2011 nisan ayında hamile kalmak isteyenler buraya.............

çoook güzel yazmışsın ellerine yüreğine sağlık

Bende 10 haftalık bebegimi karnımda kalbi durması sonucu ocak 14 te kaybettim. Doktorun verdiği
korunma süresi bu ay bitti. Hayırlısıyla sağlıklı bir çocuğum olur inşallah. Allah hepimizin gönlüne
göre versin kızlar. Durmak yok yola devam.

kızlar bekliyorum die yazmıştım daha önceki sayfalarda maaelef bu ayda yok (43: neyse kısmet olursa inş bu aya...artık çok istiyoruz eşimde bende
eşim başkalarının çocuklarını sevmekten onlara hediye almaktan sıkıldım bizimde olsun dio canım ama gelmiyo bebişim kaç aydır...

selam bende warım 1 aylık ewliyim daha ama eşimde bende hemen olmasını istyoruz ama ilk ay olmadı nisanın başındayız ve ben adetliyim inş bu adetin sonunda bende hamile kalırım ALLAHIN izniyle

merhaba kızlar..bende nisanda bi bebiş istiyorum.gecen ay sıkıntılı geçti bnm için.ilk denememizdi ve sonra adetimin normalden 2o gün sonra geldi. ben de o zmn cok umutlanmıştım ama 4 nisanda adet oldum artık bu ay gene devam edicez calışmalara. ins. hepimizin dileği gercekleşir:)

yazını çok beğendim....ellerine sağlık..okadar güzel anlatmışsınki...duygularını çok iyi anlıyorum ve eminim burdaki birçok arkadaşda aynı duyguları yaşıyor...ALLAH hepimiz için en hayırlısını versin...

Slm kızlar bende varım bu ay benim 13.denemem ve pko hastasıyım ayrıca yumurtalarım yavaş çalışıyormuş ama adetlerim hiç şaşmaz zamanında gelir neyse tedavi bu ay iyi sonuç verdi gibi yani normelde 35 40mm oluyordu ama bu ay 28mm ve bugün yarın çatlama olur dedi dr çatlar ve tutarsa inşallah bende bu ay hamile kalırım bu arada beklenen tarih 19 ila 21arası hayırlısı ile hepimiz hamile kalırız

bir kan testi yaptır. umut vermek olmasın ama üstüne görüyor olabilirsin.20 gün gecikme normal değil.

bir kan testi yaptır. umut vermek olmasın ama üstüne görüyor olabilirsin.20 gün gecikme normal değil.

kan testini 4 gün gecikmeden sonra yaptırdım negatifti. sonra 1o gün sonra gene yaptırdım gene negatifti. ama doktora gittim 10 gün önce o zmn doktor rahim kalınlaşması var dedi. sonra adet oldum işte bu pazartesi.. yani hala devam eden bi kanama var. hamile olduğuma bnde inanmıştım ama bütün testler negatif çıkınca ümitlerim kalmadı hiç((( artık önümüzdeki aya bakıoruz. ama ben yumurtlama tarihimi nasıl hesaplıcam bilmiorum hiç. çünkü martta düzen bozuldu.

mrb arkadaşlar....öncelikle rabbim herkesin gönlüne göre versin ve anne olma duygusunu isteyen herkese tattırsın inşllh.(cümlemiz içinde bana da).
bende bu ay istiyorum tabi öncesi de var.şubat ayınınkini matta gördüm 4,5 gün gecikti ama değilmişim.umudum bu ayın 8 neydi.gerçi olmadım ama hafif adet gibi sancılarım var.her seferinde korkuyla bakıyorum.sizler beni daha iyi anlarsınız.sancı çektikçe ondan uzaklaşma korkusu daha ağır basıyo.hayırlısı

Ben merak ettim test yaptın mı hiç? Benim de bugün adet tarihim test yapmaya başladım bile :) Kasık ağrısı var azıcık

Ben merak ettim test yaptın mı hiç? Benim de bugün adet tarihim test yapmaya başladım bile :) Kasık ağrısı var azıcık

ya daha yapmadım .korkuyorum açıkçası olmazsa hayal kırıklığı diye o yüzden biraz bekliyim dedim.bugün 3. gün gecikti..ya ben normalde 30 unda oluyorum ama diğer ay 8 de oldum bu ay hangisine göre hesaplamalıım bilmiyoum o yüzden 8 i baz alıyorum.y inşllh hamişizdir.allah gönlüne göre versin...

bende 4 nisanda düşük yaptım 2 gün kanmm oldu geri başladık çalşmlara 1 haftadr kasık ve karın agrım var arda bacaklarda da oluyo ağrı gögüsümede sanki iğne batırıyolar gibii bilmiyorum nolckk inşş rabbm tüm isteyenlere şu kutlu doğum haftasınnn yüzü suyu hürmetinee bu duyguyu nasip ederrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…