyor Allah' a şükür...Çok içten dua ediyorum darısı senin ve berenece nin başına inşallah..bugün 2'li test yaptırdık teyzeleri..herşey normal çıktı çok şükür, 12 haftalık olduk bu arada...Sizlerde gelişmelerden hbrdar edin.öpüyorum hepinizi :)
selam yine ben kimse ziyaret etmemiş ama ben yinede bugünde hasta olmadığımı yazmak istedim,bugün perşembe pazartesine kadar bişey olmazsa kan testine gideceğim bakalım hayırlısı...
inception canım senden bu güzel gelişmeleri duymak beni çok mutlu etti.UMUDUMUZSUN......bebişini inşallah sağlıklı bir şekilde kollarına alırsın herşey hep böyle güzel devam eder inşallahhhh.kendine çok ama çok dikkat et yemene dikkat et bebişimize iyi bak o çok kıymetli biliyorsun:))öptüm kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?