2011 nisan ayında hamile kalmak isteyenler buraya.............

arkadaşlar merhaba bende nisan ayında hamile kalmayı çok istiyorum bat 30 nisan ama insallah olmam bu ay ilk denememiz çok hevesliyim

ALLAHIM! Efendimiz sav in doğumu hürmetine bizleri bu ay sevindir bebiş haberleriyle ya rabbim!sen yoktan var edensin.bizlere de nasip et rabbim...

ayın 20 sinde olmuştu geçen ay reglim, bugün ayın 22 si beklemedeyim. bu ay ciddi bir şekilde artık kesin olarak bebek istediğimi anladım, anne olmak istediğimi anladım.eşimde istiyor. reglim başlarsa üzülürüm ama allah sağlıklısını hayırlısını versin herşeyden önce. tüm anne olmak isteyen arkadaşlar en kısa zamanda hamile kalsın bende inşallah....

reglim dün gece başladı. üzüldüm, başlamasını istemiyordum. artık başka aya inşallah...

Ben 26 yaşındayım 28 haftalık yani erken doğmuş şu anda 5 yaşında olan bir kızım var kızıma tedavi sonucu hamile kaldım doktor çocuğunuz yani ikincisi zor olur demesine rağmen hep korunduk eşimle geçen başlayan bulantılarım tiskinmem sonucu acaba dedim ve tahlil aldım hamileymişim şok şok şokkkkk eşim havalarda ama ben hangi düşüncelerdeyim anlamış değilim şu an 5 hafta 3 günlük hamileyim ya ALLAH ın işi dünyaya gelen varsa vakti varsa öyle bir anda zamanda geliyorki anlamıyorsunuz ALLAH isteyen herkeze nasip etsin rabbim

7 aylık evliyim evlendiğimden bu yanı hiç korunmadım baştan beri hep istedik ama olmayor. stres yapıyorum ister istemez adetimdede bir sorun yook ama nasip değil demekki

ekim, tebrik ederim gözün aydın allah nazarlardan korusun hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı isteyenlerin başına inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…